Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL MojaTV

232 pregleda · 23 odgovora · otvorena 04.01.2010. u 00:44

znaci imam experimentalnu mojatv, i planiram kupiti taj paket mislim da je 65km, (valjda od 1. januara mada mi niko jos nista nije javio iz bht, a sad je 4. januar, al nevermind), on ukljucuje neogranicenu fixnu telefoniju, 50-60 tv kanala, i neogranicen adsl internet na FER osnovi?
moze mi neko objasniti sta znaci fer osnova?
hvala
Meni je sad zasad ovo predobro, ping ne prelazi 35, download sasvim zadovoljavajuci, i isplati uzeti taj paket, ako nista zbog telefona i tv kanala.
Hvala svima!
cjNor je napisao/la:
zato adsl ima ping 25 , a logosoft 1337 ;)
samo cu se dobro nasmijati na ovu tvoju izjavu...Ja koristim xdsl od kad je dosao u logosoft a prije sam koristio kablovski njihov,znaci nikad u zivotu nisam imo problema da konekcija pa da ili da je veliki ping.A za bh telecom mogo samo da kazem da su veliki lopovi da vam "guzove odrase"kradu vam limit i tako,xdsl paket od 29KM koji ja koristim ima 12GB+80GB freezone(ova freezona je citav internet,a ne kao bhtelecom mozes samo da skidas neka sranja sa njihove freezone)a vas paket za priblizno ove pare iznos 5GB ja mislim i ti se poredi sa logosoftom,a da ne pricam o pingu na koji se zale svi koji koriste bh telecom i njihov adsl...Ja ti skidam sa torrenata igre,filmove brzinom od preko 500kbs tako da molim te da ne govoris tako kada nisi upucen.Hvala
pachanGa je napisao/la:
A dal li je ovo moguce ? kako im se isplati sve ovo ? bash nekontam :S
I ja sam to razmišljao al' - who cares. Imaš flat, TV, boli te k. za sve ostalo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.