Dobro vecher gameri..
Opet ja i ADSL
..
Dakle ovako imali jos ko da mu trosi nenormalno net, evo npr ja sam veceras u 22:14 upalio kompjuter do sad sam online nista nisam skidao samo g.ba i NBA 2k10 igram, i skinulo mi je 94 mb za danas, pass sam promjenio, formatiro sam komp, isklj. Auto.Update, nisam igrao kantera nikako, nista nisam skidao samo sam Uploadirao 15-ak slicica po 10-ak KB za onu temu sto je spY postavio, eto ako ko ima isti ili sl. problem neka javi..
Ako nastavi svaki dan skidat do 1 svaki dan po ~100mb tj 20 dana x 100 mb = 2000 gb ~20 km :S pls pomozite
Opet ja i ADSL
..Dakle ovako imali jos ko da mu trosi nenormalno net, evo npr ja sam veceras u 22:14 upalio kompjuter do sad sam online nista nisam skidao samo g.ba i NBA 2k10 igram, i skinulo mi je 94 mb za danas, pass sam promjenio, formatiro sam komp, isklj. Auto.Update, nisam igrao kantera nikako, nista nisam skidao samo sam Uploadirao 15-ak slicica po 10-ak KB za onu temu sto je spY postavio, eto ako ko ima isti ili sl. problem neka javi..
Ako nastavi svaki dan skidat do 1 svaki dan po ~100mb tj 20 dana x 100 mb = 2000 gb ~20 km :S pls pomozite