Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 125 bodova

Bozic

626 pregleda · 38 odgovora · otvorena 25.12.2009. u 02:08

wiiiii

ev posto je bozic pa da svim vjernicima katolicke vjeroispovjesti cestitam :D =)

et posto je bozic 25 tog .... onaj koji se javi 25-ti
dobiva bodove

jos jednom merry C . :D
21 Svaka minuta sretna vam bila, svaka vam se želja ispunila. Za blagdane nek vas sreća prati, ljepše želje ne mogu vam dati. Sve najljepše od srca... Sretan Božić

22. Dok zadnji badnjak gori slusaj srce sto ti zbori: Blagostanje,mir i dobrota nek vas prate cijeloga zivota.

23 Kad ponoć odsvira ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka jedna velika želja plovi, naka vam se ispune svi snovi... Sretan Božić

24 Dok nebom lete pahulje bijele. Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli nek poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najsretniji Božić od srca želim!

24 Kada andjeli upale Bozicnu svijecu,to ti ja zelim zdravlje i srecu. Tisucu zvijezda kad naprave pir to ti ja zelim ljubav i mir!!! SRETAN BOZIC!!!!

25 Ljubav i radost njeznost i blagost, sreca i vedrina osmijeh i toplina, nek svega toga tebi i tvojim najmilijima ovaj Bozic ima!!!!

Happy Christmas Dudes
KajotY je napisao/la:
Sretan bozič meni i svim ostalim vjenicima javi cu se ja 25 :D :D :D
ej sta ima

Sretan Bozic
Sretan Bozic svima koji ga slave
merry merry sretan vam Bozic

@ ovu djecurliju ispod

pa vi niste normalni koliko ste glupi
Svim koji slave želim sretan Božić, da se lijepo provedete u svom domu uz svoju porodicu, prijatelje…

Sretan i čestit bozic svima koji ga slave.
Srecan Bozic svima koji ga slave i sve najbolje

Da ga docekaju u zdravlju i veselju
Sretan Bozic svima
Sretan bozic svima koji ga slave

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.