Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Božić

730 pregleda · 57 odgovora · otvorena 24.12.2009. u 10:03

*Svima želim sretan i blagoslovljen Božić, da se lijepo provedete u toplini svoga doma uz svoje obitelji, prijatelje…uz kolače naravno, ali umjereno
...želim vam veseo doček Nove godine i sve želje koje imate za 2010.. da vam se ispune!
Hvala
Hvala hvala
Takodje cestit Bozic svim katolicima na gamersu.
SVe najbolje i od mene, samo je tema niđe veze... To treba neko pametan sročiti i postaviti temu, te je staviti u zanimljive... Ali tek većeras u 00:00... Naravno, neko ko ne bude na ponoćku išao
Hvala takodje samo mislim da si malo poranio sa temom xD
Nocas je badnjica , tako da nema problema sto je sad digo temu , hvala
prvo sretan badnjak,,,jer je danas badnjak... a pridruzujem se cestitkama i jaa...sretan bozic i sve najbolje,,i ako je malo rano :)
Srecan Božić svima koji ga slave

Puno srece
reLo je napisao/la:
SVe najbolje i od mene, samo je tema niđe veze... To treba neko pametan sročiti i postaviti temu, te je staviti u zanimljive... Ali tek većeras u 00:00... Naravno, neko ko ne bude na ponoćku išao
ja je ne znam staviti u zanimljive sto je najzalosnije
Srecan Bozic svima koji ga slave
Asea je napisao/la:
ja je ne znam staviti u zanimljive sto je najzalosnije
Ti je ne mozes staviti u zanimljive

Sretan Bozic svima koji slave ..
Sve si ovo mogao sutra napisati, isto ko da bi ja rekao BSMO 25 tog nidje veze
sad cemo se mi ovdje svadjati kad sam je trebao staviti
stavio sam je danas jer nisam cjeli dan sutra kuci
Hvala.
~ I ja zelim svoim koj slave božic da ga provedu uz svoju porodicu,i sve naj naj nja
Ne slavim taj praznik, ali ovom prilikom zelim da cestitam svim onima koji ga slave i da im zazelim sve najbolje.
Asea je napisao/la:
mozda je bug sto je ne mozes staviti u zanimljive..pokusaj opet....

SRETAN BOZIC SVIMA KOJI GA SLAVEEEEEEE....DA GA PROVEDETE U MIRU I BLAGOSTANJU!!!
Asea je napisao/la:
Qme necete se svadjat,sretan Bozic tebi i onima koji ga slave,al cuj neces bit sutra cjeli dan kuci,pa nisi ti jedini na forumu :O ima neko drugi ko ce napisat temu omg
synL je napisao/la:
Qme necete se svadjat,sretan Bozic tebi i onima koji ga slave,al cuj neces bit sutra cjeli dan kuci,pa nisi ti jedini na forumu :O ima neko drugi ko ce napisat temu omg
ali za svaki slucaj nek sam napisao
~ ne slavim bozic, svim propadnicima krscanske vjeroispovijesti sretan bozic

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.