Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 125 bodova

Bozic

626 pregleda · 38 odgovora · otvorena 25.12.2009. u 02:08

wiiiii

ev posto je bozic pa da svim vjernicima katolicke vjeroispovjesti cestitam :D =)

et posto je bozic 25 tog .... onaj koji se javi 25-ti
dobiva bodove

jos jednom merry C . :D
a sto ne onaj ko se javi prvi:P ovde ce sad svi refresovat i cekat 24 posta,al niko nece postat=D lol
Hvala

U tijelu zdravlje,
u duši mir,
u mislima radost,
u srcu mladost,
u radu uspjeh,
puno sreće i lijepih snova neka ti donese Božić i godina nova
Malo glupo što je onaj ko se javi 25. jer nitko neće postat već će čekat.
Ja slavim Božić i sutra ću ići u posjet baki,stricu i njegovoj obitelji kao i uvijek.
Sretan Božić svim pripadnicima kršćanske vjeroispovjesti...Najvjerovatnije je da ćeš dati ove bodove nekome muslimanu ali eto,tvoj izbor.
Nije mi se dalo ići na ponoćku pa sam išao na onu ranu[u 18 sati].Ipak na ponoćki bude gužva a i kiša je roskala pa...
MaxYz je napisao/la:
Malo glupo što je onaj ko se javi 25. jer nitko neće postat već će čekat.;)
Ja slavim Božić i sutra ću ići u posjet baki,stricu i njegovoj obitelji kao i uvijek.:D
Sretan Božić svim pripadnicima kršćanske vjeroispovjesti...Najvjerovatnije je da ćeš dati ove bodove nekome muslimanu ali eto,tvoj izbor.;)
Nije mi se dalo ići na ponoćku pa sam išao na onu ranu[u 18 sati].Ipak na ponoćki bude gužva a i kiša je roskala pa...
sta fali xD i ja sam musliman :$ xD

btw moj post se ne broji :$
Optimus_ je napisao/la:
sta fali xD i ja sam musliman :$ xD

btw moj post se ne broji :$
Ma nemam ja ništa protiv muslimana ali ako za Bajram muslimani dobijaju bodove zašto za Božić nebi kršćani.
4,5 eto

Da pomognem

Sretan Bozic jos jednom <3
! cizoB naterS

sljedeci...
Sretan bozič meni i svim ostalim vjenicima javi cu se ja 25
sretan bozitj svim koi ga slave

posebne tjestitke za IVICUUUUUUU OLIĆAAAAAA :

Hvala,hvala ty !
MaxYz je napisao/la:
Ma nemam ja ništa protiv muslimana ali ako za Bajram muslimani dobijaju bodove zašto za Božić nebi kršćani.
Pa eto kad bude bajram postavi pitanje i daj nekom bobe -.-
Sretan Božić svim članovima katoličke vjeroispovjesti... Želim vam da ovaj važan praznik provedete u krugu porodice, najmilijih i najbližih osoba.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.