Imam 4GB Ram-a, a pise mi da imam 3.00 GB,znam da je 32bit-ni racunar ali kod drugih pise da imaju 3.25 pa vas pitam kako da namjestim to, da li nije mozda nesto u Bios-u da treba namjestit molim vas pomagajte to vec odugo trebam. Imam 2 od 2GB marke Kingston !
Diskusija
RAM Memorija Problem
123 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.12.2009. u 17:21
Nema veze sta ti pise.
PC ce ti koristiti onoliko radne memorije koliko moze 32 bitni.
Uostalom, skini, kupi, nabavi windows 7 64
Ja ga imam ima 2 mjeseca i nisam jos nasao driver ili aplikaciju koja mi nije radila.
PC ce ti koristiti onoliko radne memorije koliko moze 32 bitni.
Uostalom, skini, kupi, nabavi windows 7 64
Ja ga imam ima 2 mjeseca i nisam jos nasao driver ili aplikaciju koja mi nije radila.
Hoce li mi biti brzi Windows 7 ako ucita cijelih 4GB Rama, i je li uopste brzi od XP-a i da li znas da je manji Ping u igricama kod Windows 7.
deix92 je napisao/la:
Hoce li mi biti brzi Windows 7 ako ucita cijelih 4GB Rama, i je li uopste brzi od XP-a i da li znas da je manji Ping u igricama kod Windows 7.
Kako ce momci biti brzi ako ima Gadets i drugih stvari koji usporava racunar.I da li je 64bit bolji od 32 kod Windows 7
deix92 je napisao/la:
To sto neki, nazovimo ih "mamlazi" govore da im je ping velik na sedmici je samo uzrok njihovog neznanja.
Pola njih je zaboravilo rejtove vratiti na 100 100 25000 ( govorim za cs )
Slobodno instaliraj, moja sestra 8mi razred ga vec moze sama instalirati
Koja vrsta Windows 7 je najbolji (Home,Professional,Ultimate) i da li je 64bit bolji od 32bit. Za XP su govorili je je 64bit dosta bio losiji od 32
Windows 7 ultimate x64 to instaliraj
Mozete mi dati torrent od 64bit Windows 7 molim vas
Zabranjeno je davanje torenta nadji sam na google.ba
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.