~ E ovako moji 'omladinci',nisam zelio da se obratim nikome od doticne "ADMINISTRACIJE" jer svaka molba/zalba sto god od to dvoje nije bila realizovana,na ime moj problem je sljecedi,otkad su uvedene nove medalje tipa : [Izabrani Forum]moj pogled na g.ba to jest na g.ba "Korupciju" se promjenio.Gledam u ta 3 dana oce li mi se add Medalja[Izabranog Foruma] jer ja iskreno mislim da sam je zasluzio,tu sam oko 4 godine i u dobru i u zlu,na ovom forumu sam upoznao mnogo raje i isao na mnoge turove sto se tice "CS" scene ! Imao sam negdje oko 1800 postova ali jednog dana dok je jos Administrator bio Kemo zvani "FataL" obrisano mi je 600 postova na taj sam odgovor dobio da je izbrisana stara baza podataka i tako da su otisli i svi postovi od prije 2 godine s njima.Okej to sam svatio ali prije jedno 30-45 dana izbrisano mi je jos 500 postova,na koje nisam dobio nikakv odgovor.Ma mislio sam aj j**o postove nea veze idemo dalje ha hu kad ja na g.ba banovan si Razlog ? Šta mislite @ KOMENTAR NA GALERIJU : IMAŠ DOBRU SISU ! Taj komentar sam napisao jos prije 11 mjeseci a banovan sam bio zbog njega prije 5 dana,šta reci ? "SMJEŠNO"..... I naravno zbog tog bana htio sam praviti frku ali nervoza i bjes su me prosli,i jos nemogu da svatim zasto me nije banovao u roku od 7-10 dana nakon mog-a posta haa sta vi mislite ? Nego doticni admin koji me banova 100% sam mu se ja zamjerio pa me je radi njegove osobne "Stvari" BANOVAO ali nema veze ... Samo nemogu da shvati nije mi ni sekunde [Krivo ili da nedaj bože ljbomoran na ostale koj imaju IF medalju], ali cime sam ja zasluzio da ne dobijem medalju ?
Vjerovatno svojim suprostavljanjem Administraciji toćnije doticnom "riddle-u".Jer naravno svako je za riddle-a djete/nevaspitan/nolifer/maloljetnik ko mu se zamjeri !
~ Eto toliko od mene hvala vam na izvojenom vremenu da bi procitali ovaj moj problem !
Vjerovatno svojim suprostavljanjem Administraciji toćnije doticnom "riddle-u".Jer naravno svako je za riddle-a djete/nevaspitan/nolifer/maloljetnik ko mu se zamjeri !~ Eto toliko od mene hvala vam na izvojenom vremenu da bi procitali ovaj moj problem !
Sjecas se kada si obnavljao gamers ?