Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

UNBAN JKJ 2

159 pregleda · 13 odgovora · otvorena 29.01.2010. u 17:11

E ljudi,danas sam banovan na "JEDITE KOD JOA 2" ...
A banovan sam zato sto sam opsovao jednom igracu,mislim,ok je to sto sam ja banovan zbog psovke ali mislim izgleda da je trajni ban ili tako nesto jer evo citav dan cekam a ban ne istice...
Kad sam banovan pisalo je :ADDED TO BANNED LIST !
Mislim,sta cu sad jbt,igram preko lana na jkj 2 i danas sam SA RAZLOGOM banovan.Ne kazem ja nista za to al nije ok za 1 psovku banovati igraca zauvijek ili na neki predugi period...
Koliko ja znam ban za psovke je max.par dana a ne...
PA ME ZANIMA DAL JA MOGU ZNATI NA KOLIKO SAM BANOVAN JER MI JE PISALO SAMO ADED TO BANNED LIST ...
I zanima me dal neko zna nekog admina koji me moze unban .
Pitao bih ja i na njihovom forumu al tamo je "ADMIN UVIJEK UPRAVU" tako da mislim da tu nema svrhe pa vas molim ako neko moze srediti unban ili bar da znam na koliko sam banovan,a ako je to fakat za stalno onda cu se zaliti !
Permanent aka dozivotno
Znam ja...daj mi ip adresu..

A nece umrijet ako te unban,tj da ih pitas na njihovom forumu..
Jesil dobar molim te , vidi ovo je gamers.ba kontash neprimaju neke molbe za unban s nakih servera :S , a taj server trebo bi imati neku starinuc pa se tamo zali.
Banovan sam i ja sa milion servera pa se nezalim na gamersima :S imas njihov site/forum pa se njima zali
ugasi pa upali net promjeni ti se IP adresa i mozes uci ;)
http://jkj.hs-hkb.ba/forum/
Pa traži na njihovom forumu, jednostavno. www.jeditekodjoa.com i tamo imaš rubriku ban/unban
Medixon je napisao/la:
Znam ja...daj mi ip adresu..

A nece umrijet ako te unban,tj da ih pitas na njihovom forumu..
e hvala ti sto zelis pomoci,ako si zaista zaiteresovan recu ti preko pp sve...

a vi ostali koji govorite te gluposti "JESIL NORMALAN" i tako to-to mi ne pomaze...
a fino sam u temi napisao da ja znam da sam zasluzio ban al ne ZAUVIJEK .
Drugo bi bilo da je on mene ban na 1 dan il tako nesto,al ne znam na koliko sam banovan .
A inace nikad ne psujem nikome na serveru osim ako meni neko opsuje :),i ako neko igra na jkj2 zna to !

Pozz
erat je napisao/la:
e hvala ti sto zelis pomoci,ako si zaista zaiteresovan recu ti preko pp sve...

a vi ostali koji govorite te gluposti "JESIL NORMALAN" i tako to-to mi ne pomaze...
a fino sam u temi napisao da ja znam da sam zasluzio ban al ne ZAUVIJEK .
Drugo bi bilo da je on mene ban na 1 dan il tako nesto,al ne znam na koliko sam banovan .
A inace nikad ne psujem nikome na serveru osim ako meni neko opsuje ,i ako neko igra na jkj2 zna to !

Pozz
A razbu,realno jebote joe,ima bolji servera
Stas doso nama Idi na jkj forum pa trazi unban zahtjev
Medixon je napisao/la:
A razbu,realno jebote joe,ima bolji servera 8)
ma to mogu preko lana igrati :D pa mi je to merak nako a i navikao sam se vec,znam dosta raje i tako to...
a danas me banovo pa ako ko moze srediti unban-bio bih veoma zahvalan :D

ovo je gamers.ba

idi na njihov forum pa se žali , jer bi i ovdje mogao da dobiješ ban :)
Kod njih na forumu pa se zali ... lockot

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.