Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Logosoft server

283 pregleda · 20 odgovora · otvorena 15.01.2010. u 18:19

admini, i normalni ljudi na ovom portalu izvinite na ovoj temi, ali stvarno vise nemogu...

5 dana 5x igram na lolu 5x BAN !!!!!!

NEMOGU DA VJERUJEM KOJI SU TO MALOUMNICI DA NEZNAJU PREPOZNATI CITERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neznam gdje da se zalim, ali moram negdje jer stvarno mi je na vrh glave ovih "pr0" admina !!!

znam da cu vjerovatno i ovdje dobit ban zbog ove teme, ali ako dobijem, vrijedilo je... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

btw. nick: avell'wanna kill somebody <3

pogledajte koliko ste me puta banali ;)

ako neki admini kao musolini zele 1on1 u nekoj igraoni, tu sam...
nije dobro za zdravlje toliko da se nerviras..ohladi malo..j**o cs,j**o logosoft,ima 1000 drugih servera
Zali se ... www.lol.ba ili ... putem sms'a na br0j 061459942 ili na FB account Denis b0de

Hwala , cao ... owo nije humanitarna ustan0va i zhalbe se neprimaju petkom.
djaba ces se zaliti ako nadjes dje da se zalis tamo mozes igrati samo ako ti je admin prijatelj ili ako ti je admin rodjak drukcije ne moze xD sve do jednog maloumnici xD

igraj na www.balkan-ekspress.com/forum 100% se neces pokajati ;)
Admini na logosoftu su uvijek bili najretardiraniij i najgluplji admini na balkanu,zato nemoj da te to iznenadjuje
http://www.gametracker.com/search/cs/BA/

Eo pa izaberi drugi server :D
Nije te stid postavit ovakvu temu?

Fragnatic je napisao/la:
Dosao cojk da se pohvali kako dobro igra pa ga banuju :$
I ja to mislim.Ne slažem se za ove gore koji govore da je server retardiran.Zašto onda igrate na njemu
Jedan od najjačih servera, poslije gamers publica
Zali se upravi vodovoda
HAHAHAHHAHA bok1 n1 kunem ti se prijavi ih policiji lik zapjenio smiri malo ba :/
igro sam maloprije kad si ban dobio (shaman!), kako znaš da su sumnjali da si čiter pa ban dobio ?! možda je drugi razlog
bok1 je napisao/la:
Zali se ... www.lol.ba ili ... putem sms'a na br0j 061459942 ili na FB account Denis b0de

Hwala , cao ... owo nije humanitarna ustan0va i zhalbe se neprimaju petkom.
uvali jadnog b0dea
"NEMOGU DA VJERUJEM KOJI SU TO MALOUMNICI DA NEZNAJU PREPOZNATI CITERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

neznam gdje da se zalim, ali moram negdje jer stvarno mi je na vrh glave ovih "pr0" admina !!! "

Šteta što si ti nisi malouman, pa riječi ne znam i ne mogu PISES SASTAVLJENO9-)
Svaka šuša ima pravo da nekoga nazove maloumnim :)

Momak uzeš šamiju i pokriješ se...
Krtako jasno logosfot davno propao, prije je bio prejak. Dok su igrali snake, tip, bichar (od admina) i dok je igrala prava raja, ima i sad tamo prave raje ali rijetko ulazi. Drag mi je server al' nešto se mora promjeniti... E ovako je se žalio i musso (kako ga gordon bana...) i ubrzo je dobio admina možda ces i ti ?!
Jarane koliko su mene puta banovali , pa ništa.
Boli njih briga oni imaju ispriku za koju govore " Imao si cheat "

Mene je bladehood jedno X puta banovao, al boli me ku**c samo lagano q tab enter.
Ne nerviraj se, ili jednostavno promjeni server.
eNta je napisao/la:
Jarane koliko su mene puta banovali , pa ništa.
Boli njih briga oni imaju ispriku za koju govore " Imao si cheat "

Mene je bladehood jedno X puta banovao, al boli me ku**c samo lagano q tab enter.
Ne nerviraj se, ili jednostavno promjeni server.
HAHAHAH

AHHAHAHA

Ti neprichaj nishta do daljnjeg , nisam y0s slike prebacio HAHAHAHAHAHHA
bok1 je napisao/la:
HAHAHAH

AHHAHAHA

Ti neprichaj nishta do daljnjeg , nisam y0s slike prebacio HAHAHAHAHAHHA
Zar si slikao dragi boki ?
Nisam bio k sebi HAhahaha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.