Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

KDX By DeLuXe

145 pregleda · 11 odgovora · otvorena 10.01.2010. u 02:56

eh ovako gameri imam kdx free zonu,i hs-hkb mi je internet.eh nedavno kadda zelim da idem hs korisnici nece da mi udje ja idem na korisnici sto nisu hs e onda udje.
------------------------------------------------------------------------
kako to meni je hs nece da udje a korisnici sto nisu hs zanima me kada idem na tu opciju ocel mi jest limit iako sam na tu drugu opciju isao "Korisnici sto nisu hs"

HVALA~~~~
a bil bodova
e brate da imam dao bi neam nijednu nit' sam ikad imao :S
kume skida ti limit kad odes na tu opciju...
a nece da ti udje na onu jer su prebacili ono da nema lana to oni sada nesto prave veze nemam samo u pojedinim dijelovima grada jos ima LAN :) kao npr. kod mene bilo je xy ovakvih tema!
kada ides korisnici sto nicu HS - skida ti limit

svima nama kojima su promjenili sada da se automatski konektuje (pri startu) ne mogu pristupiti HS free zoni.

vjerovatno rade na tome da to poprave, nemam pojma....ali sad za sad se ne moze pristupiti
hIIGH je napisao/la:
dacu ti ja..posteno??
Ako se konektujes na "Korisnici sto nisu HS" ide limit sto je i logicno.Meni KDX radi vec dugo ,ali valjda zato sto se meni nekonektuje to automatski.
Rekli su da ce i vama napraviti (vec davno) ali evo izgleda da imaju jos problema sa tim.Do tad samo strpljenja.

Btw pitaj na njihovom forumu pod rubrikom "Kdx"
MorgaN je napisao/la:
dacu ti ja..posteno??
haj mi daj malo boba moze ?
Sad freezona troši limit i ko je hs hkb da znate jer nisu nešto naštimali ovo dok su mijenjali za automatsko konektovanje...
Automatsko Konektovanje = Trosi limit

Standardno Konenktovanje = free zona
hIIGH je napisao/la:
Koja ti je IP od free zone

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.