Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gdje idete za Novu Godinu???

1.838 pregleda · 135 odgovora · otvorena 06.12.2009. u 18:24

zzz svima evo ovako ovu sam temu otvorio cisto radi dosade da mali diskutujemo pricamo itd.......

zanima me gdje ce te ici za Novu Godinu ili ostajete u svojim kucama ili kod svojih jarana??????

mene je teco pozvao da idem za Norway i ja se odlucih da idem samo me malo prpa kako cu u avionu ipak nije mi svejedno kad cujem kako avioni padaju??? jer imate vi neka iskustva sa avionima?????

nemojte od ove teme napravit svadanje provokacije itd....
Zahvaljujem..... :):):):):D:D:D:D:D
malo je prerano još sam u dilemi. . jer imam par opcija nekih,vidim još
Neidem nigdje ostajem kod kuče,posvađo sam se sa svima tako da ču da spavam u 22 ;)
eNta je napisao/la:
malo je prerano :) još sam u dilemi. . jer imam par opcija nekih,vidim još :)
ja se odlucio pozvao me teco kaze samo dodji placam ti kartu jbg zasto ne...... :D:D:D:D:D:D
idem kod druga sa ortacima tamo cemo malo da pijemo i da se zezamo :))
nije bitno gdje, bitno je s kim
FantassY je napisao/la:
Neidem nigdje ostajem kod kuče,posvađo sam se sa svima tako da ču da spavam u 22 ;)
e i ja sam tako jarane prosle godine docekao sam novu godinu na kompijuteru....
AltF4 je napisao/la:
nije bitno gdje, bitno je s kim
Tako je. Sa dobrim drustvom mjesto nije bitno.

Ja jos isto neznam. To ce se odlucit par dana prije. Vjerojatno neki kafic
Mislim da si se ti došao malo pohvalit' kako ideš u Norvešku. Btw. bolje da ideš tamo poslije nove godine, bolje je sa svojim prijateljima da se slavi, nebitno toliko gdje, sumnjam da ćeš se znat' sporazumit s tamošnjim pič****, mada sve one stenju na naški, al' eto.
Qme,

Najaci si da ti nije malo prerano ?
Al evo kad je vec tema BBI/KUCA/
iwdnplaysson je napisao/la:
Mislim da si se ti došao malo pohvalit' kako ideš u Norvešku. Btw. bolje da ideš tamo poslije nove godine, bolje je sa svojim prijateljima da se slavi, nebitno toliko gdje, sumnjam da ćeš se znat' sporazumit s tamošnjim pič****, mada sve one stenju na naški, al' eto.
niko se nehvali..... nego pitao sam gdecete vi da idete pa da napisem i ja gde cu da idem... nemam se sta hvalit

DA VAS PITAM JER NEKO IMAO ISKUSTVA SA AVIONOM???? KAKO JE KADA SI IZNAD OBLAKA 10 000m...
delwa5 je napisao/la:
niko se nehvali..... nego pitao sam gdecete vi da idete pa da napisem i ja gde cu da idem... nemam se sta hvalit

DA VAS PITAM JER NEKO IMAO ISKUSTVA SA AVIONOM? KAKO JE KADA SI IZNAD OBLAKA 10 000m...
To ti je kao kad si udaljen od čvrstog tla nekih 10-15 kilometara, tako nekako.
Novu godinu imam isplaniranu vec jedno 2 mjeseca.. Idem sa rajom na vikendicu u divljinu, 2 noci se ostaje
ja imam malo poveci podrum oko 70 kvadrata sa namjestajem pa cemo tu malo "sokova" donjet i zajebavat i vatromet veliki naravno iako izgledamo veliko jos smo mi lami u glavi vatromet XD XD
Hajre mi u kuci dernek,srusit cu sprat
delwa5 je napisao/la:
e i ja sam tako jarane prosle godine docekao sam novu godinu na kompijuteru....
Cuj docekao na kompjuterui, ja prosle nisam nidje isao al bogami nisam bio ni za racunarom, sa starcima sam hu ha dosao torq izaso isprico se sa njim u 1 zaspo, nova ko nova prosle su me petarde i ostala smeca, a ne pijem tako da sta cu i ove isto
Vjerovatno sa prijateljima iznajmiti ili u nečijoj kući piti i uživati , muzika etc. Ako ne , onda kući Aiona igrati do jutarnjih sati :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.