Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gdje idete za Novu Godinu???

1.838 pregleda · 135 odgovora · otvorena 06.12.2009. u 18:24

zzz svima evo ovako ovu sam temu otvorio cisto radi dosade da mali diskutujemo pricamo itd.......

zanima me gdje ce te ici za Novu Godinu ili ostajete u svojim kucama ili kod svojih jarana??????

mene je teco pozvao da idem za Norway i ja se odlucih da idem samo me malo prpa kako cu u avionu ipak nije mi svejedno kad cujem kako avioni padaju??? jer imate vi neka iskustva sa avionima?????

nemojte od ove teme napravit svadanje provokacije itd....
Zahvaljujem..... :):):):):D:D:D:D:D
delwa5 je napisao/la:
niko se nehvali..... nego pitao sam gdecete vi da idete pa da napisem i ja gde cu da idem... nemam se sta hvalit

DA VAS PITAM JER NEKO IMAO ISKUSTVA SA AVIONOM? KAKO JE KADA SI IZNAD OBLAKA 10 000m...
ma imo sam ja 4 puta iskustvo zest pravo pogotovo ako noci putujes a ako grmi vidis munje i zvijezde ko da su udaljene od tebe 1 m ~900 km/h..
A za novu god cu sa drugovima i "drugaricama" u kafic..
Kupit 3 paketa petardi, i na skenderiji na plato bacat'

Zezam vas, Vlašić vikendica par dana
Ma takođe i ja kao i dosta drgih ovdje imam par opcija, pa cu vidjeti ^^ gdje budu bolje koke tamo idem
Na bjelasnicu ;) a nea te sta biti prpa avioni nigdje veze isao sam oko 20 puta ... do not worry jedino ako ides sa onim tuskim onda se brini xD
Velika dileme , špekulacije , sve zavisi od mogucnosti i predispozicija..

Idem s drustvom u drugi grad skroz.. za drugim drustvom .. ono dvije ekipice=)

Nas 30ak :P
golgy je napisao/la:
@ Dom mladih - DJ OUTWORK (Y)
vidimo se tamo
eNta je napisao/la:
malo je prerano :) još sam u dilemi. . jer imam par opcija nekih,vidim još :)
a kuci dje ce ono ... kokice i novogodisnji program oni stari filmovi :D crno bijeli :D tu mama i tata pored njega .... u 12 baci koji petardu s balkona i to mu je to :D hahahhahahaha
_arT_ je napisao/la:
a kuci dje ce ono ... kokice i novogodisnji program oni stari filmovi :D crno bijeli :D tu mama i tata pored njega .... u 12 baci koji petardu s balkona i to mu je to :D hahahhahahaha
hahhaa cuj ga sto hoce da bude smijesan :D e moj sine,nije ni tebi lako :D je**m barloku obitelj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.