Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gdje idete za Novu Godinu???

1.838 pregleda · 135 odgovora · otvorena 06.12.2009. u 18:24

zzz svima evo ovako ovu sam temu otvorio cisto radi dosade da mali diskutujemo pricamo itd.......

zanima me gdje ce te ici za Novu Godinu ili ostajete u svojim kucama ili kod svojih jarana??????

mene je teco pozvao da idem za Norway i ja se odlucih da idem samo me malo prpa kako cu u avionu ipak nije mi svejedno kad cujem kako avioni padaju??? jer imate vi neka iskustva sa avionima?????

nemojte od ove teme napravit svadanje provokacije itd....
Zahvaljujem..... :):):):):D:D:D:D:D
pojma nemam
spY je napisao/la:
Prošle godine sam kod kuce slavio sa društvom svojim. Extra nam bilo. Tako da ćemo vjerovatno i ove godine kod mene.
mogu li i ja

Najvjerovatnije kuci mrsko mi se smrzavati....
Udara kriza sa svih strana, ali moracemo jos se oduprijeti.. A kazu da je najbolje oruzje za to " alkohol "... Negdje na cesti, centru grada, party , uglavnom svukuda.. A mozda i u " Hotel San " !
delwa5 je napisao/la:
niko se nehvali..... nego pitao sam gdecete vi da idete pa da napisem i ja gde cu da idem... nemam se sta hvalit

DA VAS PITAM JER NEKO IMAO ISKUSTVA SA AVIONOM? KAKO JE KADA SI IZNAD OBLAKA 10 000m...
Nije nikako. Prespavaj put Samo je lose kad se spustas , propadanje po 300-500 metara u komadu je je***o

Nova godina-negdje na Alpama u miru
quell je napisao/la:
naleti kod nas na de_vegas ako vremena budes imo, prosli put si nas izradio
sta ce u de_vegas bankrotirat ce covjek AHHAHAHAH :D
I'll see...

Puno je rano ba, ima još... Al' nije mi samo jasno kako brzo ovo vrijeme prolazi... Isto kao da sam jučer slavio prošlu novu godinu ^^
extibo je napisao/la:
Kod sebe.
Extibov odgovor koji se sastoji od 2 rijeci je pametniji od 99,9% clanova gamersa, har har.
Pojma nemam, vidit cemo za sad nista neznam i nemam pojma, a valjda ce se nesto naci!
pojma nemam , trust meh

cut' ce se !
molotov_ je napisao/la:
Extibov odgovor koji se sastoji od 2 rijeci je pametniji od 99,9% clanova gamersa, har har.
gu*ite se ti i extibo :)

(no hard feelings ,zajebancija)

btw. nova ko nova , neki dernek , malo se napit i to je to 9-)
delwa5 je napisao/la:
niko se nehvali..... nego pitao sam gdecete vi da idete pa da napisem i ja gde cu da idem... nemam se sta hvalit

DA VAS PITAM JER NEKO IMAO ISKUSTVA SA AVIONOM???? KAKO JE KADA SI IZNAD OBLAKA 10 000m...
Imam ja iskustva sa tim avionom, nista posebno sjedish gledash oblake kako prolaze ! Dr**s ku**c et, nekada ima turbulencija al' nije ni to toliko strasno malo se avion potrese i to je to !

etc....... ! :)
S rajom i devojkom ofc :D

/al malo ti je prerano za ovu temu :D
delwa5 je napisao/la:

DA VAS PITAM JER NEKO IMAO ISKUSTVA SA AVIONOM???? KAKO JE KADA SI IZNAD OBLAKA 10 000m...
JOj qme ja ti predlazem da ne ides :)

ZNAS KOJA STRAHOBA :)

povraco od sarajeva do londona xD
Za novu godinu ?! Najvjerovatnije s prijateljima (malo u kuchi, vishe lutanja po carsiji...), hajde sjedi u avijon i ne pametuj :D padaju oni iranski avijoni... :r
keve mi neveke idem da se unistim totalno bre ... najvjerovatnije kod djeme neki dernek da se drogiram i da ebem citavu noch
vidjet cu .. ima vremena do 01.01.2010
ugl negdje s jaranima

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.