Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TURNIR GZ :) GRUPE :) REZULTATI

2.166 pregleda · 78 odgovora · otvorena 21.11.2009. u 12:58

EH ovako neke ekipe kasnile poceo tur znaci..

12 ekipa :)

1 grupa

PHGP
PAG
B2F

2 grupa

TAFF
RFG
PRSKANJE

3 grupa

KLL
GZ BOYS
MINIMAL

4 grupa

SOBLE
ETERNATY
UNIQUE

et obavjestavacu vas :) :)

TEMA U ZANIMLJIVE AKO MOZE :) :)
Čestitke mostarcima Jopet
Fin match pravo. ali sam se smorio ko nikad jedva gledam na ochi Napisem nesto veche kad se probudim
Sweetness je napisao/la:
Koji je tag grupe u kojoj arT igra ?
Grupa 1
eNta je napisao/la:
Čestitke mostarcima :) Jopet :D
Fin match pravo. ali sam se smorio ko nikad :D jedva gledam na ochi :D Napisem nesto veche kad se probudim :D
Neki rez ? :D
etc4Lav je napisao/la:
Igral' Cift za Sobleta ?
ne :)
gigant1980 je napisao/la:
PAG vs B2F : 16 - 4
PAG vs PHGP 16 - 5
PHGP vs B2F 14 - 16

TAFF VS PRSKANJE 16 - 1
TAFF VS RFG 16 - 4
PSRANJE VS RFG 12 - 16

KKL180 VS GZBOYS 16 - 6
KKL180 VS MINIMAL 16 - 10
PRSKANJE VS RFG 16-12
dyemsonii je napisao/la:
TAFF vs rFg : 16 - 2
TAFF vs PRSKANJE : 16 - 8

zbunio si se :S
ti se se zbunio dzemo :) nije bilo 16:2 ... jedino ak ose oduzimaju runde onda je mozda moguce i tada sumnjao jer je na halfu protiv taff-a bilo 8:7 =)
ev brat se vratio sa turnira ....bilo je prejako na stranu to sto nisam spavao i ostalo xD ....igralo se pilo se je***o se et :D
skupili zone zlaja i ja mix rFg ovo ono igrali u drugoj grupi....
izgubili od TAFF-a 16-11 prvu drugu od PRSKANJA 16-12 et krivo mi bilo al nvm :P popio 18 kafica cekajuci dalji tok i negdje oko 2 ujutro igrao cetvrtfinale sa B2F - svaka cast djeci smirena bez respekta prema ljudima koji sjede preko puta nas ,ne pamtim kad sam sa smirenijim ljudima mech odigrao <3
izgubili od minimala 16-9 al jbg drago mi sto smo iznervirali nea (ljubi brat) :D
u 6 ujutro ja i jos 3 lika otisla busom u sarajevo zajebali vozaca imali pogresne karte al jbg sta se tu moze :D

P.S. dedli brate sry sto se nisam mogao fino pozdravit,momak je sve uradio da nam bude sto ugodnije svaka mu cast ...hvala brate <3
gg svima vidjet cemo se opet nekad et :)
ZeN4mi0 je napisao/la:
ev brat se vratio sa turnira ....bilo je prejako na stranu to sto nisam spavao i ostalo xD ....igralo se pilo se je***o se et
skupili zone zlaja i ja mix rFg ovo ono igrali u drugoj grupi....
izgubili od TAFF-a 16-11 prvu drugu od PRSKANJA 16-12 et krivo mi bilo al nvm popio 18 kafica cekajuci dalji tok i negdje oko 2 ujutro igrao cetvrtfinale sa B2F - svaka cast djeci smirena bez respekta prema ljudima koji sjede preko puta nas ,ne pamtim kad sam sa smirenijim ljudima mech odigrao <3
izgubili od minimala 16-9 al jbg drago mi sto smo iznervirali nea (ljubi brat)
u 6 ujutro ja i jos 3 lika otisla busom u sarajevo zajebali vozaca imali pogresne karte al jbg sta se tu moze

P.S. dedli brate sry sto se nisam mogao fino pozdravit,momak je sve uradio da nam bude sto ugodnije svaka mu cast ...hvala brate <3
gg svima vidjet cemo se opet nekad et
E ovako..

~ Oko 10.00-10.30 došlo' je nekoliko ekipa iz Sarajeva, tako da je CHUKY otišao po te momke na stanicu, kroz pola sata već su došli još dvije ekipe, poslije došao dyemo mix<3 momak za 10 - ljubi bratr :$, i zovu Kena ovi iz Mostara da odemo i po njih, idoli zalutali :S, ali i to je prošlo sve u najboljem redu !!

Sva ta raja, svo to zajebavanje, druženje sve je bilo dobro, mislim svak sa svakim je bio
Noć prije turnira pitaju me neki momcia na msn, da igram sa njijma, jer im fali igrač - chile, joxa, i još dva momka ( stvarno sam im zaboravio imena :S ), i hajd naravno obećao sam da ću igrati pošto nisam imao ekipu..Oni su stiglii u Goražde oko 10-10.30 sati u Goražde, i odma je počela ta zajebancija ^^
Dok sam ih ja malo proveo kroz grad, oni su otišli u "Omladinsku ulicu" - tačnije pored Drine, dok sam ja bio sa drugom ekipom na kafi., kad me zovu i kažu mi : "Brate mi nabijali kamenje u drinu i ovom jednom momku patika otišla u pola drine !" , e eto ti belaja!! - Dođu na turnir oni kamenje nabijaju; haj i ja samo otišao kući i dao momku tene da se može vratiti svojoj kući..
Oko 12 sati su se već grupe oformile i mečevi su mogli početi, nego je čekao i po 5-6 sati da odigra prvi meč, ali šta se može, tako je bilo :$
Prvi meč moja ekipa izgubi od TAFF ( Neznam rezultat 16:7-, a drugu dobijemo RFG na nuke 16:12 - nogom hi ^^
Prošli u četvrtfinale i dobili da igramo protiv Mostaraca -> Soble, cwift, laquila, i i njegova sam imena zaboravio od nespavanja :S
Protiv njih smo počeli oko 03:00 meč i naravno košto se i očekivalo izgubili smo INFERNO 16:6 !
Prije toga, dok smo čekali da odigramo protiv Mostaraca bili smo haman svi u jednom internet klubu, u sklopu toga ima i mini kafić i kockarnica - svi smo ležali i zajebavali se na spratu - prvo mene uzeo ona budala BARLOK furati 10-15 minuta dok ga nije popustalo' !

Mogao bi ja pričati ili pisati do sutra, ali Majke mi 3 dana nisam oka sklopio pa kad se naspavam onda ćemo !

~ Samo mi je krivo što onaj njanja smrad od čovjeka izlevati i mene i još dvojcu' momaka (zone i zen-a) da idemo spavati kod mene - hoće da gleda finale - hoće ovo, dao barloku slušalice, i čekaj ga do zore - tako da su oni otišli kući u 8 sati !

I ovom prilikom vam se izvinjavam svima, koji su ostali nenaspavani i umorni^^

see you

idemo spavat !!
eNta je napisao/la:
Pozz svima sada pocinje cetvrt finale, je**m VEXU FAMILUIJU !!!!
HAHAHAHAH A CESKI ?
Sniper Soldier please come here..

AHAHAHAHAHAHA

Najjače !

Eno fol sad mene krivi,a kad sam govorio hajmo ti ništa,i onda smo ostali da gledamo finale..
njanjaOwnagE je napisao/la:
Sniper Soldier please come here..

AHAHAHAHAHAHA

Najjače !

Eno fol sad mene krivi,a kad sam govorio hajmo ti ništa,i onda smo ostali da gledamo finale..
HAHAHAHA ALCO NAJJACI xD

WAHAHAHAHAHHAHA

pi**o jedna malena.....
etc4Lav je napisao/la:
za kog igraš/ si igrao ?: p
nisam isao nikako ;)
Sada dajte demoe i slike ako ima Kamaaan
Fin tur Vidimo se na sledecem.
belive je napisao/la:
4 grupa najjaca
sta ti pricas....cuj cetvrta grupa najjaca

kako smo samo sretni najtezu grupu dobili..... SOBLE + UNIQUE!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.