Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

TURNIR GORAZDE END ( UTISCI )

1.475 pregleda · 61 odgovor · otvorena 22.11.2009. u 14:01

Eh ovako :) ustao u 8 u igraonu :) cekao sacekao ekipe..

12 ekipa bilo....

ubrzo dolazi moj mladji sin DYEMSONI sa KLL ( BLAZE,HARUN , Undersson , DORA i tnk - Kockasti )

Prosli grupe faze pa na cugu .....
usli u prodavnicu kaze tenk daj kamion karlovacke dreba se sjeba kaze jel me furas .....ne ozb to nam je sponzor ovo ono ....veli tenk...

finale SWE - PAG

OSVOJIO :soble :) mili , legent swift , cift

PAG : arT , quell , enta , barlok

Ko zna rezz nek napishe :) hvala

Takodjer pozdravljam momke koje su bili kod mene dyema , haru .doru. blazeta , mahira i tenka

i jos neke iz sa neam pojma ko su :)

Bice slike i klipovi kasnje..

Turnir nije los:) bio :$ lana malo ahhahah

et odo sad spawat smoren sam :)

NEMOJTE STA ZAMJERIT LOVE VAS SVJEHU : )

Svaka cast pobjednicima

Kako je igrao barlok ( d topli ) ?

Btw. keno jel' se pomjerao zid
gg pobjednici. Dzemo izdo si nas al ajd. :) Nadao sam se bar finale od tebe gade :@
brao moi :P
Manja , veca , manja veca , ej al 72 pive ubili + 2 kile salame hahahaha

Cestitam organizatorima i <3 kenu sto nas je smjestio

a gg pobjednicima
Uh, obecah Zonetu da cu napisati utiske, evo:

Usto ja u 5 do 6 u subota, ja kroz prozor ono Mrkli mrak, reko ja Bog te sta je ovo Zovem ja one svoje sanere da ih budim (POZDRAV NJIMA, NAJJACI STE ) I haj mi se zaputili ka Gorazdu. U busu bile jos 2 ekipe, UniQue (gg ) i jos eroseva ekipa.

Stara mi nake Zihr dove uputila, kaze sine cuvaj se, ja nisam mogao vjerovati. Ispricao ja to onima u Busu, zen i Zone umrli od smijeha. Ljubi te brat Zone znas da ja tebe volim
Idem se sisati sutra cim se vratim iz skole, jbt niste mi dali mira tokom citavog turnira.

Dosli mi dole, tamo se domaca raja okupila mnogo ljudi bilo.
JOJ eh tad je sve puklo, ja sam oplakao onim tamo (pwnzor) najjaci, cijepao sam se od smijeha.

Krenuli mi unutra, kazu naki popravke oko compova vrse.....i haj mi odemo da pijemo caj, kazu zvat ce nas.

Eh kako mi je dragi Allah pomogao oko dolazka, tako mi je odmogao oko grupe. Znam da ce mi Golgy vjerovatno sada psovati boga, ali jbg sta cu

Ispali mi da igramo sa SOBLETOM i UNIQUE, i sto je najgore, ispali da igramo 4ta grupa. Joj mi poludjeli. Ubili se od dosade......Onaj edin i dario zaspali u Internet centru.

Dobro haj dosli mi na red u 11 sati, reko hvala Allahu, prvi mec protiv Solbe mix. Joj ti momci fakat sabijaju. Ono finale sam gledao bilo je napada nedaj Boze, ja onakav skill jos nisam vidio

I izgubimo mi tu ocekivano......odigramo 2 mec.....16:13 (protiv Allahane), akoneee i njegovi heatoni-pozdrav za vas momci Nake bagave rundu izgubimo koje smo trebali uzeti.....i dobiju nas.

I haj sta ces, jbga bice bolje sljedeci put, odosmo mi spavati.
Joj tamo je golgy poludio, samo me maltretirao....xD. no sikiriki brate znas da tebe tvoj brat voli

Zone brate halali ako sam smetao dok si spavao, malo sam ti dosadivao, ali morao sam da se ispusem xD
ljubim

I haj mi dosli u taj kafic tamo oni Mostari (mili.....david) spavaju......na podu.....xD uzeli one citulje ili kako se koji ku**c zove i na pod i spavaju xD
NAJJACIIIII

A ja na stolicu, tek malo sklopis oci, sklizne ti ono sranje ispod guzice, slomis glavu

Budimo ti se mi u pola noci, golgy me budi kaze haj ustali ovo haj da spavamo, i mi fakat ona sranja na pod i odspavamo mozda 2 sata.

Probudim ti se ja u pravo vrijeme, na polufinale......odgledam to.....malo falilo simsonovim da dobiju....pozdrav za njih

Onda finale.....PAG vs SWE......joj 16:1 prva mapa dobili mostarci....ja se sjebao......
Druga mapa dd2(cini mi se).....uspili nekako dobiti, te igrali na kraju train......
Oj ja sam prvi put onako nesto vidio.....onaj Mili svaka njemu cast

Svi predobro igrali i dobili tu mapu u uzese turnir. Ko zna taj moze. ha ya

Polahko se poce prazniti internet.....otisli ovi moji u 6 sati (njanja, edin, golgy) ja i Genius ostali samo......
Odose simsonovi, Pag otisao, Mostarci takode...... SAMO JA I NECHKO OSTALI SAMO....OD SVIH EKIPA

I sta da radimo.....autobus nam tek u 16:30.....a 7 sati..... ?

Haj kaze nechko daj da stopiramo auta.....jao tad su pocele kome...... xD najjaci kad stopiramo auta........ naravno niko nam nije stao...... a ja SE SMRZAO.....nikad u zivotu se nisam onako smrzao kao jutros.

Vratimo se mi u kafic, popili cajeve za 5 minuta....a ipak ostali tu do 11........ haj zovem ja autobusku da vidim kad je taj bus, kad kaze ima u 12:00

Joj jesam se obradovao

I mi polahko krenemo, krenemo za Sarajevo, kad tamo u Busu mahira i kompaniju sretnem, joj najjaci su......dyemo pusti njih.....ko ih sisa Mahir samo sljage pali a onaj Harun nije normalan xD Udario mu Alkohol u glavu

Dodesmo u Sarajevo i tu se zavrsi ovo moja prica. Predobro bilo, svaka cast organizaciji, vidimo se NEXT YEAR

P.S: Moguce veliki broj gramatickih gresaka, ne zamjerite BAS SAM SE SMORIO
sve u svemu turnir bio superiska, meni se svidjelo. Raja super, pozdrav za moju klapicu dyemu, doru, dinu, tenka, haruna, bakira, arta, simcheta itd.... ;)

organizacija bila na nivou, hvala kenoo za smjestaj stvarnoooo <3 :) vidimo se uskorooooo
Extra bilo, prije 30min. doso iz gorazda... dosta dobre raje upoznao... keno cekamo slike i demoe!! :D btw. cuky igrac tura :P

GG pobjednicima
Menii bilo extraa upoznao dosta nove raje fakat predobro ;: vidimo se o5 nekad negdje aBd :$ <3
Po mom misljenju bilo odlicno sve :D Cim sam vidio ko je dosao iz Mostara, znao sam da uzimaju tur :P Ja sam igrao za neka 2 mixa falili igraci, hahaha rashao ko na pablicu svaku lol dedem nevjerujem sa kako jakim igracima sam igrao, onaj neki AKONNN je fino samo igrao, a pored toga dobar je i momak ;) all smorili su me leteci neki mixici znaci nikad vise tako :$$ Nisam spavao 2 dana skoro nikako, legao jutros u 7h, besha u njegovi su vec spavali ranije ih ja smjestio :D Budim se maloprije 16k likova mi u kuci lol ja se sjebao, all neka su se momci ugrijali nema veze, i tako da su oni ubrzo svi otisli na bus i krenuli svojoj kuci :D Ja sada idem da spavam 1011 sati u komadu da se oporavljam :D Sta jos da kazem, bilo je sve u najboljem redu 600km prvo mjesto :D i tako !! zzzzzz
SAGAT je napisao/la:
Po mom misljenju bilo odlicno sve Cim sam vidio ko je dosao iz Mostara, znao sam da uzimaju tur Ja sam igrao za neka 2 mixa falili igraci, hahaha rashao ko na pablicu svaku lol dedem nevjerujem sa kako jakim igracima sam igrao, onaj neki AKONNN je fino samo igrao, a pored toga dobar je i momak all smorili su me leteci neki mixici znaci nikad vise tako :$$ Nisam spavao 2 dana skoro nikako, legao jutros u 7h, besha u njegovi su vec spavali ranije ih ja smjestio Budim se maloprije 16k likova mi u kuci lol ja se sjebao, all neka su se momci ugrijali nema veze, i tako da su oni ubrzo svi otisli na bus i krenuli svojoj kuci Ja sada idem da spavam 1011 sati u komadu da se oporavljam Sta jos da kazem, bilo je sve u najboljem redu 600km prvo mjesto i tako !! zzzzzz
kad ce demoi ?
uNderssoN je napisao/la:
sve u svemu turnir bio superiska, meni se svidjelo. Raja super, pozdrav za moju klapicu dyemu, doru, dinu, tenka, haruna, bakira, arta, simcheta itd.... ;)

organizacija bila na nivou, hvala kenoo za smjestaj stvarnoooo <3 :) vidimo se uskorooooo
dusa mogao si me namjerno izostavit -.-"

@Sniper_Solider nek si se ti meni na kosti navalio dok smo spavali mali ti je falilo da izgoris :D
Cestitam pobjednicima
z0ne je napisao/la:
dusa mogao si me namjerno izostavit -.-"

@Sniper_Solider nek si se ti meni na kosti navalio dok smo spavali mali ti je falilo da izgoris
a vidi duse moje

HAJVANE JEDAN nije Sniper_Solider nego Sniper_Soldier
hajvane xD

Kakv ti i upaljac.....htio sam ti tene skinuti a sal ukrasti pa da ga trazis po Gorazdanskim ulicama
HAHAHA
Sniper_Soldier je napisao/la:
a vidi duse moje

HAJVANE JEDAN nije Sniper_Solider nego Sniper_Soldier
hajvane xD

Kakv ti i upaljac.....htio sam ti tene skinuti a sal ukrasti pa da ga trazis po Gorazdanskim ulicama
HAHAHA
Mahh ja bi ga nasao za njega HAHAHAHHAHAHHAH
E ovako..

Prvo da kažem da smo KENO I JA noć prije toura- proveli čitavu bogovetnu noć u toj igraoni igrajući pesa, i pomagali da se počisti i uredi kako bi bilo dobjo ^^, znaci od petka naveče od 10h do nedjelje do 8:30,tj. jutros; nisam dolazio kući ali hajd' HELENEJSEE !!

~ Oko 10.00-10.30 došlo' je nekoliko ekipa iz Sarajeva, tako da je CHUKY otišao po te momke na stanicu, kroz pola sata već su došli još dvije ekipe, poslije došao dyemo mix<3 momak za 10 - ljubi brat :$, i zovu Kena ovi iz Mostara da odemo i po njih, idoli zalutali :S, ali i to je prošlo sve u najboljem redu !!

Sva ta raja, svo to zajebavanje, druženje sve je bilo dobro, mislim svak sa svakim je bio
Noć prije turnira pitaju me neki momcia na msn, da igram sa njijma, jer im fali igrač - chile, joxa, i još dva momka ( stvarno sam im zaboravio imena :S ), i hajd naravno obećao sam da ću igrati pošto nisam imao ekipu..Oni su stiglii u Goražde oko 10-10.30 sati u Goražde, i odma je počela ta zajebancija ^^
Dok sam ih ja malo proveo kroz grad, oni su otišli u "Omladinsku ulicu" - tačnije pored Drine, dok sam ja bio sa drugom ekipom na kafi., kad me zovu i kažu mi : "Brate mi nabijali kamenje u drinu i ovom jednom momku patika otišla u pola drine !" , e eto ti belaja!! - Dođu na turnir oni kamenje nabijaju; haj i ja samo otišao kući i dao momku tene da se može vratiti svojoj kući..
Oko 12 sati su se već grupe oformile i mečevi su mogli početi, neko je čekao i po 5-6 sati da odigra prvi meč, ali šta se može, tako je bilo :$
Prvi meč moja ekipa izgubi od TAFF ( Neznam sad tačno rezultat :S , mislim da je bilo 16:7 :$ ) - a drugu dobijemo RFG na nuke 16:12 - nogom sam hi ^^
Prošli u četvrtfinale i dobili da igramo protiv Mostaraca -> Soble, cwift, laquila, i i njegova sam imena zaboravio od nespavanja :S
Protiv njih smo počeli oko 03:00 meč i naravno košto se i očekivalo izgubili smo INFERNO 16:6 !
Prije toga, dok smo čekali da odigramo protiv Mostaraca bili smo haman svi u jednom internet klubu, u sklopu toga ima i mini kafić i kockarnica - svi smo ležali i zajebavali se na spratu - prvo mene uzeo ona budala BARLOK furati 10-15 minuta dok ga nije popustalo' !

Mogao bi ja pričati ili pisati do sutra, ali Majke mi 3 dana nisam oka sklopio pa kad se naspavam onda ćemo !

~ Samo mi je krivo što onaj njanja smrad od čovjeka izlevati i mene i još dvojcu' momaka (zone i zen-a) da idemo spavati kod mene - hoće da gleda finale - hoće ovo, dao barloku slušalice, i čekaj ga do zore - tako da su oni otišli kući u 8 sati !- Zato ove stvari što su ti oslale kod mene ne računaj da ti ih vratim <3

I ovom prilikom vam se izvinjavam svima, koji su ostali nenaspavani i umorni^^

>>

~ Ustao malorpije, tačnije u pola 8 - sad se tuširao i odoh se vratiti spavati ~ probudiću se za Bajram !

see u

c/p iz prošle teme !

Izvinjvama se ako ima gramatičkih grešaka, a s'tim da nisam 4 dana dobro sam i ovo mogao napisati !!
Evo slike neke sa turnira i privatne hahah :)

KKL + ja hahahha :)

http://www.speedyshare.com/files/19428031/Slike_gz.rar

Hara video nisam upload stid me bilo....

lik dyema ganjo protivpozarnim aparatom hAHAHHAHAHHA ..........
jel igro art ovaj turnir ?
ako jest kako mu je nick bio

i cim ste vi davide dosli ?
pwnZOR je napisao/la:
Evo slike neke sa turnira i privatne hahah :)

KKL + ja hahahha :)

http://www.speedyshare.com/files/19428031/Slike_gz.rar

Hara video nisam upload stid me bilo....

lik dyema ganjo protivpozarnim aparatom hAHAHHAHAHHA ..........
ma ovaj tenk hajvan samo pije j**o majku od sabaha do veceri .... vidjeces ga jedan dan ispred neke benzinske ceka karlovacko ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.