Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

Pasmina

422 pregleda · 6 odgovora · otvorena 20.11.2009. u 15:03

Prije svega molio bih admine da nebrisu temu....

Ovako ovih dana sam u potrazi da kupim stene njemackog ovcara ,posto sam obisao par ljudi uzgajatelja svi imace otprilike za 3-4 mjeseca meni se neceka treba mi do polovine decembra ako neko zna da ima i prodaje stenad pasmine molio bih da ostavi adresu broj mobilnog trgovca .Najveca cijena koja dolazi u obzir je 400 km ,znaci nista vise Ko mi da tacne informacije kada ih provjerim dobija bodove znaci SARAJEVO I OKOLINA DOLAZI U OBZIR ...
eto tu imas nekoliko njemacki ovcara pa izaberi(imas i dresirani)

http://www.market.ba/razno/kucniljubimci

Imas i na pik.ba:)
imas evo citam u superoglasima novim prodaje se stene, ali moras kupiti superoglasi (novine) da bi dobio broj pa eto nije zgoreg procitati oglase
evo mozda ti ovaj valja jes da mu je malo jedno uho oboreno ali ja mislim da ce se to samo podici.

http://www.market.ba/razno/kucniljubimci/oglas/444142;)

ali imas ih jos na marketu ali tog sam ja uocio pa ti vidi:r
Probaj ga kako nagovorit da dođe donekle ipak mu se isplati nije to malo para ;)
FantassY je napisao/la:
Probaj ga kako nagovorit da dođe donekle ipak mu se isplati nije to malo para
kk nazavacu ga opet odma bih ja da oce
Prvo da kazem da je to jedan od najljepsih pasa Znaci i ja sam kupio svog kada je imao 2 mjeseca,prvo sto je naucio bilo je da da sapu I naravno iamo je svoj pasos,knjizicu i sto je najvaznije pedigree(znalo se ko mu je otac,mama,dedo,nana,baka,xD,itd) znaci cjelo porodicno stablo
Zaboravio sam kako se zove covjek,kad dodje stara pitat cu jer je njegova zena njena prijateljica. Nalazi se u sokolovic koloniji i poznat je po uzgoju Njemackih ovcara i po izlozbama,ne znam koliko ima pehara. Ugl. sokolovic kolonija pitaj nekoga reci ce ti odmah,kad dobijem te informacije editovat cu post

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.