Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Miske ?!:S

261 pregled · 14 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 20:23

OSIM kapetana Spahića te udarnog dvojca zadnjih veznjih Rahimića i Muratovića za koje se znalo da će zbog žutih kartona zarađenih na La Luzu propustiti uzvratni ogled s Portugalcima, jučer je iz tabora BiH reprezentacije stigla vijest kako će im se na tribinama pridružiti i Zvjezdan Misimović.

Iako su prvotne informacije govorile o tome kako će playmaker njemačkog prvaka Wolfsburga i Ćirinih Zmajeva zbog ozljede koljena izostati s povijesne utakmice, najnovija izvješća govore o drugom razlogu.

Portal Bitno iz izvora bliskih reprezentaciji doznaje kako se Misimović posvađao s Ćirom i to nakon što mu je izbornik uz psovke zamjerio aktivnost na treningu nakon čega je popularni Miske napustio trening.

Podsjetimo, Ćiro je najavio kako će umjesto Misimovića u sastav poslati veznjaka Valladolida Harisa Medunjanina, a glasnogovornica Nogometnog saveza BiH Slavica Pecikoza nije potvrdila ni demantirala ova nagađanja: "Iz reprezentacije nema novih vijesti za susret s Portugalom."

C/P index.hr
Ja mislim da ce Ćiro Misketa na poluvremenu ubaciti, namazan je nash Ćiro
Sh4ringaX je napisao/la:
Kako ce ga ubaciti kad lik nije ni na klupi? Nije Copperfield............
Sh4ringaX je napisao/la:
Nece , bio je u programu obuchen skroz ^.^

A i razlog zbog kojeg nevjerujem , Ciro nas je doveo dovde , i sada da nas " sjebe " ( Cirinim rijecnikom ) tim sto ce izbaciti zdravog playmakera .
Pjanic 2 komada hladno
Ima na hayatovom teletextu pise kako Misimovi nece igrati radi udarca u koljeno i da je propustio zadjna 2 treninga i da nece igrat.Prava steta za Bosnu.

Post dobio aplauz od spY

Zamalo gooooooooooooooooo ibisevic nvm to
Nego nece miske igrat jer na bhtu prije tekme nije se ni obukao ni nish :D
Ti misliš da bi Misimović zbog neke psovke odusto od svog sna i razočarao nekoliko miliona ljudi? Ne vjerujem u ovo ni 1%!
Ma lazu to nesto seru, Miske jucer prica sve ok igrace pojeda a danas ne igra.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.