Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pic] .::EDIN::.

516 pregleda · 26 odgovora · otvorena 19.11.2009. u 20:56

Temu odobrio naš sexy :otorQ7u:o
--------------------------------------------

● Pošto mi je riddle rekao da se PIC teme ovog tipa mogu otvarati samo vikendom , ja sam pitao FA Moda' gdje mi je odobrio da otvorim tako da me nemorate peljati.
=================================================
● Ljubav :P i love you ( vi što se vole )

Ako idalje ima problem oko slikica dali vidite ili ne dole su linkovi ostalo se snađite

Slikomat:
Imageshack:

I FGB da tebi kažem kupio sam olovku HB onu što si tražio :P dužan si mi 0.50KM + PDV digni kredit ako treba :D
Uvijek mi se svidjala ova slika, cak sam ovog lika jednom nacrtao u ps-u u svom stilu (imao sam ovakav friz).
Nego ova olovka vise lici na rapidograf nego na HB. xD

A za ove likove emo ne emo pa jbt sta imate protiv njih gledajte svoja posla kao sto i oni gledaju svoja, a uostalom mi se gadite po tom pitanju. Jos mi vise idete na zivce kad nekom ko ima manga friz govorite da je emo, mislim hej emo je jedno a kei je drugo zato zacepite brnjice i ( jos jednom xD ) gledajte svoja posla!
imas talenta...prejako, svaka cast...samo tako nastavi
Justice je napisao/la:
Uvijek mi se svidjala ova slika, cak sam ovog lika jednom nacrtao u ps-u u svom stilu (imao sam ovakav friz).
Nego ova olovka vise lici na rapidograf nego na HB. xD

A za ove likove emo ne emo pa jbt sta imate protiv njih gledajte svoja posla kao sto i oni gledaju svoja, a uostalom mi se gadite po tom pitanju. Jos mi vise idete na zivce kad nekom ko ima manga friz govorite da je emo, mislim hej emo je jedno a kei je drugo zato zacepite brnjice i ( jos jednom xD ) gledajte svoja posla!
Ovo jeste rapidograf, nego je on navikao da crta sve rapidografom, pa sam mu ja rekao lakse mu je HB olovkom da skicira pa da onda radi rapidografom jer ce mu linije biti potpunije, mada ako mene pitash nemora uopste rapidograf da koristi ali et navikao je neka radi (:

Btw kada ces ovo obojiti ? (:
FGB je napisao/la:
Ovo jeste rapidograf, nego je on navikao da crta sve rapidografom, pa sam mu ja rekao lakse mu je HB olovkom da skicira pa da onda radi rapidografom jer ce mu linije biti potpunije, mada ako mene pitash nemora uopste rapidograf da koristi ali et navikao je neka radi (:

Btw kada ces ovo obojiti ? (:
Kad kupim bojice
Edin je napisao/la:
Kad kupim bojice
Edo bolan, jel' to nemas bojica, dodjem kod tebe plivam u bojicama ? $: Zezam se [:

~ Prejako si ovo nacrt'o, svidja mi se rad iskreno, svaki rad tvoj sve bolji i bolji ^.^

gj man (:
miire je napisao/la:
Edo bolan, jel' to nemas bojica, dodjem kod tebe plivam u bojicama ? $: Zezam se [:

~ Prejako si ovo nacrt'o, svidja mi se rad iskreno, svaki rad tvoj sve bolji i bolji ^.^

gj man (:
Znaš li ti koliko' koštaju bojice aaaaaa

Zezam se nego mi se neda bojiti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.