Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Pic] .::EDIN::.

516 pregleda · 26 odgovora · otvorena 19.11.2009. u 20:56

Temu odobrio naš sexy :otorQ7u:o
--------------------------------------------

● Pošto mi je riddle rekao da se PIC teme ovog tipa mogu otvarati samo vikendom , ja sam pitao FA Moda' gdje mi je odobrio da otvorim tako da me nemorate peljati.
=================================================
● Ljubav :P i love you ( vi što se vole )

Ako idalje ima problem oko slikica dali vidite ili ne dole su linkovi ostalo se snađite

Slikomat:
Imageshack:

I FGB da tebi kažem kupio sam olovku HB onu što si tražio :P dužan si mi 0.50KM + PDV digni kredit ako treba :D
i sta sad?

edit: trebam komentarisati, ili sta vec? ja kontao ti dao neki zadatak za obradu 

Post dobio šamar od skala

Spica ova prva pravo One curice imaju uvijek ove slike xD
btw. isto ko da si tusem radio a ne grafitnom
Edit: Prva i jedina,mislio sam da ima jos,jer vidim linkove,pa sam pogledao i vidio da je isto. Nisam fino procitao da si napisao da "ako ima problem sa slikama io dalje"
NEMOJ BITI EMO,DA TE NE BIH LEMO´
AHHAHAHHAHA
Ne rade mi boje -.-
Jes jako Naila mi.
~ Svaka cast
~ I ja sam prije se bavio ovim crtanjem i prodavao po skoli 2 KM rad :$ ^^ , mozda uradim i ja nesto pa cu upload 

stupid emo shit

jest da su proporcije za 10 , i slika je extra uradjena, al' sadrzaj slike mi je debilan pravo :x

jos sad si pored trebo napisat one stihove o ljubavi, na fazon "ti si samo jedan, i niko nece bit ko ti" i slika ce bit' potpuna ! 
Fino pravo , samo dje su usta ? 
edinowskii je napisao/la:
Fino pravo , samo dje su usta ? :D
Nema usta na orginal slici ;D

Post dobio aplauz od skala

Kume imas talenta,al imas i nedostataka,u japanskim animacijama ima i naznake usta i nosa kod tebe to fali,i malo doradi ruke...
Veoma lijep i dobar crtez, samo tako nastavi ^^
Samo mi ova ruka nekakvo retardirana ostalo je extra 
Sjedi 5
Svaka čast, svidja mi se pravo pravo Samo tako nastavi.
Svaka cast, prejako.

Mali zin'o i nestala mu usta koliko ga stisnu XD
Imas talenta ,fin rad =D

Mozes li meni ovako uradit jedan grafit 
Cloud je napisao/la:
stupid emo shit

jest da su proporcije za 10 , i slika je extra uradjena, al' sadrzaj slike mi je debilan pravo :x

jos sad si pored trebo napisat one stihove o ljubavi, na fazon "ti si samo jedan, i niko nece bit ko ti" i slika ce bit' potpuna ! 
U potpunosti se slazem sa 4rm4n1-em dakle slika i dimenzije EXTRA...ali to sto predstavlja mi se nikako nesvidja i mrzim ta emo govna...
slika 8/10
eto toliko od mene
ZZz
Znači prejako svaka čast.Bolja nego orginal
<3 svog Edina.
Svaka cast , pratim tvoje radove i od mene 10/10 .
Nastavi ovako ..
Prejako uradjeno  Sve pohvale ...

Mozes mene nacrtati :$ ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.