Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Saydiac

252 pregleda · 17 odgovora · otvorena 20.11.2009. u 23:08

Pozzz gameri/ce ^^
Reko da i ja pokazem malo slika.

- 1. rad. Neki dan kontam sta'b crto, i dodjem na gamers, dole random slika - archie sa svojim jaranima . I reko haj pokusat cu nacrta't neku karikaturu od njih, nacrtam archie-a...i nije mi se dalo dalje et, pa ocenite.
(R) slika - http://gamers.ba/galerija/29628/16555/

- 2. rad. Crtao prije nekih godinu dana, cisto iz glave neki warrior.

- Hope you like it....kolk'o tolk'o .
1, NIsta posebno ne ono bed da su jedno 6 ica :*
2. Jaka slika 10/10
1. rad = 9 (archie imas pusachke usne :$ mogo bi ti s onom admirom kako vec i ona ima pusachke usne al i j3b0z0wn1 pogled )

2. Rad - 10 (kad bi bio warior na wowu ovakav opet bi poceo igrat wowa :$ (palim se na wariore) )

Btw kad smo kod slikanja : ja ne znam ni kucu nacrtat kako treba
Prvi kao da je gay a drugi je jak.
Bravo majstore, stvarno meni prejako!! HAHAH kako si samo skinuo ovog mog rođaka Svaka čast
~ Prejaki radovi
~ ti ides u mjetnicku ??
~ 1 rad onako, ali drugi rad ftw radeno na detaljima sitnim i tako to
damn, oba rada vrh
ovako

prva slika nako moze proci 7/10
druga slika prejako uradeno 10/10
~ Warrior mi se drama svidja , pogotovo sto si iz glave crtao
1. Slika

Odgovor : Znaći od mene imaš pohvalu na oći i usta. Po meni si to prejako nacrtao pogotovo oći ima odsjaja kad se malo lijepše zagleda samo malo poradi na obliku glave i kose.

Ocjena 9/10

2. Slika

Odgovor : Ova mi se slika nije baš puno svidjela nemoj se ljutit kažem ti kao bratu svom ili drugu kako hoćeš. Sigurno se pitaš sa mi se nije svidjelo. Pa brate moj lijepi nekako si ovog moćića puno zatamnijo neko ko slabo konta neće znati šta je glava a šta su noge.Pokušaj kad sliku gledaš 100 % na svakoj slici ima odsjaj tj sjena sa koje strane treba sjenčiti , a sa koje ne treba gdje će ti slika doći do izdražaja i koristi HB olovku

Ocjena 7/10

Imaš iskustva samo nastavi kreneš od lahki radova pa sve pomalo prema težim.
Prva slika skroz bezveze..
Druga slika je prejaka 10/10 ..
Imba ocami Prva slika owna u svakom pogledu ^_^ n1
Hvala na kritikama, savjetima i pohvalama.
U glavnom, ne znam koliko ste citali text xD, al prvi rad je karikatura, zbog toga je glava i nos malo izduzeni u odnosu na orginalnu sliku.
imas talenta...prejako, svaka cast...samo tako nastavi
Radovi prejaki , posebno warrior .. 10/10
Baj 'd vej , ja ipak ostajem pri svom " Edin (www.gamers.ba/profil/Edin ) najbolje crta ^.^ "

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.