Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH: Portugal - Povjesna utakmica ...

1.730 pregleda · 95 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 01:15

Pozdrav.

E'o došao je i taj dan , utakmica na Bilinom Polju...
Portugalci nose minimalnu prednost sa domaćeg terena , međutim Bosna i Hercegovina u Portugalu je pokazala da se može nositi i biti ravnopravna na terenu ..
BiH ima jako puno problema s ozljedama/kartonima , te će u ovoj povjesnoj utakmici za naš narod nedostajati par jako važnih igrača ( Misimović , Spahić , Rahimić , Muratović - koji se oprostio od reprezentacije ) ..

Utakmica počinje u 20:45 ..

Sastavi ekipa :

Bosna i Hercegovina :

1-Hasagić
2.Pandža
3.Nadarević
4.Jahić
5.Bajramović
6.Pjanić
7.Medunjanin
8.Ibričić
9.Salihović
10.Džeko
11. Ibišević

Portugal :

1.Eduardo
2.Bruno Alves
3.Ferreira
4.Carvalho
5.Duda
6.Nani
7.Simao
8.Liedson
9.Pepe
10.Mireles
11.Deco

Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Sretno Zmajevi , molio bih da stavite ovu temu u zanimljivije da se nebi otvaralo bezveze xxx tema...
DrawN je napisao/la:
GL BiH
Kako mislis Muratovic se oprostio od repke?
Ne igra više za našu reprezentaciju..
titaN_ je napisao/la:
>3 zmajevi vjerujem u medunjanina
Vjerujes u mene ? HVALA !

gl bosna :$
little je napisao/la:
Vjerujes u mene ? HVALA !

gl bosna :$
Pa vjerujem little little prolazi go go !
I da igra Misimovic opet nemoze do lopte doc, cuvaju ga ko ...

NAPRIJED BOSNA!! 8-)
Šalalalal jedna jedinaaaaa... šalalalala moja Beeeihaaaaa <3 šalalalallaaaaaaaaaaa jedna jedinaaaa <333

Volio bih višeeeeee nego išta na ovome svijetu samo da pobjedimo i odemo u Afrikuuuuuu da sadimo paprikuuuuuuu

<333
- Upravo polazim u Zenicu i ocekujem pobjedu naravno
- Realno male su nam sanse, al vidjecemo igra se do posljednje minute !!! SRETNO
v3Tr0x je napisao/la:
Nek' su ih vrijeđali. I dalje ne vjerujem da Moutinho ne igra za Portugal.

Zvjezdan povrijeđen - neće Bosna preći centra. :/
Vidjecemo to veceras hocel preci centra

ALEEEEEEEEE ALEEEEEEEEEEE
~Modra boja na bijelome platnu 6 ljiljana vezeni u zlatu to je zastava nasa BOSANSKA !!!!!!!

~Nadam se pobjedi

~Sve je moguce nadam se da ce danas sreca biti na nasoj strani

~Volim te Bosno i Hercegovino i volit cu te do smrti !!!
@ 8L7_ - stidi se svojih komentara! ljubomora je ku**a
@ svi ovi što govore 'izgubit' ćemo' - čitam, i ne vjerujem! ne treba nama vaše 'stručno ili realno' mišljenje, jer vi uostalom, i niste ti koji ga mogu dati! umjesto da sada više nego ikada vjerujete u našu reprezentaciju, pa makar i izgubili, da im pružite podršku jer im sada najviše treba, vi zamarate i nas i sebe tim nekim 'realnim' mišljenima, i to STRAŠNO!
a sutra kad pobjedimo aBd, svako od vas će staviti 'bosnaa<3 džekoo<3 zmajevii<3 'etc.

što se tiče ovih komentara da bez misketa (<3) nećemo preći na drugu polovicu terena... sumnjam tu je pjanić, za kojeg ne sumnjam da će svoj dio posla včrs obaviti kako treba, kao i ostatak dečkih koji će zaigrati od prve minute (:

'ajmo rušit

sretnoo<33

je napisao/la:
Tup Glup? Ćiro je Travničanin?

Btw. Idemo nabiti i te portugalske cigane.
Igraj BOSNO ne daj se igraj svi smo uz tebe...
ALE ALE ALEEEEEEE
GhettoGirl je napisao/la:
@ 8L7_ - stidi se svojih komentara! ljubomora je ku**a ;)
@ svi ovi što govore 'izgubit' ćemo' - čitam, i ne vjerujem! :) ne treba nama vaše 'stručno ili realno' mišljenje, jer vi uostalom, i niste ti koji ga mogu dati! umjesto da sada više nego ikada vjerujete u našu reprezentaciju, pa makar i izgubili, da im pružite podršku jer im sada najviše treba, vi zamarate i nas i sebe tim nekim 'realnim' mišljenima, i to ;) STRAŠNO!
a sutra kad pobjedimo aBd, svako od vas će staviti 'bosnaa<3 džekoo<3 zmajevii<3 'etc.

što se tiče ovih komentara da bez misketa (<3) nećemo preći na drugu polovicu terena... sumnjam :-X tu je pjanić, za kojeg ne sumnjam da će svoj dio posla včrs obaviti kako treba, kao i ostatak dečkih koji će zaigrati od prve minute (:

'ajmo rušit 8)

sretnoo<33

Brate krivo me shvatas ja nemam nista protiv BiH, samo sam realan jer portugal je jedna Velika Nogometna sila, nikako nije ljubomora u pitanju vec samo iznosim misljenje po meni, jer Portugal je Portugal ;)
8L7_ je napisao/la:
Brate krivo me shvatas ja nemam nista protiv BiH, samo sam realan jer portugal je jedna Velika Nogometna sila, nikako nije ljubomora u pitanju vec samo iznosim misljenje po meni, jer Portugal je Portugal
Prvo i prvo Ćiro je iz Travnika, drugo i drugo ako su tolika "velesila" zašto nisu bili prvi u svojoj grupi, ili barem zašto nas nisu rasturili 3 : 0 u Lisabonu već su čistom srećom prošli bez 2 ili 3 pogotka sa naše strane? " 2 Prečke, 1 Stativa, 1 Vole i x puta lopta išla u okvir gola? Imali su i Portugalci svojih momenata, ali ako ćemo realno BiH je imala više šansi..
nyonyo je napisao/la:
Prvo i prvo Ćiro je iz Travnika, drugo i drugo ako su tolika "velesila" zašto nisu bili prvi u svojoj grupi, ili barem zašto nas nisu rasturili 3 : 0 u Lisabonu već su čistom srećom prošli bez 2 ili 3 pogotka sa naše strane? " 2 Prečke, 1 Stativa, 1 Vole i x puta lopta išla u okvir gola? Imali su i Portugalci svojih momenata, ali ako ćemo realno BiH je imala više šansi..
Govorim o Portugalu kao velesilu kroz povjest njihovoga nogometa ;)
8L7_ je napisao/la:
Govorim o Portugalu kao velesilu kroz povjest njihovoga nogometa
Pa i Rusija je nekada bila VELESILA što se tiče naoružanja pa je sad niko ne zove velesila-.-
nyonyo je napisao/la:
Pa i Rusija je nekada bila VELESILA što se tiče naoružanja pa je sad niko ne zove velesila-.-
nepametuj previse, reko sam svoje misljenje i nemozes mi ga promjenit ;) zz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.