Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH: Portugal - Povjesna utakmica ...

1.730 pregleda · 95 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 01:15

Pozdrav.

E'o došao je i taj dan , utakmica na Bilinom Polju...
Portugalci nose minimalnu prednost sa domaćeg terena , međutim Bosna i Hercegovina u Portugalu je pokazala da se može nositi i biti ravnopravna na terenu ..
BiH ima jako puno problema s ozljedama/kartonima , te će u ovoj povjesnoj utakmici za naš narod nedostajati par jako važnih igrača ( Misimović , Spahić , Rahimić , Muratović - koji se oprostio od reprezentacije ) ..

Utakmica počinje u 20:45 ..

Sastavi ekipa :

Bosna i Hercegovina :

1-Hasagić
2.Pandža
3.Nadarević
4.Jahić
5.Bajramović
6.Pjanić
7.Medunjanin
8.Ibričić
9.Salihović
10.Džeko
11. Ibišević

Portugal :

1.Eduardo
2.Bruno Alves
3.Ferreira
4.Carvalho
5.Duda
6.Nani
7.Simao
8.Liedson
9.Pepe
10.Mireles
11.Deco

Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Sretno Zmajevi , molio bih da stavite ovu temu u zanimljivije da se nebi otvaralo bezveze xxx tema...
J**o vas miske više :r

Medunjanin nije nista slabiji, pregled, kontrola lopte, preciznost suta/ubacaja, pasovi, odbrana su vrh, plus je pokretljiviji i brzi od misketa, sta slinite :/, miske ionako nije 5 lopti primio u lisabonu pa smo imali 6-7 100%tnih sansi :/

Mozda je i bolje sto igraju pjanic i medunjanin , treba nam mladji svjeziji vezni red (:

Uostalom mozda je samo foluska, nikad neznas kod cire, mozda udje miske u drugom poluvremenu XD
Idemo po pobjedu, ako Bog da prolazimo Portugalce..

Jedna si jedina !
malo ste se previse digli, a sada cete izgubiti jer mislite da mozete dobiti i brazil, samo sto mogu reci da cu vam se smijat u facu kad izgubite
BIce tesko bez Misimovica, neznam kako igra Medunjanin al bolji je Muslimovic 100%

Nadam se 3-1
Misketa su u Portugalu cuvali bas toga jer su se bojali njega. Medunjanin po mom misljenju na istom nivou igrac, samo sto ga ja mislim i ne poznaju najbolje, pa mozda im bude i malo iznenadjenje.

Ako sad ne prodjemo, necemo nikad, a ako sad prodjemo, proci cemo uvijek. Portugal nije nista jaca reprezentacija od nas, cim su prosli u baraz.

8L7_ je napisao/la:
malo ste se previse digli, a sada cete izgubiti jer mislite da mozete dobiti i brazil, samo sto mogu reci da cu vam se smijat u facu kad izgubite
Sta ti pricas, krivo ti sto "tvoja" Hrvatska nije prosla pa nama nesto prdis, a ustvari bi trebao sa nama sad nestrpljivo cekat vecerasnju utakmicu i molit Boga za pobjedu jer ovo je i tvoja reprezentacija. Mostar je , ako ne znas u BiH.
Zao mi je Misketa, al' mislim da ce Pjanic dobro odigrat' .

Et', po meni, key player Portugala je Nani. Mislim, u prvoj utakmici je prelahko prolazio po desnoj strani ...

Trebao bi neko njega posebno cuvat'

'Aj, sretno nam
8L7_ je napisao/la:
Ne seri oko, na evropskom prvenstvu cijela bosna je navijala za hrvatsku, gdje god prodjem kad se igra tekma svi gledaju hrvatsku, a ti seres tu jer ti je krivo...

Daj pokazi malo postovanja prema svim ovim ljudima :/ i ne seri
Odlucujuca utakmica...
Nasi zmajevi imaju zaostatak od 1 gola stim da nisu zabiili niti jedan, i bas zbog toga ce veceras nasim zmajevima biti jako tesko... Hendikepirani smo sa dosta dosta vaznih igraca...
Ali to sve nama nece davati neke teskoce da dadnemo sve od sebe i da Portugal spustimo na Zemlju !
Procjena rezultata : ne zelim da dajem procjenu rezultata samo zelim da nasi Zmajevi prodju na SP10 u J Africi!!!
Podrske na Bilinom Polju nece nedostajati...
Jos jednom sretno dijamanti sa pjesmom :

~Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Treba flastera igrat na onom Naniju, jer ako bude probijao po boku ko u Portugalu, zabit ce nam gool, a onda je gotovo.. Drago mi je sto Meduljnin igra.. Iskreno ne mislim da je neki veliki hendikep sto ne igra Miske, igracina je to, ali ga u Portugalu nije bilo bukvalno, Pepe ga strpao u dzep.. Sada cemo imati 2 dobra igraca u vezi, tako da ne mogu na oba igrati flaster.. Treba samo ofazivno igrat, pa sta bude.. I ovo je svakako veliki uspjeh, a da ne pricamo o buducnosti..
Dobijamo ovu utakmicu sa 2 razlike

Jedna si jedina, moja domovina.

Hocel' bit HLTV?

Za tvoj avatar yordo, zarazila se cijela Zenica, a siri se na ostale gradove sirom BiH
Biće pravo teško, fale nam ključni igrači poput Misketa i Spahića. Nisam optimista večeras, al' volio bi naravno da dobije BiH.

Pa čak možda uz malo sreće i prođemo... ^_^
I opet cu igrati da ce Dzeko dat go ,sad nece bit precka =)

Igraj Bosno nedaj se ,igraj svi smo uz tebe.
Sretno Bosno

Za ovo pljuvanje,uopste ih nisu pljuvali,samo su zvizdali..i kakav pakao kod nas? gora situacija tamo kod njih usminkan Lisabon i jos par gradova,a ovo ostalo sve gore od goreg...

Post dobio aplauz od bak1r

Žao mi što Miške ne igra ali šta se može, kako mrzim ovako kad smo baksuzni kad nam je najviše potrebno, prvo se izmašimo u Portugalu, dobijemo žute kartone, i jedan od najboljih igrača reprezentacije nam se ozlijedi..

Svim srcem želim da BiH pobijedi, da dokažemo Portugalcima da je moguće Svjetsko prvenstvo i bez njih pi**a im mater'na.
dobar je miske, al sa 2 igraca pokraj njeg nije 10 lopti primio, imam osjecaj da ce se ovaj Međunanin pokazat kao pun pogodak, dobar je decko.

kad bi neko mogao zaustavit nanija, licilo bi na nesto, onako momak samo prodje, opusteno, vidi se da je Fergusonova skola ♥.

uglavnom puno nam srece treba, ako daju 1 dacemo im 3 !
8L7_ je napisao/la:
Blaž Zmaj od Bosne..
Naravno ♥ BiH da pobjedi vecheras [:

~ Mozemo ih dobit' a i m0ramo, dokazali smo onda da nismo slaba drzava, jes' da smo se isfulali al' stas' nesreche ]:, zao mi je sto ne igra Miske a i sto smo dobili zute kartone

♥ BiH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.