Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH: Portugal - Povjesna utakmica ...

1.730 pregleda · 95 odgovora · otvorena 18.11.2009. u 01:15

Pozdrav.

E'o došao je i taj dan , utakmica na Bilinom Polju...
Portugalci nose minimalnu prednost sa domaćeg terena , međutim Bosna i Hercegovina u Portugalu je pokazala da se može nositi i biti ravnopravna na terenu ..
BiH ima jako puno problema s ozljedama/kartonima , te će u ovoj povjesnoj utakmici za naš narod nedostajati par jako važnih igrača ( Misimović , Spahić , Rahimić , Muratović - koji se oprostio od reprezentacije ) ..

Utakmica počinje u 20:45 ..

Sastavi ekipa :

Bosna i Hercegovina :

1-Hasagić
2.Pandža
3.Nadarević
4.Jahić
5.Bajramović
6.Pjanić
7.Medunjanin
8.Ibričić
9.Salihović
10.Džeko
11. Ibišević

Portugal :

1.Eduardo
2.Bruno Alves
3.Ferreira
4.Carvalho
5.Duda
6.Nani
7.Simao
8.Liedson
9.Pepe
10.Mireles
11.Deco

Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Sretno Zmajevi , molio bih da stavite ovu temu u zanimljivije da se nebi otvaralo bezveze xxx tema...
je napisao/la:
RYA Zmaj od BOSNE !
Hahaha
Beleth je napisao/la:
dobro je brate moj banuj ih sve al nemoj ak dobijemo skini im ban sretno nam sutra abd da dobijemo
Pa bolan danas se igra utakmica , tj za par minuta -.-

Oj moj bakire jesi se puhno
Sace 2.pol , omg bice sad tarabane nevidjene na zivot il smrt.

jURISHHHHHH ZMAJEVIIII !!!
nyonyo je napisao/la:
Pa i Rusija je nekada bila VELESILA što se tiče naoružanja pa je sad niko ne zove velesila-.-
Uzmi napadni pa ces vidjeti sta je velesila :)

Samo mi nije jasno ovo oko Cire Blazevica..."iz Travnika je" - to znaci da je rodjen tamo ili sta? Ako sam ja rodjen u Engleskoj onda sam Englez? Ciro je Hrvat ali ne vidim uopste zasto se prepucavate bezveze, kao da je to bitno...
Nicky je napisao/la:
Uzmi napadni pa ces vidjeti sta je velesila

Samo mi nije jasno ovo oko Cire Blazevica..."iz Travnika je" - to znaci da je rodjen tamo ili sta? Ako sam ja rodjen u Engleskoj onda sam Englez? Ciro je Hrvat ali ne vidim uopste zasto se prepucavate bezveze, kao da je to bitno...
Drugo je što mi ne možemo Rusiji pera a drugo je da je Rusija velesila.
Et,mogu reci igrali smo dosta bolje vise finih prilika,al sta je tu je:(
Samo ona Sudija je mnogo srao:@
Bio je na Portugalovoj strani,previse je ofiran:S
Konacno je dokazano da je definitivno istina ono sto je receno za Portugal, da on mora biti na svjetskom prvenstvu, prvenstveno zbog medija koji kao cukice prate C.Ronalda (pedera, lafo manekena debilnog). Sta je tu je, igrali su bolje u 2. poluvremenu nakon pogotka, kako i ne bi, nasima je nestalo morala, ali prvo poluvrijeme nam ostalo kao kazna bez pogodaka sa nase strane. Osim toga, samo mozemo zaliti sto nismo pobijedili u Lisabonu kada smo imali sve moguce elemente za toga, ko nam je kriv :/
nyonyo je napisao/la:
Drugo je što mi ne možemo Rusiji pera a drugo je da je Rusija velesila.
Rusiji nesto moze samo Kina a oni sigurno nece :)
Bili smo , navijali smo izgubili smo .... svaka cast navijacami i igracima na trudu .... treba biti posthen ljudi bolji .... jedino mozhemo zhaliti za prilikama u prtugalu .....
Da mi se je sad, docepat onog Rosetija, da ga izmlatim posteno. Ali, jbg ipak mi smo autsajderi Portugal je morao proc ♥ BIH
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/091121061

eheeeeeeeee kako fino zamazano. znao sam

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.