Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lockerz™

291 pregled · 31 odgovor · otvorena 11.11.2009. u 10:36

Samo da vam kazem BiH nije uvedena u Lockerz™
Tako da jos mozete skupljati Lockerz™ pa onda uzeti org igre pozz
AdoS je napisao/la:
Jarane , ja sam napravio 42 , nije mi bilo tesko !

I nemoj govorit da se nemoze napravit za jedan dan preok 50 ptz !:-X
pa logicno da ne moze ... :S
moze samo onaj prvi dan kad se svi registruju, dobijes na jednom acc-u poene ... kasnije od prijatelja nemas nikakve "fajde", osim sto postanes z-lister, i dobijas po 4 poena za svakog regganog... ali ne vjerujem da se peglas svaki dan sa pravljenjem mailova i slanjem inviteova samom sebi ... ili ? :)
SimPLeX je napisao/la:
pa logicno da ne moze ... :S
moze samo onaj prvi dan kad se svi registruju, dobijes na jednom acc-u poene ... kasnije od prijatelja nemas nikakve "fajde", osim sto postanes z-lister, i dobijas po 4 poena za svakog regganog... ali ne vjerujem da se peglas svaki dan sa pravljenjem mailova i slanjem inviteova samom sebi ... ili ?
Tako radim ..

Al vidis da se moze vise od 50 ptz na dan , ja sam rekao da moze !
Vidjeces kad ti sa 299 opadne na 0 poena zato sto znaju da ljudi prave lazne mailove i inivite-uju sami sebe procitaj malo one poruku sto budu kad se logujes
AdoS je napisao/la:
Jarane , mogu dobit i preko 50 ptz na dan !!! I nemoj meni da lazem , jasno !
E jajane, mos ti dobit i 100000 ptz po minuti, ima nacina, znam za te nacine . .
Samo je fora sto te iste nacine zna i ekipa lockerza, nemoj se brinut, prvo ces izgubit sve neposteno stecene bodove, a ako te to ne opameti izgubit ces i acc . .

jednom scammer uvijek scammer, uz to i teski glupan . .
AdoS je napisao/la:
Jarane , ja sam napravio 42 , nije mi bilo tesko !

I nemoj govorit da se nemoze napravit za jedan dan preok 50 ptz !
Neka ohladi malo.

Post dobio aplauz od bak1r

AdoS je napisao/la:
Tako radim .. :)

Al vidis da se moze vise od 50 ptz na dan , ja sam rekao da moze ! ;)
na hotmail.com se moze napraviti samo jedan mail dnevno... za gmail i yahoo ne znam ... :S
SimPLeX je napisao/la:
na hotmail.com se moze napraviti samo jedan mail dnevno... za gmail i yahoo ne znam ... :S
na hotmail.com mozes koliko oces ! 3 napravis pa rr konekciju i tako !

Grijesite svi , sto je logicno
mislim da ce BIH dobiti ovo kad Lockerz izadje iz beta faze a to je iduca godina tako da vam ostaje da skupljate bodove i onda ih opeljusimo :D
Savage je napisao/la:
mislim da ce BIH dobiti ovo kad Lockerz izadje iz beta faze a to je iduca godina tako da vam ostaje da skupljate bodove i onda ih opeljusimo
Bodovi imaju odredjeni "rok trajanja".
Znaci nemozes samo skupljati bodove moras trosit
Jeste mutavi.. ja danas tek poceo i kontam kako preko 50 dobijat na dan, pa prestanite na sekundu bit primitivni i http://www.google.com, locker hints guides i ta sranja citajte.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.