Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Lockerz

122 pregleda · 12 odgovora · otvorena 26.02.2010. u 16:02

Pozdrav ljudi , zelio bih da postavim pitanje za one koje provode vrijeme na Lockerz.com . Zanima me nesto , imam 542 poena i sada me zanima kako mogu da uzmem nagradu . Cuo sam za taj redemption , ali trebam neke waveove placat . Pa me zanima , da mi neko opise vise ako moze , kako bih mogao da uzmem nesto , i kako?

Takodjer me zanima posto nerazumjem , sta bi znacilo ono State/Province , mislim sta da napisem . Zivim u BIH , tj. RS , Doboj . Pa ako neko moze da mi objasni , bio bih veoma zahvalan

hVAla 8-)
jesi zaosto za vremenom... member redeem je bila nocas. a ima i danas
a za bih pisi
state province
BA
State ti je RS (al vise manje nije bitno to, samo za Ameriku) ili BA...
Sinoc je bio reedempion i nece ga biti ponovo skoro. Sad je bilo u wevaovima (morao si ranije platiti 100 po weave da bi ucestovao). Sad kazu da ce sledeci biti bez vaola tako da ce svi moci ucestovati bez ikakve naknade ;) Samo prati Lockerz i obavjestenja i neces nista propustiti ;)
PROproPRO je napisao/la:
Ima danas generalni redeem
Upravu si ;)
AJ POLI SE VRELOM VODOM PO PI**I !

STA MI ZNAMO

Post dobio aplauz od nera_f

ti talasi koje si trebao platit su se desili juce :d
imas danas generalni reedem pa bujrum cekaj i kupi sta
dz_omba je napisao/la:
Upravu si
Jel to znaci da mozes direktno narucit bez placanja valova...ili nesto drugo ??
crazy187 je napisao/la:
Jel to znaci da mozes direktno narucit bez placanja valova...ili nesto drugo ??
Znaci xD
Welahavle je napisao/la:

STA MI ZNAMO
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

ae samaraj.

Post dobio šamar od nera_f

Welahavle je napisao/la:

STA MI ZNAMO
NE LAJ STOKO

Sve ima, sve se moze naci !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.