Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Lockerz -

230 pregleda · 17 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 23:09

šta je Lockerz?

novi veliki sajt koji cilja da postane veci od Amazona. sajt trenutno ništa ne prodaje već samo dijeli.

kako se koristi Lockerz?

možete samo biti pozvani mailom, a korištenje je vrlo jednostavno. Samo 1 put dnevno treba se ulogirati i odgovorite na jedno jednostavno pitanje koja nema netačan odgovor. tim odgovorom skupljate bodove koji se nalaze na vašem računu.

šta da radim sa bodovima?

kada sakupite određeni broj bodova odlazite u Lockerz shop gde sami izaberete poklon koji želite da bude poslan na vasu adresu.

koliko bodova imate takav poklon mozete izabrati, da li ce to biti obican USB flash, DVD igrica, iPod ili iPhone zavisi od vas.

da li je ovo stvarno i ko jos dijeli poklone?

da, Lockerz dijeli poklone jer je ovo promotivni period i na vama je da tu promociju sto bolje iskoristite. od sljedeće godine Lockerz planira prodavati razne stvari, ali sada planira samo djeliti kako bi stekli popularnost.

ako kome treba pozivnica neka mi javi svoj mail na PM...
Super stvar...
Za invite mozete i meni slati pm...
hvala za invite
ipod kosta 625 ,a ja vec imam 29
@ ko hoce da ga invite nek se javi na pm i nek ostavi mail
edit : Za koliko cu moci o5 nesto raditi za ove pojene ?
fino se vrati u pečinu u kojoj si obitavao.

na jubitu ima dosta ljudi koji su dobili, npr. http://www.youtube.com/watch?v=gfMm_9MmGNU&NR=1
Za invite contact me na PM.hvala : )
ako vam treba invite pm me !
ako vam treba invite evo

http://easylockerzinvite.co.cc/
nothing3 je napisao/la:
sta treba napisati na zip code
71k
nothing3 je napisao/la:
sta treba napisati na zip code
zip code= postanski broj
i da ovaj d1d1d ti je napisao 71k sto je znaci za Sarajevo. A tebi u profilu pise Bihac znaci 77000.
HZsA je napisao/la:
zip code= postanski broj
i da ovaj d1d1d ti je napisao 71k sto je znaci za Sarajevo. A tebi u profilu pise Bihac znaci 77000.
pa sto nije rekao, moguli kako da promjenim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.