Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

H1N1 - Svinjska Gripa [ Diskusija ]

1.954 pregleda · 113 odgovora · otvorena 10.11.2009. u 07:03

Juce kod nas javili da se ne ide u skolu do daljnjen zbog ovog novog H1N1 virusa (svinjska gripa - swine flu - meksicka gripa) sta vi imate da kazete na sve ovo sto se desava ? Dali ce to i nas na balkanu zahvatiti ( i ako se prica da vec jeste ) dali smo mi gameri sigurni ? Pa evo ova diskusija pa iznesite sta god mislite o ovome, pametni postovi ce se naravno nagradjivati kao i sto ce se glupi kaznjavati.

Ja iskreno mislim da je to sve poreklom iz je***e Amerike, svetska kriza, zele smanjiti broj ljudi na svetu a pritom i zaraditi $$$ nekim njihovim 1337 lekom protiv ove bolesti, a verujem i da je situacija previse napuhana od strane medija ..
alo bolan svinjska gripa ti je isto kao obicna gripa, samo ako imas neku drugu bolest moze biti smrtonsna.

i ne mozes se ti zastiti time sto ne ides u skolu, u cemu je poenta?
ti ces svakako otici na kafu jel tako? jest.

dakle, balkan je vec na udaru, i ako imas otporan organizam siguran si, ovi ostali samo ako dobijete temperaturu , odete kod doktora, da vam cjepivo / injekciju i to je to.

nema razloga za brigu, stvar je prenapuhana.
jos jedna preminula zrtva na području Hrvatske .. katastrofa!
Amerika je sve to napravila obnovila virus i sad da oboli cio svet da mogu dobit para i oni prave antivirus pa ga prodaju po velikoj cjeni
ma normala sigurno ces nas ta gripa zakacit jer ustvari sam bas nesto skonto vrlo bitno..

sjecaste se vi onih prica smak svijeta 2012 jel de e to je taj smak svijeta nije se mislilo bukvalno smak svijeta kad ce planeta zemlja nestat za 1 dan ili 2 nego ce ovako lagano krenut polahko i bolno meni se cini da je ovo taj najavljeni smak svijeta prvo kriza umire narod i evo sad ova blest bit ce jos jedan svijestki problem a prica se da ce to bit 3 svjetski rat al to nece bit obicni rat nego nuklarne ce nas sve potamamit... to je ta moja teorija psujem umrijet cu suhog ku**a necu uspjet ubost nijednom ccc...
sala na stranu samo mozemo molit boga da se to ne dogodi dajboze samo mogu rec :(
vrabaCC je napisao/la:
izgleda da cemo uginut
ahahahah ma to oni naprave virus u nekom svom labaratoriju i onda naprave antivirus, testiraju, moze, i odu u neku siromasniju zemlju jarane, afrika ovo ono, i tamo bace bocicu tog virusa pasa i rasiri se po cijelom svijetu, zasto nikad nije neki virus poceo djelovat prvo iz rusije ? sve ti je to jedna velika zajebancija, boli ih briga sto ce narod umrijet ...kako god, vi u srbiji bar ne idete u skolu, pasa, nas salju boli ih karna, al ja pricao sa starom i smunto je, i ne idem ahahahah
gameri ce jedini ostat zivi!!! samo CS war3 wow i gg :) i nova populacija ce se radjat sa laptopom u dzepu :P
Gledam na vijestima svakodnevno se javljaju oboljeli. Sve veci nivo stanovnistva oboljeva .. sjeb ocami mog . Udjes u trolu,tramvaj ne mozes ostati od smrada 100000 bakcila na sve strane. To puse, kise, samo sto ne sere po tebi.
Ozbiljno razmisljam da pocnem nositi masku ili fantomku kad izadjem vani.
Ne treba primati nikakve vakcine :S

Ali u Sarajevu hara nova gripa :P Z1S2 ( Zeljo 1 Sarajevo 2 )
vLexinho je napisao/la:
~~ Da li smo mi gameri sigurni --> I mi smo isto ljudi kao i ostali pa ne znam cemu takvo pitanje ?

Zato sto se virus prenosi putem rukovanja, ljubljenja , kontakta s ljudima sto nazalost nisu osobine nekog gamera-no lifera
Nisu gamera , ali jesu tvojih roditelja koji to mogu prenijeti na tebe. Ne samo tvojih nego i svih roditelja gamera
Poslije Apokalipse, 2025. godina. Junak price zove se **** Mc****(ne da mi se ima izmisljat, al kod junaka je uvije McNeki prezime) Svijet je ostao opustosen poslije smrtonosnog virusa H1N1 koji je godinama evoluirao i harao zemlnjom. Srecom, junak je jedan od prezivjelih. Ostao je sam medju hordama svinja-mutant-ljudi. Njegov zadatak je da izbavi dio svijeta, zarobljen od strane tih cudovista. Na putu se susrece sa nekim prezivjelim plemenima. Jedini moderni ljudi koje srece na putu su u stvari gameri. Jer jedino oni nisu iz kuce izlazili. Uz njihovu pomoc, pravi veliku armiju robot-vojnika koji ce se boriti protiv cudovista, sa ciljem da oslobode onih 3,5 % zivih. Robotima upravljaju najiskusniji gameri( cArn, b1ada, GeT_RiGhT, pita...) Prezivjeli zaposlenici kompanije Valve su se potrudili da naprave igricu, koja je povezana sa realnim robotima a prezivjeli iz steelseriesa (sve gameri) i razera su preuzeli pravljenje Hi-Tech opreme za njih. Sa njima, kao komandant u borbu ide Mc****...

SCENARIO ZA IGRU!!!!
ontopic: ne vjerujem da ce puno ljudi preminuti, gripa nije tolko opasna kolko ju ovi preuvelicavaju na vijestima!
Bloago vama.... Vi ne morate u skolu da se peglate... Ja iskreno mislim da je ovo sve djelo farmaceztskih kompanija kako bi prodali lijekove i zaradili pare.... Kako ovog prije nije bilo...
gamers are safe (:
nemojte ici na turnire i eto xD
sjedi kuci i igraj ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.