Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

H1N1 - Svinjska Gripa [ Diskusija ]

1.954 pregleda · 113 odgovora · otvorena 10.11.2009. u 07:03

Juce kod nas javili da se ne ide u skolu do daljnjen zbog ovog novog H1N1 virusa (svinjska gripa - swine flu - meksicka gripa) sta vi imate da kazete na sve ovo sto se desava ? Dali ce to i nas na balkanu zahvatiti ( i ako se prica da vec jeste ) dali smo mi gameri sigurni ? Pa evo ova diskusija pa iznesite sta god mislite o ovome, pametni postovi ce se naravno nagradjivati kao i sto ce se glupi kaznjavati.

Ja iskreno mislim da je to sve poreklom iz je***e Amerike, svetska kriza, zele smanjiti broj ljudi na svetu a pritom i zaraditi $$$ nekim njihovim 1337 lekom protiv ove bolesti, a verujem i da je situacija previse napuhana od strane medija ..
Samo vitamine i zdravu hranu jesti.
O higijeni voditi racuna

Kako se neko nece razboliti kad zivi od hamburgera,sendvica i kole.Neko kihne u njega on bolestan.

Zato od danas jedem samo grah ,buraniju & sarmu

Kad se napucam bijelog luka i cvekle nece nista na mene

Nema vise sokova ,samo cajevi
Kod nas se vratili ekonomisti s ekskurzije i vec ih ima 10 zarazeno i ne znam koliko jos sa simptomima.

Rekli su nesto i zatvaranju al nisu ih jos zatvorili

BTW Nije svinjska gripa uopste opasna.. slicna je kao i obicna gripa, ako se lijeci pravilno nece vam nista biti..
islo se u skole za vrijeme rata, a da se sada ne ide
kajot je napisao/la:
U Sarajevu se prica da se pojavila al mi idemo u skolu xD
Ma Bosna je takva, mi da umiremo ichemo u skolu

~~ Ovaj sto govori da neche doc ova gripa u BiH ? Nemoj govorit neche .. Svi tako govore neche mene ta gripa, "ebo gripu, kad puf na njega

Fino peri ruke, odrzavaj svoju higijenu i to i neche bit bolesti za t3be
Mladjox je napisao/la:
EVOO VAM ISTINA O VIRUSU H1N1
PROCURELA NA VIDELO PRAVA ISTINA O SVINJSKOM GRIPU - DEPOPULACIJA SVETA!!!

Ne znam koliko je istina ali vredi pročitati

Dakle, konačno se jedna hrabra zena iz Austrije usudila da iznese pravu istinu
pred svetsku javnost i zbog toga je za svega nekoliko dana izgubila posao,
što je dokaz da prisilna vakcinacija u SAD-u, Kanadi, Australiji i V. Britaniji
nije ni malo bezazlena i bezopasna!! U tim zemljama mora da se vakciniše
100% stanovnistva inače im preti godinu dana zatvora ili kazna od
250.000 USD kao npr. u SAD. U mnogim drugim zemljama vakcinisaće ce se ili
svo stanovništvo ili veliki procenat!! Hrvatska je naručila cca. 2,5
milona vakcine, Srbija takodje.

Vakcinacija ce početi na jesen i tada ce putem vakcine zaraziti zdrave ljude,
a kad počnu masovna umiranja sluzbeno objasnjenje u medijima
glasiće da je "virus mutirao", i da više ne mogu da ga zaustave!!!

Budite mudri i pametni, istražite ovu temu, i nemojte nikako da se vakcinišete
protiv svinjskog gripa, previše je stvari sumnjivo i nelogično pa ćete i
dalje ostati medu živima... Kliknite dole na link i procitajte tekst - ako to sve
nije istina - zasto je žena onda tako brzo dobila otkaz i gomilu pretnji?!

Depopulacija znači istrebljenje, eliminacija, ubistvo 90% postojećeg
svetskog stanovništva od strane NWO(New World Ordera - Novog svetskog
poretka). Mislim da ste i vi medu njima pa bi vam ovaj tekst mogao biti
zanimljiv... Proizvodač vakcine je firma Baxter koja je vec 5-6 puta
"SLUČAJNO ZARAZILA" sasvim zdrave ljude svojim vakcinama.
Moralo bi da vam bude sumnjivo i to kako su tako brzo posle pojave svinjskog gripa
uspeli da naprave vakcinu? Jer su je već imali, ali vi je nećete dobiti već grupa odabranih!
A vama će dati ne vakcinu već virus gripa.

PROSLEDITE DALJE OVAU PORUKU SVOJIM PRIJATELJIMA I ROĐACIMA
DA BI SHVATILI ŠTA SE SPREMA.... AKO SPASETE NEKOME GLAVU, BOG CE VAM LAKSE
PROGLEDATI KROZ PRSTE KAD DODE DAN NAPLATE ;-)

POZDRAV!
Ako su hiljade i hiljade ljudi vakcinisani, a znali su za sve, zasto nisu rekli ?

Don't be stupid, please .
Zbogom bosno odoh u Sarajevo :)

tamo nema gripe:)

....
Ma gripa ko gripa samo sto je malo jaca i takodje mislim da je to zapoceto od nekih farmaceutskih firmi koje se zele domoci para prodajom lijekova protiv h1n1
Zilla je napisao/la:
Ako je iko gledao film Zeitgeist, sve mu je ovo jasno :)
usput, pogledaj i Arrivals. slično kao Zeitgeist, samo što je ovo serijal.
AlienzZ je napisao/la:
Dobio prosle sedmice, prelezao 3 dana, puno vitamina i interneta, eo sad zdrav.

To je vishe navikano, i ta bolest gotovo da ne postoji, ako vam ponude da primite vakcinu protiv te bolesti, nemojte uzimati, jer moze imati kobne posljedice.

Pogledajte sta je bilo ovoj djevojci, nekada je bila prelijepa manekenka, danas nemoze da hoda unaprijed.

http://www.youtube.com/watch?v=1z1-OyCSxqQ

Jos jedna americka laz.

Ps. nashao sam negdje na netu, kako se bash u vakcini nalazi taj virus, jer je kao bolest izasla 2007, a oni su vec kroz 5-10 dana nasli vakcinu za to, to je nemoguce. Probam da nadjem taj tekst.

Svedska je kupila 8 miliona vakcina i dijele besplatno, nebi je primio da mi plate.
Slicna situacija i kod mene. Kad smo došli sa exkurzije, dobio sam temperaturu, osjećaš slabost u mišićima i samo bi spavao tj. mirovao. Ja svaki dan ćajeve, vitamine neke (gorki užas živi, ali osjecas se bolje poslje njih), i tako tih 'domaćih' preparata i ev' me zdrav.

Dok smo bili u španiji stalno smo prali ruke sa alkoholom (maramice ili špricanje :p) i nije nam ništa bilo. A ovo temperatura, vjerovatno zato zbog promjene klime, razlika je ogromna ovdje u BiH i u Španiji.

Mada mislim da je ovo djelo nekih organizacija koje hoce da pokupe lovu od naivnih i glupih ljudi. Ovi u meksiku ljudi, tj. niža klasa kod njih ima relativno slab imuninet jer ne jedu kvalitetnu hranu. Oni mogu da umru od obicne prehlade, dok u nas je drukčija situacija. Jedemo 'bolju' hranu nego oni.

Samo rokat vitamina, može i alkohola. Dok smo derali alkohol po španiji nije nam ništa bilo.
Kad idem vani samo je 3oje Skola, Tekma, Coca Cola

Ostalo u kuci provedem tako da me svinjska moze za mudo capit
Nama hoce da odgode ekskurziju zbog ove je***e gripe, sujem !
Eo ja gorim 39.3 temperatura
aNESz je napisao/la:
Eo ja gorim 39.3 temperatura
Ako ne rokćeš nista.
AlienzZ je napisao/la:
Dobio prosle sedmice, prelezao 3 dana, puno vitamina i interneta, eo sad zdrav.

To je vishe navikano, i ta bolest gotovo da ne postoji, ako vam ponude da primite vakcinu protiv te bolesti, nemojte uzimati, jer moze imati kobne posljedice.

Pogledajte sta je bilo ovoj djevojci, nekada je bila prelijepa manekenka, danas nemoze da hoda unaprijed.

http://www.youtube.com/watch?v=1z1-OyCSxqQ

Jos jedna americka laz.

Ps. nashao sam negdje na netu, kako se bash u vakcini nalazi taj virus, jer je kao bolest izasla 2007, a oni su vec kroz 5-10 dana nasli vakcinu za to, to je nemoguce. Probam da nadjem taj tekst.

Svedska je kupila 8 miliona vakcina i dijele besplatno, nebi je primio da mi plate.
hahaha daju ti vakcinu razbolis se xD j**o vakcinu limuna i pij
Znas bruderu, dijelim misljenje od mnogih koji smatraju da su ove "novopecene" bolesti izvor, tacnije recceno izum jedne velike nacije kao sto je Amerika! Mislim, posmatrajmo neke stvari logicno... Postavite se u situaciju prije, `ajmo reci nekih 100 godina! Najveca bolest je bila neka obicna gripa! Ljudi zdravije zivili, nije bilo ovakvih gripa i kojekakvih novih bolesti! Ja satram da se to ne moze "niodkud" pojaviti! Kao sto sam rekao, smatram da je to izum novog doba, upravo radi profita!

Nazalost, ali danasnjica nam se samo vrti oko novca! Neko moze reci da novac nije sve na svijetu, ali Boga mi, bez njega se ne moze!

Sto se tice ovog novog virusa, koji se siri i nasim Balkanom... Nazalost, ali svaki dan kad ujutru otvorim novine, citam o novim obeljelima o toj gripi! Bas danas je bilo o nekoj romskoj/makedonskoj (nisam siguran) porodici koji su spavali na nekoj klupi na otvorenom! Nazalost, ali eto, siri se i Balkanom!

Moje misljenje, sta treba ciniti da bi se preventivno zastitili..?! Vise puta na dan perite ruke jer je gripa prenosiva i najcesce "se kaci" za ruke, jedite puno vitamina i pazite na sebe!
eN je napisao/la:
Nama hoce da odgode ekskurziju zbog ove je***e gripe, sujem !
Ja ba :@

on topic:

Prat ruke nekoliko puta na dan, jesti voce i et' .

Sumece tablete FTW ! :D
Bilo ovo laz, ili nacin zarade ili nacin da nas se smanji samo jedno je istina " nas zivot je u nasim rukama" :)

Mene iskreno zaboli dali ce doc gripa kod nas ili ne , dali cemo izumrijet i tako to :D Samo sto bi reko svako ima svoj neki lijek, ja bi toplo preporucio punooo vitamni i puno je***e mariuhane ( postovanje na jedan post koji na to navodi ) nikad nikom nije naskodila , u svakom prikazivanju se pokazuje kao jako dobar lijek( to je samo priroda) xD ... samo nasi ministri je smratraju drogom kao i oni ministri koji nas ociglodno truju gripama i tralalala sve je receno u prijasnjim postovima...

I kao sto negdje procita , isplati se slatko pogledat dokumentarac ZITEGEIST u kojom je sve ovo proprilicno i objasnjeno sta nam se desava .. toplo preporucujem

P.S svim oboljenima zelim brz oporavak

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.