Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

malomrtveOo

1.559 pregleda · 121 odgovor · otvorena 09.11.2009. u 22:21

http://www.pik.ba/?trazilica=bubice

Et i meni kaze stari uci sine trebat ce ti ma neka se svi gone u 100 p***ki materina et kada vidim da ovakvih ima bar pola sto prodju i sutra mi na poslu j**e mater jer on ima diplomu a nema zvanje mesara

Et moji dragi gameri il se je*****e sa nasim jadnim "Bolonja" sistemom il razmisljajte o inostranstvo alternativi kao ja al haj valjda me zivci nece napustiti do februara

btw recite sta zelite upisat i gdje zelite krast poslje studija
ultranumb je napisao/la:
Svaki cigo svoga konja hvali. A istina je jedna.
Ja ne studiram medicinu... Tako da ne mozes reci da hvalim doktore

Ja samo realno govorim... I ovo sto govorim je istina.
reLoaded je napisao/la:
Ja ne studiram medicinu... Tako da ne mozes reci da hvalim doktore

Ja samo realno govorim... I ovo sto govorim je istina.
Ne kažem za tebe (ti si na mojoj strani), nego za njega. Moj post mu je smiješan jer je 90% student jednog od gorepomenutih fakulteta.

Sad kad smo upisivali te fakultete ekonomiju i tome slične gluposti upisali samo one dikonje, 15+ kilometara od Banjaluke, što su u srednjoj u autobusu do škole učili i stizali sve popamtiti. Očigledno je da za te fakultete ne treba ni gram talenta, nego samo radna navika (koju su stekli jer nemaju šta drugo u životu svome).

Med'cina jest' klasa za sebe i na to niko nema pravo napasti. Doktor je svagdje doktor.
koliko studenata udje s plavom kovertom kod profesora i izlazi bez nje s indexom desetke
pa sta si mislio da posteno mozes nesh dobiti ?
ccc
quell je napisao/la:
ma brate nauci karate i j**i im mater
HAHAHAHAHAHAHA

Jao nisam se odavno ovako ismijao ,hahahaha.

Post dobio šamar od vLexinho

reLo je napisao/la:
Jarane moj, hajd mi nađi doktora medicine na birou i ja ti odmah dadnem sve bodove sa gamersa!
Moj rodjak , na birou medicinsku skolu i fakultet zavrsio .

Bio na probnom radu u Kosevu radio 6 mjeseci i dali mu otkaz jer nije bilo mjesta .
Ma niti planiram upisivati fax, neam ja vremena za toga....

Sa fakultetom ili bez isti qrac
DraKez0r je napisao/la:
Moj rodjak , na birou medicinsku skolu i fakultet zavrsio .

Bio na probnom radu u Kosevu radio 6 mjeseci i dali mu otkaz jer nije bilo mjesta .
Zato u provincijama nema doktora ni za lijeka... Dolaze iz Sarajeva i Tuzle jednom ili dva puta sedmično.

Možda nema na Koševu, ali ima u drugim bolnicama ili domovima zdravlja... Ne zavisi mu život od toga hoće li raditi u Sarajevu ili negdje drugo...
reLoaded je napisao/la:
Zato u provincijama nema doktora ni za lijeka... Dolaze iz Sarajeva i Tuzle jednom ili dva puta sedmično.

Možda nema na Koševu, ali ima u drugim bolnicama ili domovima zdravlja... Ne zavisi mu život od toga hoće li raditi u Sarajevu ili negdje drugo...
Pa ne zavisi ali ti si rekao da ima mjesta uvijek , svugdje ako se ne varam , don't worry i won't take your points
v3Tr0x je napisao/la:
Ne kažem za tebe (ti si na mojoj strani), nego za njega. Moj post mu je smiješan jer je 90% student jednog od gorepomenutih fakulteta.

Sad kad smo upisivali te fakultete ekonomiju i tome slične gluposti upisali samo one dikonje, 15+ kilometara od Banjaluke, što su u srednjoj u autobusu do škole učili i stizali sve popamtiti. Očigledno je da za te fakultete ne treba ni gram talenta, nego samo radna navika (koju su stekli jer nemaju šta drugo u životu svome).

Med'cina jest' klasa za sebe i na to niko nema pravo napasti. Doktor je svagdje doktor.
Nisam student niti jednog od "gorepomenutih" fakulteta. Mizerno je kako neargumentirano omalovazavas studente navedenih fakulteta. Po tebi je jedan pravnik manje covjek od jednog doktora. Uzas...
Zakljucak ?

Bjezite iz Bosne .
waoo idem i medunarodnu sredjnu i mislim upisati neki strani fakultet ovdje ili neki "domaci vani " ahahahahaha
Pa ova solucija je postojala i prije, al ovako javno bas na prodaju i ovako povoljno ne.
Iskreno ovo je pravi idiotluk al sta ja znam nisam kreno jos na fax pa ne znam kolko su sanse da prodjes sa ovakvim smecem, kolko moze uocit prof. il asistent ko vec bude (mada je relativno puno ljudi na pismenom ispitu).
A usmeni=???
Ako te skontaju gg ;D
Nisam nikad planirala da bi upisala fakultet, a onda sam nakon 2 godine pauze odlucila upisat socijalni rad u Sarajevu.. Jer je fax puno lakse nego u Hrvatskoj, bar tako kazu.. Cuj, svi bi zeljeli upisat faks izvan Bosne, a ja dosla u Bosnu..
polar je napisao/la:
Ne mislim nista upisivat, moj fakultet je google.ba
Jess, dobices diplomu od google.ba
spY je napisao/la:
Ma štela uvijek prolazi svugdje. Ev' kod mene u srednjoj školi isto. Sin od direktora zajebaje se na časovim, dobija loše ocjene, ali na kraju SVE petice u svjedočanstvu. A da popraviš sa 1 na 5 ocjenu treba ti 4-5 petica bog te. Al' j**i ga, stari mu direktor može radit šta hoće. Hoće upisat ETF u rajvosi valjda. Baš će proci išta. Pojma on nema. Osim ako mu stari ne sredi štagod. -.-

Što se mene tice. Ja cu vjerovatno FIT u Mostaru. Mada nisam 100% siguran, bit cu kad odem dole malo, da vidim kako šta ide. :p Informatika me oduvijek zanimala, i općenito sve oko računara.

Amiđić mi je dole na faxu, a od njega sam skoro sve naučio. Lik radi u nekoj firmi, ima DOBRU platu i plaća sam sebi fax. Dakle ne zavisi od staraca. Zna šta radi. Ne mora ni položit u roku, kad ima od čega živjeti. Ima vremena da završi.

Ova srednja škola uči te samo da stekneš naviku učenja da bi ti bilo lakše na faxu.

Ako neko ima iz Mostara da studira fit nek napiše nešto što bi me moglo zanimat ili pomoci. :d
Znaš li da je i chuck noris obnavljo godinu na fitu
uNb je napisao/la:
Jess, dobices diplomu od google.ba
Eo sad ce mi je urucit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.