Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

malomrtveOo

1.559 pregleda · 121 odgovor · otvorena 09.11.2009. u 22:21

http://www.pik.ba/?trazilica=bubice

Et i meni kaze stari uci sine trebat ce ti ma neka se svi gone u 100 p***ki materina et kada vidim da ovakvih ima bar pola sto prodju i sutra mi na poslu j**e mater jer on ima diplomu a nema zvanje mesara

Et moji dragi gameri il se je*****e sa nasim jadnim "Bolonja" sistemom il razmisljajte o inostranstvo alternativi kao ja al haj valjda me zivci nece napustiti do februara

btw recite sta zelite upisat i gdje zelite krast poslje studija
a jos da znas da imaju GMS blokatori... samo sto univerzitetu nece da daju pare za to
Nisam ja jos dotle stigo'
al Sestra mi je upisala pivatni fakultet kod Ganica, najbolji u bih,privatni,www.ssst/enter.ba

Post dobio šamar od uNderGOD

a moj brate danas ko ima para ima sve...zato i jest stanje ovakvo..
jer neskolovani i nepismeni debili vode ovu zemlju
Ko nema para, j**e sa sa Bolonjskim sistemom.
Ko ima para ode na Oxford ili Hardward.
Pa ti sad vidi... Imaš li para ili nemaš?
A što se diplome tiče... Ha naša, ha Američka... Isti ti ku**c... Posla nema... Osim u medicini...
Svaki student nakon ovog pada u depresiju

_

Moze li mi neko objasniti na kojem principu radi ova bubica
Brate razmisljao bih ja o inostranstvu al gdje je je***a lova za to.

Ovako mogu razmisljati o FIT-u ili ETF-u. Mada i ETF mogu samo ono paralelno jer nema sanse je***e da se upisem ovako. Jedino ostaje varijanta 900 KMcica za prvu godinu. Pa ona opcija ako sve ocistis, prebacis se u redovne.

A FIT je kako sam saznao od nekih ljudi koji idu tamo, 1500 KM godisnje.
dobro se sjecam lika dok sam studirao , znaci lik je obnavljao 2-3 godine i na kraju se odlucio za laksu varijantu. Sesra mu radi u policiji i posudila mu ovo ....ja se isfuro kad sam vidio rezultate, sve zakuco lik. Zaduzio nakog iz 3-4godine da mu diktira^^

I btw danas ti se sve svodi na stelu i pare , malo je ljudi koji uce i zavrse to normalno...
reLoaded je napisao/la:
A što se diplome tiče... Ha naša, ha Američka... Isti ti ku**c... Posla nema... Osim u medicini...
medicini

_

Jedino znam da u u inzinjerstvu ima posla , zato i planiram elektrotehnicki fax zavrsit , ako to uspijem , Bog sam
evo ja sam malo mladja generacija i neznam sta bi reko al brete ovo je sranje...i sistem i dodik ma sve brete...al ja BOSNU volim ma kakva da je :*:*
NewYorker__ je napisao/la:
al Sestra mi je upisala pivatni fakultet kod Ganica, najbolji u bih,privatni,www.ssst/enter.ba
Ajd idolu pohvali se da ti starci placaju 10 000 KM za sestru i privatni faks? Aj se jos malo pohvali molim te?
Sestra mi studira ekonomiju,mislila je poslije u Brianiju otici da nastavi studije,al nemam pojma jos sta planira
Edit: Lol? Kako si malouman? Nemam namjeru dalje se raspravljat,ali si toliko malouman da editujes post i onda napises da se nemas namjeru hvaliti?
Ma oke brateee!
EDIT 2 : Necu usutit i zadrzat za sebe i ne moras me dva puta citirati,mozes samo edit post. Dijete napaceno.
kenaN_ je napisao/la:
medicini

_

Jedino znam da u u inzinjerstvu ima posla , zato i planiram elektrotehnicki fax zavrsit , ako to uspijem , Bog sam
Jarane moj, hajd mi nađi doktora medicine na birou i ja ti odmah dadnem sve bodove sa gamersa!
NewYorker__ je napisao/la:
Proctaj fino temu...

FGB jos si mlad i zelen, mojne se sekirat oko toga...Nemoj me pogresno shvatiti, citava drzava je zasnovana na jednoj velikoj bubici...
reLoaded je napisao/la:
Kakva bolan bolonja ev idem svaki dan na fakultet i prvo sto primjetis je

1. predavanja kofa multimedijalna profesori bajke pricaju ko da u binarnom sistemu govore nekontas ih nista

2. dadnu ti test 8 bodova <60% ako imas nemozes na parcijalni ( DJE TO IMA )

3. imsa ta dva testa samo sto je drugi 7 bodova naravno da ti zabrani i drugi parcijalni a najgore je sto je tih 15 bodova ukupno oduzeto od zavrsnog ispita koji nosi 25 bodova (po je****j bolonji treba 40)

4. Vjebe su kofa napravljene da ti nesta shvatis i da ti assistenti docaraju to sto nisi skontao na predavanjima ti dodjes on pishe ko formula bog allah ga nemoze da stigne i skonta a kamoli da on stane da objasni jer mora na djumu

( e ba to nema ni u pakistanu )

5. Negativni bodovi (10 po predavanju!) i kako da polozis ?
cuj bubice..
prejako ocam :D haha

Post dobio šamar od uNderGOD

DrawN je napisao/la:
Ajd idolu pohvali se da ti starci placaju 10 000 KM za sestru i privatni faks? Aj se jos malo pohvali molim te?
Sestra mi studira ekonomiju,mislila je poslije u Brianiju otici da nastavi studije,al nemam pojma jos sta planira
Edit: Lol? Kako si malouman? Nemam namjeru dalje se raspravljat,ali si toliko malouman da editujes post i onda napises da se nemas namjeru hvaliti?
Ma oke brateee!
EDIT 2 : Necu usutit i zadrzat za sebe i ne moras me dva puta citirati,mozes samo edit post. Dijete napaceno.
nemam se najmjeru hvaliti -.-'
Mislim da je trenutno najjeftinija destiacija za studiranje u instranstvu, Bec.

@ Za ovog gore sto mu sestra studira na privatnom u BIH i daje 10k.

Ma da nigde nije nesto posebno skupo. Ako imas do 10 000 KM godisnje, jeste velika ali svakako ima onih koji mogu to izdvojiti mozes bez problema i u Americi studirati.

Cim tamo studiras velika je mogucnost da ces tamo i posao dobiti, ako ne vratis se ovamo, sa Americkom diplom mogu ti samo duvati lagano.
Znam jedan fakultet gdje je pola studenata imalo te bubice i polozili ispite a dok oni koji nisu to imali ne poloze stvarno nije fer
Ma neznam brate, katastrofa, ja sam mislio upisati Vojnu akadamiju il policijsku
FGB je napisao/la:
Kakva bolan bolonja ev idem svaki dan na fakultet i prvo sto primjetis je

1. predavanja kofa multimedijalna profesori bajke pricaju ko da u binarnom sistemu govore nekontas ih nista

2. dadnu ti test 8 bodova <60% ako imas nemozes na parcijalni ( DJE TO IMA )

3. imsa ta dva testa samo sto je drugi 7 bodova naravno da ti zabrani i drugi parcijalni a najgore je sto je tih 15 bodova ukupno oduzeto od zavrsnog ispita koji nosi 25 bodova (po je****j bolonji treba 40)

4. Vjebe su kofa napravljene da ti nesta shvatis i da ti assistenti docaraju to sto nisi skontao na predavanjima ti dodjes on pishe ko formula bog allah ga nemoze da stigne i skonta a kamoli da on stane da objasni jer mora na djumu

( e ba to nema ni u pakistanu )

5. Negativni bodovi (10 po predavanju!) i kako da polozis ?
Zato ja uzivam... Zadnja generacija na Farmaciji po starom sistemu
Imas januarsko- februarski, aprilski, junsko- julski, septembarsko- oktobarski i eventualno socijalni rok... Zar nije extra?
DrawN je napisao/la:
Ma oke brateee!
Ma nemoj napadati momka ja nebi npr nikada za ganica dao pare i da ih imam jer bi isao vani ali evo ganjaju se krediti vamo tamo reko sam samo da me hoce zivci je***i drzati do februara i odo necu se vishe nikada vratiti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.