Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Čudni doživljaji / Misterije / Istraživanje

1.445 pregleda · 79 odgovora · otvorena 05.11.2009. u 21:45

Muahahahaha!

Ove teme na Gaymarzu, sve je***i smor. Hoće ovaj admina, hoće onaj medalju, hoće onaj tamo levat link za pjesmu. Pa rekoh da napišem šta maloumno da raja spama kako je Bog dragi rek'o. Eh, znači većini se desilo da ga posjeti kakav duh ? , da se probudi usred noći da vidi neku malu djevojčicu što je umrla u tom stanu/kući gdje živi?

Predosjećaš smrt nečiju? , čuješ kako zavija pregažena mačka?

Onda je ovo prava tema za tebe. jes'.

Fucking interesantno ... Meni se desi, jednom long time ago. Kad mi je sestra bila mlađa, tačnije. Kad je bila 1 razred srednje, i tad je još furala rock/metal. I sad, glavna im atrakcija bila da idu na groblje. Plitkoumno, al šta'š. Tinejdžeri, k'o tinejdžeri. I vrati se ona kući u 11. I sad ona priča sa dečkom na mob čitavu noć. Pričaju o grobu nekog lika.. Bla bla bla. Kad ka'e ona meni, " Bolan enese, kakvi su ti to dedo i nana na krevetu ? " Ono bukvalno ja se sjeb'o drama. Umalo nisam zasp'o od straha. Pa onda , naka me bula ganja u haustoru? Pa me do podruma .. Mah, fuj feeling drama.

Poenta svega ovog. Je da se malo družimo, da seremo o duhovima. I o tim sranjima, što niko ne vjeruje u to. Samo nemojte se PREVIŠE GLUPIRATI!

Primjer.

Ono, doš'o Hodža prizv'o 5000 Mudžahedina. I tako ti oni o'šli u drugi svijetski rat.

Već , somethin' liek this.

Bilo je to jedne gadne noći, kad me iz sela odvela strina ... Pa priča počinje, Ferid ti dao adresu neke kuće. Ti oš'o kad ono kuća ukleta.

Sretno spamanje. I remember kids, ako budete pisali glupe postove. Dobit ćete PERM. BAN , il' ti ga što bi Sarajlije rekle. poselami se sa akauntom.
Biggie_PK je napisao/la:
pa upravo zbog toga sam i postavio ovu sliku, znači na ovoj nema duha, a 99% smo se isto postavili - jer nakon što smo snimili "duha" htjeli smo da vidimo da li je to - to.
Da, to je isto staklo, možeš ga prepoznati po gumi koja se nalazi u ćošku.
na ovoj slici drugoj (gdje je Ile, dečko u plavoj jakni) nema duha, na prvoj ima.

I zaboravio sam reći, ne vjerujem u ova sranja duhove, vjerujem u Boga, ali u duhove i ta sranja ne. Kao mali sam bio strašiv, ali ništa što dvije-tri strave ne bi izliječile. Nakon ove slike nisam mogao spavati tri noći.

I da znate šta mi je još bilo gadno. Isto me noćima proganjalo - ona djevojka što je izgorila u požaru, što je u Oprah Show dolazila. Stvarno nisam mogao spavati, jer mi je bilo žao i jer je je***o strašna bila.
Ma dzaba nama sada to dokazivati , jos jedna sifrirana slika, nikad rijesena.
StealtH je napisao/la:
Ja se sjecam dogadjaja kad sam imao mozda 8,9 godina. I tako jedno vrijeme nam bila furka oko tih duhova folova golova. I sad bila neka fora ono napises abecedu u krug, u sredinu stavis svijecu i provuces kroz iglu konac i onda je, kako da kazem xD, njises oko one svijece i cekas da pukne konac i gdje padne igla, ono na koje slovo zoves duha sa tim imenom. Al nam oni stariji pricali da se ne smijemo prepasti kad dodje duh, i da ga moramo nesto pitati, jer ako zamucamo ubice nas sve. ^^

I tako mi skontamo da odemo u podrum oko 9 sati ovako(jer dole nije bilo svjetla). I sve smo mi pripremili, i pade igla, prizivaju jarani lafo. Kad nesto puce(kasnije smo skontali da su to bila vrata od haustora, zalupio ih neko, a znate kako ono odzvanja kad se zalupe vrata haustora xD), ma gazili jedni po drugima da izadjemo iz podruma. Ovaj vristi, ovaj drugi cmizdri xD Ono malo reci da sam se usr'o od straha.

Et' to je moja glupa prica o duhovima. Nadam se da nije previse dosadna. ^^
Tako meni sestra prica oni se skupili i to prizivali. I ona ga pitala kad ce se udati i za koga ,on rekao da nece i da ce umrijeti u nesreci sa autom, neznam koji je datum ali je prosao. Nisam joj dao iz kuce
Ubjedljivo najbolji post :

Ismijao se do bola .

"Kad ono bubnu grom 10ak metara od moje kuce, osvjetli mi nanu a nana ko Undead Mage bez stapa i gear sranja...."

On Topic : Nije mi se desavalo nista posebno samo ono vrata lupnu ti se okrenes , pa se prepadnes i to , ali ja ne vjerujem u te gluposti , vjerujem u Boga.

IceWolf je napisao/la:

@topic,

Emir Gurbeta 30.12.1988 - 07.04.2006

Znaci istinita prica, poznavao sam momka, rahmet mu dusi.
Organizovao se ovaj skolski trip u Mo na neki sajam, sajam knjige ako se ne varam. Mama od rahmetli Emira par dana prije tog posjeta mostaru sanjala da ima u ormaru nekakve duhove i da joj odvlače njenog Emira. Prestravila se žena, branila mu da ide, on otisao mimo njene volje. U busu se cugalo, svratili u Jablanicu. Emir upao u vodu i tu mu se gubi svaki trag. Nesto opsirnije ovde (to mu je frend pisao) :
http://amir.blogger.ba/arhiva/2006/06/07/275770

Pouka ? Pouka je da u svakom snu ima nešto, čudni su putevi božiji ! Uvijek slušajte roditelje, koliko god vam se glupo činilo oni su uvijek u pravu i oni su vam jedini pravi prijatelji, to zapamtite ! I jos jedna stvar, alkohol zna biti veoma loša stvar kada se konzumira previše i bez nadzora.

over & out
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK! Vidi u pi*ku materinu! Nemere bit :O! Sranje o.O
Jao, umro, al znaci umro

Evo moja jedna, al' fkt istinito..

Prije, oko 2 god bio ja na vikendici ( na selu ). I gore , sta cu citav dan radit , nego odem sa rodjacima ( oni krave cuvali xD ) na jedno brdo. Tu su 2 kuce, cije su bile u vlasnistvu jednog covjeka , kako kazu " Jozo ", Hrvat je bio. Taj covjek je umro prije 5-6 godina, a oko njegovih kuca tona grozdova, zrelog grozdja. I tako dok smo se vracali, oko 6-7 sati, rekoh da se osvjezim malo. Reknem rodajcima da me pricekaju malo, ja odem do te kuce, i taman da povucem, da otkinem grozd, kad iza prozora skoci nesto crno. Licilo je na psa, ali ne vjerujem jer je ta kuca zatvorena ( vrata zabetonirana ) i nista ne moze uci unutra. Ja sam se ono totalno sjeb'o, i opalio sprint. Evo i dok sam sad pisao , najezio sam se
Ma pola vas je napisalo , vjerujem u Boga , ne vjerujem u te folove .
Ako vas je 20% vjernika , e'o glava .
Pravi vjernik je onaj vjernik koji se drzi Kurana , Biblije or neke druge svete knjige ...
Kiss
Reddion je napisao/la:
Jao, umro, al znaci umro :D

Evo moja jedna, al' fkt istinito..

Prije, oko 2 god bio ja na vikendici ( na selu ). I gore , sta cu citav dan radit , nego odem sa rodjacima ( oni krave cuvali xD ) na jedno brdo. Tu su 2 kuce, cije su bile u vlasnistvu jednog covjeka , kako kazu " Jozo ", Hrvat je bio. Taj covjek je umro prije 5-6 godina, a oko njegovih kuca tona grozdova, zrelog grozdja. I tako dok smo se vracali, oko 6-7 sati, rekoh da se osvjezim malo. Reknem rodajcima da me pricekaju malo, ja odem do te kuce, i taman da povucem, da otkinem grozd, kad iza prozora skoci nesto crno. Licilo je na psa, ali ne vjerujem jer je ta kuca zatvorena ( vrata zabetonirana ) i nista ne moze uci unutra. Ja sam se ono totalno sjeb'o, i opalio sprint. Evo i dok sam sad pisao , najezio sam se :o
J**o to. Nisi grožđa uzo xD?
tiete je napisao/la:
J**o to. Nisi grožđa uzo xD?
Sta ti je ba, ocam' kad je skocilo prema meni ja se sjebo
Reddion je napisao/la:
Sta ti je ba, ocam' kad je skocilo prema meni ja se sjebo :D
hahahaha xD
tiete je napisao/la:
hahahaha xD
A ne, fkt istina bila. Nas kako je gore jezivo , blaahh
Biggie_PK je napisao/la:
Ne odraz, primjetiš li kao duha, nešto, glavu u ćošku prozora?

Edit: da odraz je malo, ali ako se bolje zagledate, vidjećeš da to nije njegov odraz, i da kuća je stara ali su prozori uvijek bili nevjerovatno čisti.

EDIT2: Pošto je ovaj rođak guzonjin sin, mobitel mu je imao visoku rezoluciju slikanja, zumirajte i vidite
Ja vidim, i vjeruj mi necu zomirati
R0x0r je napisao/la:
Ja svaku noc kad idem u wc idem smireno, al se vracam "sprintom". Bojim se onog zvuka od vodokotlica

Mene je tako rodjak kad sam im'o oko 6 godina odveo do neke "kuce strave" jbt, sve polupani prozori, joj ja samo ucim u sebi sve redom sta god znam, kad odjednom nesto lupi, izleti crn pas iz kuce, ja se drama sasr'o a rodjak bacio kamen od kucu. Bojim se takvih scena, ne smijem sam spavati u sobi, osim ako je upaljen TV ili ako ima neko svijetlo :$

stalno mi se pricinjavaju neki likovi

EDIT: Jednom sam i ja slikao vatru, na vrhu vatre nesto isto krst a dole ko neka glava, fuj
Ja svaku noc kad idem u wc idem smireno, al se vracam "sprintom". Bojim se onog zvuka od vodokotlica

hahah taj sam, otvorim vrata pustim i trci
Ima jedna scena mada ona nema neke veze sa duhovima.. ali sam pisao od straha
Ovako.. ima jedna kuca koju smo mi prije par godina prozvali "kuca patuljaka".. stara zemljana gradnja.. niko nikada nije smio uci u avliju te kuce (nebitno jel bio dan ili noc) i jednom se sastalo nas par heroja.. prvu noc mi krenuli tamo.. dosli pred kucu.. nesto lupi svi se razblezali kucama.. sljedecih par dana svaku noc takve i slicne scene.. i jedne noci, nekako mi udjemo u avliju (malo odvalili jedna drvena vrata) i dok smo unutra nako ukoceno stojali, jedan lik poce vristati a mi svi bjezi gdje te noge nose.. sljedece noci opet mi udjemo.. kada smo se malo "opustili" (citaj, stali pred vrata kuce) izleti lik sa sikirom iz neke ograde.. jao kako smo se sjebali.. lijevo od kuce je bilo neko zito i odma smo svi sprint nekih 200 metara.. kad smo izasli iz zita pred jednu kucu izleti ogroman pas, ko tele kakvo.. JAO KAKO SMO SE SJEBALI odatle sprint kuci, bio sam brzi od Bolt-a..
doso pred zgradu moro pisat, nisam mogo izdrzat vise
al kako me je lik sa sikirom sjeb'o to je neopisivo..

kasnije se ispostavilo da je taj covjek sa sikirom bio neki lik kojem je dopizdilo da dolazimo svaku veceR
dam1r je napisao/la:
Ima jedna scena mada ona nema neke veze sa duhovima.. ali sam pisao od straha
Ovako.. ima jedna kuca koju smo mi prije par godina prozvali "kuca patuljaka".. stara zemljana gradnja.. niko nikada nije smio uci u avliju te kuce (nebitno jel bio dan ili noc) i jednom se sastalo nas par heroja.. prvu noc mi krenuli tamo.. dosli pred kucu.. nesto lupi svi se razblezali kucama.. sljedecih par dana svaku noc takve i slicne scene.. i jedne noci, nekako mi udjemo u avliju (malo odvalili jedna drvena vrata) i dok smo unutra nako ukoceno stojali, jedan lik poce vristati a mi svi bjezi gdje te noge nose.. sljedece noci opet mi udjemo.. kada smo se malo "opustili" (citaj, stali pred vrata kuce) izleti lik sa sikirom iz neke ograde.. jao kako smo se sjebali.. lijevo od kuce je bilo neko zito i odma smo svi sprint nekih 200 metara.. kad smo izasli iz zita pred jednu kucu izleti ogroman pas, ko tele kakvo.. JAO KAKO SMO SE SJEBALI odatle sprint kuci, bio sam brzi od Bolt-a..
doso pred zgradu moro pisat, nisam mogo izdrzat vise
al kako me je lik sa sikirom sjeb'o to je neopisivo..

kasnije se ispostavilo da je taj covjek sa sikirom bio neki lik kojem je dopizdilo da dolazimo svaku veceR
"kasnije se ispostavilo da je taj covjek sa sikirom bio neki lik kojem je dopizdilo da dolazimo svaku veceR"

HHAHAHAHA jako!

A i jaka tema. Samo citam i smijem se. empty_king post, umro od smijeha, gear sranja. Oj Boze...
E'o bas, gledam o ovom i naidjem na ovo :

http://www.youtube.com/watch?v=gGwI_3T5R_k&feature=player_embedded#at=39

Ja sam se sjeb'o ko foka
Frisk je napisao/la:

hahah taj sam, otvorim vrata pustim i trci
pusti i sprint

simle
Ako Islam postoji i Allah i Kur'an je riječ Allahova (Boga) , ne postoje duhovi. Kad kažem duhovi mislim na tijela od nekih likova što su umrli. Jednostavno kad čovjek umre duša ode i ne ostaje na ovom svijetu! Kad bi tako svi ostajal kad im je čejf gdje bi svi oni stali( s obzirom kolko je ljudi umrlo u ovim hiljadama godina).

Doduše postoje duhovi, kao džini. Znači isto mogu biti dobri i loši. Mogu vjerovat u Isusa kao i u Allaha. Mogu se udavat , mogu radit šta hoće. Isti ti mogu živit u našim kućama, mogu se zaljubit tobe jarabi u nas

Tak da ne širim priču oko ovoga, jer pola će reč ćuj ovog idola

Što se tiće ove teme već sam napisao u jednoj od sličnih starijih tema....
Odma da na pocetku kazem ema premocna i koliko see god jezim pricama toliko se i smijem :D

1.Jednom ja bio sam u stanu.Bilo prije 1-2 godine.Igro ja neku igricu i odjednom lupila ona pokvarena mi otvorena vrata od wc-a.Ja konto propuha i oso da zatvorim i ja povuce vrata kad ono vako se nesto smije ko kakva djevojci ono podmuklim smijehom :S
2.Strasno mi je to kako ja kad gledam one strasne videje one sa duhovima po youtube a mojoj sestri ama baaaaas nista nije strasno a mladja od mene 1 god.
3.Uh bgm ja se najezi :)
jbmttiii...enesee...ja ako veceras zaspem...

imao sam nekoliko tih losih iskustavaa...
jedan san od nedavno sto je bioo sanajm ja... ja sam u kuci...
i sa kako to obicno biva sva svjetla popaljena...i odjednom kao da je nestalo struje all ustvari nije...vec nisu salteri radili...telefon neradi sve se nekako usporeno kretalo...
ja da se dreknem nemogu pricatii... ocu upalit svjetlo sve nekako treperi...
i aj probudim se ja...i ja letam po kucii...palim sva svjetla kad tata iz kreveta ustaje j**e mi sve...sta radis ti u ova doba noci skaces po kuci svjetla palis...ja se samo pokupioo i u krpee...all sam se sasro tad ko malo kad u zivotu... :P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.