Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Čudni doživljaji / Misterije / Istraživanje

1.445 pregleda · 79 odgovora · otvorena 05.11.2009. u 21:45

Muahahahaha!

Ove teme na Gaymarzu, sve je***i smor. Hoće ovaj admina, hoće onaj medalju, hoće onaj tamo levat link za pjesmu. Pa rekoh da napišem šta maloumno da raja spama kako je Bog dragi rek'o. Eh, znači većini se desilo da ga posjeti kakav duh ? , da se probudi usred noći da vidi neku malu djevojčicu što je umrla u tom stanu/kući gdje živi?

Predosjećaš smrt nečiju? , čuješ kako zavija pregažena mačka?

Onda je ovo prava tema za tebe. jes'.

Fucking interesantno ... Meni se desi, jednom long time ago. Kad mi je sestra bila mlađa, tačnije. Kad je bila 1 razred srednje, i tad je još furala rock/metal. I sad, glavna im atrakcija bila da idu na groblje. Plitkoumno, al šta'š. Tinejdžeri, k'o tinejdžeri. I vrati se ona kući u 11. I sad ona priča sa dečkom na mob čitavu noć. Pričaju o grobu nekog lika.. Bla bla bla. Kad ka'e ona meni, " Bolan enese, kakvi su ti to dedo i nana na krevetu ? " Ono bukvalno ja se sjeb'o drama. Umalo nisam zasp'o od straha. Pa onda , naka me bula ganja u haustoru? Pa me do podruma .. Mah, fuj feeling drama.

Poenta svega ovog. Je da se malo družimo, da seremo o duhovima. I o tim sranjima, što niko ne vjeruje u to. Samo nemojte se PREVIŠE GLUPIRATI!

Primjer.

Ono, doš'o Hodža prizv'o 5000 Mudžahedina. I tako ti oni o'šli u drugi svijetski rat.

Već , somethin' liek this.

Bilo je to jedne gadne noći, kad me iz sela odvela strina ... Pa priča počinje, Ferid ti dao adresu neke kuće. Ti oš'o kad ono kuća ukleta.

Sretno spamanje. I remember kids, ako budete pisali glupe postove. Dobit ćete PERM. BAN , il' ti ga što bi Sarajlije rekle. poselami se sa akauntom.
J**i se Jasone,sad necu moci zaspat veceras
Citam price ovih ispred mene i reagujem na svaki zvuk,trzam se
Znam da je moja stara sanjala mrtvacki kovceg i da je sljedeceg dana clan nase obitelji preminuo
Jako me strah kada grmi,jednostavno ne volim taj zvuk i svu situaciju. Isto tako znam da uvijek u wc-u dok sam bio manji,kada pogledam u prozor vidim nekakvu facu,nekakvu vjesticu,Boze sacuvaj Znam da sam uvijek "PISKIO" nabrzaka i trcao kroz kucu i ostavljao upaljeno svijetlo,jer me je bilo strah svega i svacega. Sto se tice groblja,ne volim po mraku prolaziti. Dok sam bio na vikendici prosle godine,navecer sam se sam morao vracati i prolaziti pored groblja a mrkli mrak,jos je to gore u planini i cuju sve svakojake zivotinj,od sova pa nadalje. Samo samo ucio El-fatihu i trcecim korakom isao kuci.
Ne mogu ti ja ovo vise pisat,usrah se ziv,traume ce biti veceras. I jos nije mi neobicno da usred noci samo sjedim na krevetu i buljim u neku tacku,a da to i ne primjetim i ujutru se probudim naspavan i svjet,ne znam kako,al mi se desava poslije nekih koncerta,filmova,izlazaka,etc.
Jason je napisao/la:
Šta ćete kad ste napaćena djeca. Filmovi uopšte nemaju nikakav efekt na mene.

Već , ono čega se najviše trebaš bojati je sebe. Jer ti to sve stvoriš u svojoj mašti.

Sad ako nemaju efekte na tebe , oni su napaceni jer pak imaju efekte na njih ?
Biggie_PK je napisao/la:
Ne znam Enese je li ovo misterija ali trebala bi biti -
Naime, ja sam kao mali imao želju da mogu uraditi autofellatio (u prevodu popušiti sam sebi ku**c). Ustvari to sam vidio od druga koji je imao nekakvu ludu tehniku da legne blizu zida na leđa i da hoda nogama dok ne dođe u poziciju da ga sam sebi obali. Lik je tako sebi kičmu slomio jer je htio do jaja da ga primi.
Istinita priča, ali to je više zajebancija.
Što se tiče pravih misterija, imam jednu sliku od 2006-te ja mislim, kada sam snimo mlađeg rođaka pored prozora dok smo željezo krali, Na odrazu se jasno prepozna duh. btw. sad će slika

Evo slike - znači ništa nije u Photoshopu urađeno, slika je starija, a i nisam ja na slici.
Ja ne vidim nikakav odraz
Biggie_PK je napisao/la:
Naime, ja sam kao mali imao želju da mogu uraditi autofellatio (u prevodu popušiti sam sebi ku**c). Ustvari to sam vidio od druga koji je imao nekakvu ludu tehniku da legne blizu zida na leđa i da hoda nogama dok ne dođe u poziciju da ga sam sebi obali. Lik je tako sebi kičmu slomio jer je htio do jaja da ga primi.
Što se tiče pravih misterija, imam jednu sliku od 2006-te ja mislim, kada sam snimo mlađeg rođaka pored prozora dok smo željezo krali, Na odrazu se jasno prepozna duh. btw. sad će slika

Evo slike - znači ništa nije u Photoshopu urađeno, slika je starija, a i nisam ja na slici.
Gdje je tu duh ?.Koliko ja vidim tu je odraz tvoga rodjaka , a i predpostavljam posto vidim da je kuca stara , da je to prljavstina.
jacky je napisao/la:
Ja ne vidim nikakav odraz
Ne odraz, primjetiš li kao duha, nešto, glavu u ćošku prozora?

Edit: da odraz je malo, ali ako se bolje zagledate, vidjećeš da to nije njegov odraz, i da kuća je stara ali su prozori uvijek bili nevjerovatno čisti.

EDIT2: Pošto je ovaj rođak guzonjin sin, mobitel mu je imao visoku rezoluciju slikanja, zumirajte i vidite
mahYr je napisao/la:
Jebote, tema predobra

- Ovako

Jednu noc skupili se ja,Bakir,Kola, 3-G, Ivan, Chersa i Doxx (Kola = Pleasure,3-g = Justice ) i ajd' gdje cemo dojadili nama sranja kafici i to ajmo se malo zajebavat po neki STRAVA mjestima, i tako mi odlucimo da odemo do KUCE DUHOVA ( To je jedna napustena kuca u middle of sume kraj "Gospinog Vrila" kraj neke crvke - sve napusteno u pm ) i ajd' mi krenuli, otisli prvo do "BINGA" kupili neke upaljace ( sa onim baterijama na dnu ) da vidimo put jer je je***o mracno , i dosli mi pred ulaz u sumu... ja se bukvalno prestravio... pogled prema "tami" me sjebo.. ajd' nekako sam ja krenuo za njima i je***a druze mrak nevidim nista... nas 7 se poredalo u formaciju vozic .. i laganini krenuli.. ah' da zaboravio sam reci da smo kupili i HEPO KOCKE ... neznam ni ja sto ... i ajd hodamo ti kroz tu vukojebinu mracnu bog te svaki te sum sjebe... nekakav hladan znoj kroz tebe ... i ajd' mi fkt dosli do te kuce... a stas ocekivat.. prazno... na pola sruseno ono pravo DUHOVSKI ... naravno niko nije smio uci .. zadrzali se tu par minuta i krenuli dalje... opet suma jebote ajd' sta je jos gore poceli mi pricat neke strasne price .. ma kraj... kakve zene smo bili, strah na sve strane ...Meni je se najmanje 20 ljudi pricinilo u sumi i kraj one kuce .. sta god pogledam covjek, curica il bilo sta mrtvo i ajd' dosli smo mi u Travnik opet (u grad) i nastavili pricat te je***e strasne price... i oko pola 12 krenuli kuci... po belaju ja imam nesto puta do kuce moram prepjesacit sam .. a muvaju mi se one price po glavi ... jbg jedva sam ja dosao do kuce ... prepo se ko nikad u zivotu... svako kretanja necega kosti mi se tresu ... I sad dosao ja kuci ... malo nesto gledo na TV i legao da spavam... proucim Bismillu i par neki surra al' kako god ja zatvorim oci imam feling da mi je neko ispred lica... ono kao da stoji neko kraj mene... i ajd u po noci ( valjda sam ja nekako zaspo ) probudim se ja kad stara stavila na vrata neka sranja da se suse... i sad kad sam ja otvorio oci mal umro nisam bog te ugledao kao nekog lika ... ( od silnih majica i hlaca pojebo mi se mozak ) ..i tako da sam se sjebo ziv... jedva do jutra izdrzao ...

Nisu duhovi al' mi je fina prica
Znaci isto ovo mi se desavalo milion puta. Svaka cast za pricu

Evo ga jos jedan dozivljaj sad bas jedan o duhovima :$.

Dosado meni rođak i kaze hajde da ti pokazem nesto na youtube o duhovima da se uvjeris da postoje. Ja reko hajde, bio mali oko 10-11 god. I tako on meni pokazao to, ja se stvarno al' bukvalno usro. I hajde sad ja legao u krevet. I spava sestra krevet do mene i u po frke cujem ja nekakvo lupanje po tv-u u drugoj sobi. I ja se prepao i ja reko sestri tresuci se: "Ee seko jesil zaspala" (udaram ja nju ko budala) kad haj probudi se ( i ne probudila se kako sam je udarao), i meni odma lakse. Kad zaspa ona, ja cujem prozor lupa i kao nekakvo tutnjanje po kuci kao da neko hoda. I tako se to odvijalo citavu noc da sam ja spavo mozda samo 2-3 sata. Kada sam se ujutro ustao starci me pitaju sta mi je, ja ne znam sta da im kazem, i izadjem vani reko zove me jaran. I tako i dan danas se toga sjecam i danas sam takav o.O
Biggie_PK je napisao/la:
Ne odraz, primjetiš li kao duha, nešto, glavu u ćošku prozora?

Edit: da odraz je malo, ali ako se bolje zagledate, vidjećeš da to nije njegov odraz, i da kuća je stara ali su prozori uvijek bili nevjerovatno čisti.

EDIT2: Pošto je ovaj rođak guzonjin sin, mobitel mu je imao visoku rezoluciju slikanja, zumirajte i vidite
Ja ostajem pri svom misljenju.Zumiro sam i sad sam jos vise sigurnij , mozda ne vidim dobro il' sta , al' mi se ovo vise cini kao njegov odraz i tamo neka prljavstina.Kazes prozori nevjerovatno cisti , pogledaj druge molim te , ni Pronto ovo nebi uklonio. ^^
Ja svaku noc kad idem u wc idem smireno, al se vracam "sprintom". Bojim se onog zvuka od vodokotlica

Mene je tako rodjak kad sam im'o oko 6 godina odveo do neke "kuce strave" jbt, sve polupani prozori, joj ja samo ucim u sebi sve redom sta god znam, kad odjednom nesto lupi, izleti crn pas iz kuce, ja se drama sasr'o a rodjak bacio kamen od kucu. Bojim se takvih scena, ne smijem sam spavati u sobi, osim ako je upaljen TV ili ako ima neko svijetlo :$

stalno mi se pricinjavaju neki likovi

EDIT: Jednom sam i ja slikao vatru, na vrhu vatre nesto isto krst a dole ko neka glava, fuj
xxxk je napisao/la:
Ja ostajem pri svom misljenju.Zumiro sam i sad sam jos vise sigurnij , mozda ne vidim dobro il' sta , al' mi se ovo vise cini kao njegov odraz i tamo neka prljavstina.Kazes prozori nevjerovatno cisti , pogledaj druge molim te , ni Pronto ovo nebi uklonio. ^^
Tek sad viđoh da su prozori prljavi tad bili, jer su se mijenjali nakon ovoga. xD
Ali molim te pogledaj bolje, nema nikakve šanse da je ono u ćošku odraz. Hoćeš drugu sliku iz iste perspektive (moj drugi rođak - brat od ovoga) - znači nema ovog odraza
Ali, je***o uvijek kad tamo krademo željezo mene bude strah nešto, ne bi smio sam u onu šupu uć'.
Jednom smo jednog druga zatvorili, lik je imao traume.
Jednostavno to mjesto je raj za nas željezo huntere, ali i je***o strašno mjesto.
Sačekaj sad će druga slika

R0x0r je napisao/la:
Ja svaku noc kad idem u wc idem smireno, al se vracam "sprintom". Bojim se onog zvuka od vodokotlica

Mene je tako rodjak kad sam im'o oko 6 godina odveo do neke "kuce strave" jbt, sve polupani prozori, joj ja samo ucim u sebi sve redom sta god znam, kad odjednom nesto lupi, izleti crn pas iz kuce, ja se drama sasr'o a rodjak bacio kamen od kucu. Bojim se takvih scena, ne smijem sam spavati u sobi, osim ako je upaljen TV ili ako ima neko svijetlo :$

stalno mi se pricinjavaju neki likovi

EDIT: Jednom sam i ja slikao vatru, na vrhu vatre nesto isto krst a dole ko neka glava, fuj
I meni uvijek upaljen TV pa mi dodje drama struje x))))
xxxk je napisao/la:
Gdje je tu duh ?.Koliko ja vidim tu je odraz tvoga rodjaka , a i predpostavljam posto vidim da je kuca stara , da je to prljavstina.
haj oznaci bgt da i ja vidim xD, ja umro trazeci al nidje nista ^^
Ma bilo je svasta , ali ovog se najvise sjecam.
BIla je tu neka napustena kuca oko 100 metara od moje. Tu smo se svaki dan igrali, svaki put kad sam bio blizu te kuce cuo sam glasove, zvali su moje ime i druge. Jednog dana moj drug je igrao se sam sta vec sam oko kuce, i kaze da je vidio crvenog covjeka sa rogovim u kuci, djete se svo prepalo, trcao kuci, ukocio se. Od tad nismo ni prilazili kuci ni sta vec.
Biggie_PK je napisao/la:
Tek sad viđoh da su prozori prljavi tad bili, jer su se mijenjali nakon ovoga. xD
Ali molim te pogledaj bolje, nema nikakve šanse da je ono u ćošku odraz. Hoćeš drugu sliku iz iste perspektive (moj drugi rođak - brat od ovoga) - znači nema ovog odraza
Ali, je***o uvijek kad tamo krademo željezo mene bude strah nešto, ne bi smio sam u onu šupu uć'.
Jednostavno to mjesto je raj za nas željezo huntere, ali i je***o strašno mjesto.

Ovo je sigurno uvjerljivije.No, na jednom staklu je njegov odraz , a na drugom je "duh".Vidis da to nije isto staklo , da je razbijeno pa je jedno vise izbaceno , znaci i na jednom i na drugom staklu ti je rodjak , pogledaj bolje vidjet ces da je njegovo lice u cosku
Biggie_PK je napisao/la:

meni to bas lici na nekog duha, pogledajte prozor iznad i one desno od tog sto si oznacio, zagledajte se pa ce te vidjeti
Biggie_PK je napisao/la:
Ali molim te pogledaj bolje, nema nikakve šanse da je ono u ćošku odraz. Hoćeš drugu sliku iz iste perspektive (moj drugi rođak - brat od ovoga) - znači nema ovog odraza :D
Sačekaj sad će druga slika ;)

j**i me al ja sam corav hahaha. vidim donji desni cosak da je to odraz tvoga rođaka, a taj nekakav cosak drugi? dje sta? xD
xxxk je napisao/la:
Ovo je sigurno uvjerljivije.No, na jednom staklu je njegov odraz , a na drugom je "duh".Vidis da to nije isto staklo , da je razbijeno pa je jedno vise izbaceno , znaci i na jednom i na drugom staklu ti je rodjak , pogledaj bolje vidjet ces da je njegovo lice u cosku
Buraz kad pogledas malo bolje preko lica ove 1. slike ima kao "bronza" odraz
Biggie_PK je napisao/la:

Evo jednostavnije.To je prljavstina vjerovatno , samo ispala tako.U 1. slici je isto tako ispalo , samo sto je dalje bilo i nejasno , u ovoj isto , duh bi se sigurno maknuo , ne voli blicanje ^^
xxxk je napisao/la:
pa upravo zbog toga sam i postavio ovu sliku, znači na ovoj nema duha, a 99% smo se isto postavili - jer nakon što smo snimili "duha" htjeli smo da vidimo da li je to - to.
Da, to je isto staklo, možeš ga prepoznati po gumi koja se nalazi u ćošku.
na ovoj slici drugoj (gdje je Ile, dečko u plavoj jakni) nema duha, na prvoj ima.

I zaboravio sam reći, ne vjerujem u ova sranja duhove, vjerujem u Boga, ali u duhove i ta sranja ne. Kao mali sam bio strašiv, ali ništa što dvije-tri strave ne bi izliječile. Nakon ove slike nisam mogao spavati tri noći.

I da znate šta mi je još bilo gadno. Isto me noćima proganjalo - ona djevojka što je izgorila u požaru, što je u Oprah Show dolazila. Stvarno nisam mogao spavati, jer mi je bilo žao i jer je je***o strašna bila.
tiete je napisao/la:
haj oznaci bgt da i ja vidim xD, ja umro trazeci al nidje nista ^^

@topic,

Emir Gurbeta 30.12.1988 - 07.04.2006

Znaci istinita prica, poznavao sam momka, rahmet mu dusi.
Organizovao se ovaj skolski trip u Mo na neki sajam, sajam knjige ako se ne varam. Mama od rahmetli Emira par dana prije tog posjeta mostaru sanjala da ima u ormaru nekakve duhove i da joj odvlače njenog Emira. Prestravila se žena, branila mu da ide, on otisao mimo njene volje. U busu se cugalo, svratili u Jablanicu. Emir upao u vodu i tu mu se gubi svaki trag. Nesto opsirnije ovde (to mu je frend pisao) :
http://amir.blogger.ba/arhiva/2006/06/07/275770

Pouka ? Pouka je da u svakom snu ima nešto, čudni su putevi božiji ! Uvijek slušajte roditelje, koliko god vam se glupo činilo oni su uvijek u pravu i oni su vam jedini pravi prijatelji, to zapamtite ! I jos jedna stvar, alkohol zna biti veoma loša stvar kada se konzumira previše i bez nadzora.

over & out

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.