Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

112 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.10.2009. u 18:20

Ovako, imam problem sa racunalom svakih 20min kad igram igricu dobijem BSOD i sa errorom IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL imam Vistu 1,5gb ram ATI Radeon HD 2600 XT
Ali sam nesto cudno zamijetio
Kada igram igricu stane mi slika, onda nakon 1 sec mi se onako slika sve neke crte po njoj razne boje i onda mi dode BSOD, nekada mi bude i text

Molio bih pomoc

Imam Vistu 1,5gb ram i ATI Radeon HD 2600XT

Molim vas pomozite poludjet cu :*:*:*
Poludjet ces jer nemozes da igras igrica ?

Bravo
Haha najludja greška...meni se to počelo dogadjati pa mi je grafička crkla razlome se teksture po ekranu i moram restart pc.
Malo je to nekako teško remote-debugat može biti milion stvari...
Pogledaj u log file-u u wondowsa možda dodješ do više informacija...

Dobro nije da sam takav ovisnik ali gledaj Ako mi se to u 1sat pojavi 25 puta poludim

Kako da dodem do loga nekuzim se u to :S
Ma neznam, ja bi si presjekao žile da mi se to desi.
ako nemas sta pametno napisati bolje nemoj napisat i slucajno sam otvorio 2 nove teme Nov sam nisam zna o da moram cekati da se napravi tema mislio sam da se ova nije napravila pa sam onu napravio pls nek netko ono izbrise
Sliderin je napisao/la:
Dobro nije da sam takav ovisnik ali gledaj Ako mi se to u 1sat pojavi 25 puta poludim

Kako da dodem do loga nekuzim se u to :S
Neda mi se sad objašnjavati, imaš to na google potraži malo.
Probaj i ram testirati zna nekad bit i do toga.
Možda je neki modul blizu smrti :|
Sliderin je napisao/la:
ako nemas sta pametno napisati bolje nemoj napisat i slucajno sam otvorio 2 nove teme Nov sam nisam zna o da moram cekati da se napravi tema mislio sam da se ova nije napravila pa sam onu napravio pls nek netko ono izbrise
Mozda je glup odgovor al najpametnije ti je rjesenje da

Spasi najvaznije na HDDu i Format
Instaliraj Xp sp3 i uzivaj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.