Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Juiced 2

116 pregleda · 12 odgovora · otvorena 19.01.2010. u 01:09

Imam ovu igru i uzasno mi stopa dok je igram ne znam zasto

Min:

Microsoft® Windows® XP (SP 2) / Microsoft® Windows® Vista
Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+
1 GB RAM
6 GB available hard drive space
256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 6600 / ATI Radeon® X1300

Kod mene:

Microsoft® Windows® XP (SP 3)
Processor type : Intel Dual Core E5200 2.5 GHz
2 GB RAM
512 MB DirectX® 9.0 compatible card / ASUS EAH 3450

EDIT:

Sve na low, driveri zadnji, GTA 4, RE5, Crysis igram bez problema
Mozda nije konfiguracija kriva, ako imas jos igrica provjeri stekaju li,moguce je da je neki virus
Imao isti problem...Nikad nisam nasao rjesenje...Obarao sam sistem,ne zbog toga, i jos svasta nesta i nista nije pomoglo...
Mozda da skines drugi patch.

Jer stvarno ne znam u cemu je problem,konf.je odlicna za tu igricu ako ti mogu te ostale igrice koji zahtjevaju vise nego ta i jos je Juiced na low details i driveri zadnji,pokusaj sa drugim patchom Jer ne znam stvarno sta bi mogao biti problem.Imao sam tu igricu,bolje da ne igras
EmchO je napisao/la:
Mozda da skines drugi patch.

Jer stvarno ne znam u cemu je problem,konf.je odlicna za tu igricu ako ti mogu te ostale igrice koji zahtjevaju vise nego ta i jos je Juiced na low details i driveri zadnji,pokusaj sa drugim patchom Jer ne znam stvarno sta bi mogao biti problem.Imao sam tu igricu,bolje da ne igras
Nemam patcha nikako, mozda je zbog toga, ali igrao sam prije svidja mi se
na nekakom forumu sam naso da je problem sa zvucnom :S
ev ti link od foruma
http://forums.v3.co.uk/showthread.php?t=125862
Ocisti komp nakon toga reinstall igricu i trebalo bi radit kako treba ako si vech to radio onda je do drivera
Možda nije do tebe ima ovih novih igrica sto su izasle nisu zahtjevne a nemogu na HIGH da si tito ... možda ima patch da smanji konfiguraciju ...
Ma ima tih bugova koliko hočeš, skini nove drajvere, directx novi, rezolucije mjenjaj šteka kod svakog :S
Evo sto ti steka odi start ; RUN i ukucaj u RUN dxdiag , i tamo nadi sound i iskljuci acceleracije sve , i kad zavrsis igrati ponovio ukljuci , znaci nadi negdje disable acceleration sound.
Kad se sad sjetim ija sam tu igricu uzeo i nenormalno mi je stoplana :S .Tad sam imo 512 rama ,grafu 6200 512 nvidida i 3.0 procesor .Dal je to bilo do mog confg. neznam .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.