Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Finska vs Bih

3.581 pregled · 108 odgovora · otvorena 11.04.2006. u 11:12

et raja veceras igra BiH svoj prvi match protiv snazne Finske ! bice tesko .. al uz malo srece idemo na pobjedu hehe

Livebot:#enc.cs1
HLTV :bcast05.blank-tv.de:50800

mapa :de_cbble
sta jest jest perketov post je robusan ipak...khm khm ipak su neki ljudi pr0 za nase podneblje i moraju paziti na ponasanje! Onaj respekt koji prvi ja posjedujem od strane mnogih ljudi nisam kupio ni ukro vec sagradio ! a sagradio ga ne bi da sam se slabije od sebe nazivao rtd i no name ! Svacije misljenje treba uvaziti i bez obzira na cinjenicno stanje jedni pr0 ljudi nase zemlje kao sto si ti i jean ne smiju dopustiti spustanje na nivo nekoga tko je apsolutni pocetnik ili u najmanju ruku slabiji igrac za nijansu ! Uvijek moras ici naprijed

Ako si se uputio prema cilju i putem poceo da zastajkujes i da kamenjem gadjas svakoga psa koji laje na tebe, nikad neces stici na cilj !

//Dostojevski

PS: (ne prepisujem ove stvarno volim njegova djela )
Hehe, ma znam, bilo je u afektu stvarno odmah poslije meca kad sam vidio, pa mi je tad prekipjelo....

Ja volim Raskoljnikova!!!
Sve su manji postovi a srazmjerno tome misljenja slicna

dobro je sve

res & peace

PS: Ja obozavam remarka
               snjezana je napisao/la:
sta jest jest perketov post je robusan ipak...khm khm ipak su neki ljudi pr0 za nase podneblje i moraju paziti na ponasanje! Onaj respekt koji prvi ja posjedujem od strane mnogih ljudi nisam kupio ni ukro vec sagradio ! a sagradio ga ne bi da sam se slabije od sebe nazivao rtd i no name ! Svacije misljenje treba uvaziti i bez obzira na cinjenicno stanje jedni pr0 ljudi nase zemlje kao sto si ti i jean ne smiju dopustiti spustanje na nivo nekoga tko je apsolutni pocetnik ili u najmanju ruku slabiji igrac za nijansu ! Uvijek moras ici naprijed

Ako si se uputio prema cilju i putem poceo da zastajkujes i da kamenjem gadjas svakoga psa koji laje na tebe, nikad neces stici na cilj !

//Dostojevski

PS: (ne prepisujem ove stvarno volim njegova djela )

opaa snjezo, citamo dostojevskog, huh ? =)
nije isto biti budala i praviti se budalom

a u danasnji vakat najbolje je glumiti budalu prijatelju moj
Bjezi srele ebo te .. nechu da pricam sa tobom vishe a ni da cugam .. sada citas pijesnike / romanticare / neke nacitane ljude bjez bola

p.s. sjetih se .. tj rece mi st0ke ko je perke... onaj decko sa tur'a ... ispade da ga znam al et' trebao je napisao da se " zahebaje " posto ja poreko njegovog posta tj pisanja nemogu da vidim da je ono bila neslana sala

p.s.s. srele 13/14.06.2006 gdije ? =) bez jegera nemoj mi na oci dolaziti uopce

p.s.s.s ljubi vas brat obojicu i tebe i ivana(gotfathera) qma
               snjezana je napisao/la:
haha bola ne idem vise bez jegera ni u krevet haha vidimo se brate

Drzim te za rijec

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.