Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Finska vs Bih

3.581 pregled · 108 odgovora · otvorena 11.04.2006. u 11:12

et raja veceras igra BiH svoj prvi match protiv snazne Finske ! bice tesko .. al uz malo srece idemo na pobjedu hehe

Livebot:#enc.cs1
HLTV :bcast05.blank-tv.de:50800

mapa :de_cbble
               perke je napisao/la:
hgahhahaha pa zar je vrijedilo gledat drugo
bola zalosno...cuj domoljub!!!hahhahahahahahaahhahaha! bola u vas je svatko domoljub...hahhahaha...

sta ti je bolan
               -eTr-Luque-_ je napisao/la:
HAHAHAHAHAH

Tebi oprastam jer si balavac od 15 godina....
nijste normalni ***ami ***a kakve su sad nacionalne radnje i koga briga ko je ko bolan izgubili su i gotovo pomori se sa tim i nemores govorit da je dobar rezultat 15 0 kad nije i to i sam znas ako se imalo razumijes u cs ja sam stajo iza davida i sve sam cuo sta govore i zato nemores nista pricat to sto si ti gledo mec preko hltv-a ali ****ga nakjrcili su ih ljudi bili su bolji ...ali nema veze imaju jos 2 meca pa se nadam da ce bit bolje
               st0k3 je napisao/la:
nijste normalni ***ami ***a kakve su sad nacionalne radnje i koga briga ko je ko bolan izgubili su i gotovo pomori se sa tim i nemores govorit da je dobar rezultat 15 0 kad nije i to i sam znas ako se imalo razumijes u cs ja sam stajo iza davida i sve sam cuo sta govore i zato nemores nista pricat to sto si ti gledo mec preko hltv-a ali ****ga nakjrcili su ih ljudi bili su bolji ...ali nema veze imaju jos 2 meca pa se nadam da ce bit bolje

podrzajem, svaka cast stole
               godfather je napisao/la:
" u vas"...kojih nas?Kojih mojih? Vidim da aludiras na moju nacionalnost, e pa razocarat cu te prijatelju, ja sam hrvat, vidi mi u profilu, a i dosta ljudi ti to moze potvrditi, tako da ti pada u vodu ta teza"tvoj i moj", jer pripadamo brate istom plemenu zvanom kroati , druga je stvar sto sam ja navijao za bih repku(koja je multietnicna, btw. sto je odlicno, jos samo da ovi iz rs-a zaigraju ), za razliku od tebe koji si jedva docekao poraz bih, tako mi barem izgleda, sori ako grijesim...

Laku noc gogi

nitko nije spomenuo tvoju nacionalnost...a vidim da se ti dicis to sto si hrvat ..pa svaka cast brate.... l.n
               perke je napisao/la:
jean me je odusevio...kako mene tako i publiku na sirem hercegovackom području...njegov prvi kill je popracen burom ovacija i odusevljenja ...evo jos placemo u igraoni od srece kako je momak odigrao :\'( :\'(...
GANUT SAM....

pa dobro, profesionalci poput tebe su poznati po Bosni ti si neki mali no name tako da me to ne zanima

ti dobijes 1on1 situaciju a ja napravim 8 fragova sl. 2 runde jer su ljudi igrali eco..

Ali dobro.. iza svega stoji kritika, lose smo odigrali , necu da sebe izvlacim niti bilo koga drugog iz repke

better looks next time

Bolji su puno po skilu tu se nema sta pricat..

Al cu vam samo jednu kritiku dati..

Trebali ste vise puta probati rushat negdje..

Onako ste se samo "ćumili" i ćukali vas jednog po jednog

Sve u sveme gg
               jeaN je napisao/la:
pa dobro, profesionalci poput tebe su poznati po Bosni ti si neki mali no name tako da me to ne zanima

ti dobijes 1on1 situaciju a ja napravim 8 fragova sl. 2 runde jer su ljudi igrali eco..

Ali dobro.. iza svega stoji kritika, lose smo odigrali , necu da sebe izvlacim niti bilo koga drugog iz repke

better looks next time

slusaj ja osobno nemam nista protiv tebe,ali glupo je da te lik 10 puta na sredini bije u istom steku ....eto puno vise srece drugi put...i poozzz Yassi
               jeaN je napisao/la:
steta pa nisi ti igrao

Ama ne obaziri se na ovakve komentare, samo ignore, tu su drugi poput mene da im dokazujemo kako nisu upravu

GG, narocito na ct sideu
Pa gledajte ovo mali heatoni/pottii und esmeralde, ova 5orka ce uzeti SVE vas , koliko je nas Finska uzela (ako ne i vishe) ... tako se zapitajte koliko bi VI rundi uzeli fincima Ustvari se zapitajte koliko bi puta kupili zeljeno oruzije ...

Iskreno, boli me K U R A C sto vi nekoga kritikujete, igramo jedan za drugog (mislim na repku), ne za vas bjednici ...
Svi iz repke su NINJE za vas!
Jao pa dal vi kontate uopce sta pisete ... kako te bolan nije b0g stid nekome nesto reci da je neko lose odigrao ? Pa nemogu ****no da vijerujem ... hallo haveru .. de osamari se sada dok ti ovo pisem da bi u nastavku mogao da skontas sto cu da ti napisem ...

Kako te kao prvo nije b0ga strah i kako te nije stid nekome reci da je lose odigrao ? Dal ti kao prvo kontas da je Finska jedna od najacih zemalja sto se tice cs'a na svijetu ? Mozda ipak slabije pratis INOzemne forume i tako nekad otidzi ovako kad budes htio da nekome kazes da je lose odigrao ... pa procitaj tamo , pa pogledaj statstike .. pa onda .. na rankign pa pogledas.. kako stoji klan astralis , pa 4king's.... mislim smijesni ste , al nemogu j3beno da presutim ovo sto si rekao da je neko slabo odigrao .. jace je od mene ..

Dal ti znas koliko npr rundi mozes uzeti jednoj ekipi kao sto je npr nx , kao sto je dDd ? dal si ikad mozda osjetio kako je kad oni gaze il kad igras vs njih ? dodze ti onaj osjecaj da si nemocan .. da jednostavno nemozes da uzmes ni jedne runde ? Mislim da si ti neki igrac, da makar znas da cijenis svoje igranje .. onda bi mogao da cijenis i druge ... jedan jean , kao prvo 80 % ovoga foruma moze da bude pr0 Zar je potrebno nekoga blatiti ? Zar je potrebno pricati kako bi neko odigrao bolje , zar je doslo do toga .. da morate pricati eh da je ovako eh da je onako , eh da smo bili CT eh da smo uzeli knife round... eh da smo ovo eh da smo ono ... eh da mi imamo j3b3nog sponzora... eh da imam nekih drugih stvari bilo bi nesto drugacije AL NEMA OVO JE BOSNA , kako neshvatas .. kako mozes porediti BH i Finsku ? u cemu smo mi bolji od njih ( odbojka sjedeca , kosarka sjedeca , sah ) mozda jos kakav sport : bacanje kamena sa ramena itd ...

Skontajte se malo , bah nemas nishta od tog postanja .. ako nisi sa njima .. onda ih nemoj ni vrijedzati ... nemoj se uoposte javljati na teme , idi tamo ima onih debila sto traze pijesmice... mozda ces i zaraditi kakav bod... pa mozda i kupiti kakvu galeriju .. pa staviti svoje slikice.. da narod vidi kakav si debil... mada se to da zakljuciti i preko postova tvojih i jos drugih .

Sto se tice igre nasih momaka ... nije niko zakazo .. jednostavno oni su prejaki VELESILA , neznam zasto dizete frku oko toga... izgubili izgubili .... bitno je da se upise da smo ucestvovali ... respect je igrat protiv ekipa kao sto su oni .. to je jedno iskustvo .. koje mozda od vas nikad niko nece imati ... fataj se public'a i sebi kakvih slusalica... i idi mozda tamo mozes koga ubiti .. a sa svojim postovima .. samo sebi sam skaces u stomak nista drugo

@ jean ( dzeno ) haveru .. ljubomora im razgriza mozak , furaj svoje boli te muski spolni organ.. znas i sam ko si ti i kako igras a ko su oni i gdije su bili ove godine , kada nam je cs scena bila u qrcu .. i kada smo bili na dnu dna

@ Cage : ljepoto .. zasto se nerviras ? Qme boli te qrac sta prica skupina njubicha .. znas i sam sta je i kako je . Jebiga njih adrenalin puca kada igraju na publicu pa kad ubiju 2ivu deaglom ... stiskaju F5 da se imaju kome hvaliti u igraonici Neda brat nikome .. glavu gore .. pregaziti Izrael i to je to

p.s. Svi koji imaju nekoga da kritikuju .. skontajte se sami koliko vi i vas klan moze da uzme rundi ( noxicusu , dDd ) end of my citat

p.s.s. bwuni hocu apwauzzzz

btw : Cage se voli i postuje kao i cijela Repka BIH
               Cage je napisao/la:
Pa gledajte ovo mali heatoni/pottii und esmeralde, ova 5orka ce uzeti SVE vas , koliko je nas Finska uzela (ako ne i vishe) ... tako se zapitajte koliko bi VI rundi uzeli fincima Ustvari se zapitajte koliko bi puta kupili zeljeno oruzije ...

Iskreno, boli me K U R A C sto vi nekoga kritikujete, igramo jedan za drugog (mislim na repku), ne za vas bjednici ...
Svi iz repke su NINJE za vas!

respect

@bok1 : ej fakat imas najjace postove i svi su ozbiljni i tako... al ako mozes samo malo skratiti ako nije problem! HVALA unaprijed
gledajte ljudi stvarno ste smjesni bolan po drugi put govorim da su izgubili i gotovo covjek se mozda nasalio na racun jeana pa sta nigdje veze covjeka nije poslo i gotovo bit ce bolje rugi put....ali mi nije jasno sto se vi javljate koji niste igrali koji vam je to fazon pali stze po kostima covjeku beze sta...ja sam osobno stajo iza davida i vidio sam kako su ljudi igrali is ta je sve bilo.....sta lose u odigrali mogli su bolje uzet vise partija ali nisu ih mogli dobit...

a ti boki dosta ti tvoji kometara predugi su mi nedaju mi se citat...nisam knjigu procito toliko dugu koliko su dugi tvoji komentari
Evo od mene ukratko par stvari o mecu i o bljuvotinama !

Momci GG za mec koliko se moglo toliko se i uradilo a to je jedino vazno !

Godfather ne zelim raspravljati sa tobom jer te ne znam ali znaj kao prvo da ako imas neke vrijednosti drugi ce ih prepoznati u tebi a ako ih vec SAM SEBI PRIPISUJES onda dodaj i prepotentan (i ne trazi u rjecniku jer sama je rijec ustvari metafora) !
Vidim postovi ti manje vise naginju na nacionalistiku ! E prijatelju prije jedno 3 tjedna na lolu mi je netko (ne kazem da si ti) sa nickom godfather j3bavo ust4asku majku sat vremena ! Naraovucenije : ako se i obazires na takve stvari posjeti psihijatra ! Na nasu zalost ta nacionalnost je dio nase svakodnevice, ipak ovaj nas CS comm bi trebao da je razbija a ne da je promovira !

Bok1 brate sam znas da se slazemo u mnogim stvarima ali kao prvo j3bat b0ga nije problem ali j3bat b0ga z*** razlicitih misljenja vec postaje ravno misljenju jednog nomada a ti nisi takav i nemoj da budes ! na kraju krajeva "Vecer u kojoj se svi slazu je propala vecer" F.M.Dostojevski - ako vec neces poslusati mene poslusaj njega, on je malo pametniji i od mene i od tebe! PS: NE TREBA RESPEKTOVATI MIRZU KAO CIJELU REPKU ! Svaki nas igrac je respect za sebe ali tim treba respektovati kao tim i nikako drukcije ! Jedan Cage igra CSa od 99 dok na drugu stranu Digital CSa igra od 2003 ! A i ja i ti i Cage znamo kakve su njegove mogucnosti a kakve su nase Bio bi Cage Digital na kvadrat da ima sto i njihovi prosjecni igraci ! Recimo svojima bravo i nadajmo se boljim vremenima a ne trazimo krivca u jednom perketu ili bilo kome zato sto je na podrugljiv nacin rekao GG !

Cage gg / ko sto bi ono ti reko LJUBI BRAT

Repka GG sretno nadalje gdje god i kad god da igrali !

Na kraju o tome kakve su nase mogucnosti a kakve njihove, e o tome bi se dalo raspravljati danima a svi koji kazu da je rezultat kao broj dobar ne znaju matematiku ! I za kraj cu ponoviti ono sa pocetka, koliko se dalo toliko se i uradilo a to je jedino vazno !

over/out love ya all
Eh ovako, prvo treba da znas da te postujem snjezo, iako te ne znam, primijetio sam da si i vise nego ok momak, ali eto dodje vrijeme da se i mi "argumentiramo" ....prvo ja ti nisam psovao na lolu, pogotovo ne majku ustasku, koliko ima likova sa nickom godfather, smijesno....ali eto ja se necu pravdati, kazem da nisam to ja bio, nije to moj nivo, ali slobodan si vjerovati u to ili ne...lol, ja hrvat da psujem nekome majku ustasku, e pa stvarno, ako tu ima ikakve logike... cuj ne kazes da sam ja, ali eto ipak aludiras na to.....

btw. skoci malo do pincoma pa ces vidjeti sta je pravi destruktivni nacionalizam....

Dalje, zasto moji postovi imaju veze sa nacionalizmom? pa ako iggi moze doci ovdje i postati "citam i ne verujem" teme, zasto ja ne bih stavio temu gdje sam napisao da me se napada na terri jer sam stavio temu o milosevicu? jesam li nesto pogresno rekao? Dao svoje misljenje o njemu? Nisam, za razliku od tebe koji si mu izrazio pokoj mu dusi, kad me vec vuces za jezik...samo sam napisao da je umro, i to najvise z*** onog broja 11....da nisam ja to uradio, neko bi drugi stavio temu, kao sto i jeste, korisnik oka cini mi se.....

Dalje, perke je prvi poceo sa podjelom "u vas i u nas", znas i sam dobro na sta je mislio, samo sam mu htio staviti do znanja da ne moze meni govoriti "u vas i u nas" jer sam i ja hrvat...kapis?

nevjerovatno, sad ja ispadoh najveci nacionalista na forumu, haha, ne mogu da vjerujem,a nisu ti nacionalisti oni rs-ovci koje pozdravljas i koji su pisali sta su pisali kada su saznali da ne igraju za bih repku...cccc, malo dvostruki standardi?

Vjeruj mi da sam daleko od nacionaliste, ali necu da presutim neke stvari, dosta ljudi ce ti potvrditi sa ovog foruma kakav sam, ali eto ponavljam slobodan si misliti sta hoces...

btw. nisam prepotentan kume, daleko, daleko od toga....samo sam htio malo perketa unistiti, a koliko vidim i ti si zelis cesto praviti pametan, znaci da smo isti, zar ne?

Ja nemam nista protiv drugih misljenja, ali imam protiv ismijavanja jednog od najboljih igraca bih...i to definitivno nije bilo drukcije izrazavanje gg....to me ti ne bi napao da sam ja rekao kako laquila nema pojma i kako sam "ganut" njegovom igrom....nemoj me nasmijavati, molim te

Aj cao

ma prijatelju sve je to uredu

sto se tice onog servera siguran sam ja da to nisi ti ali to je bio samo primjer naravno u svakom nasem postu mora se malo doticati i te teme

Postujem tvoje misljenje kao i misljenje "RSovaca" ! Medjutim ako prijemjetim da na neko misljenje mogu utjecati onda konstatujem, nasuprot tome nekad samo kazem gg ili u slucaju koje si naveo pokoj mu dusu (ipak je kultura reci za covjeka koji je jucer umro pokoj mu dusu) ! To nisu dvostruki standardi (vjerovatno si mislio na dvolicnost) vec individualni nacin ophodjenja prema tudjim misljenjima !

I ne volim se ja praviti pametan, niti cu reci za sebe da jesam ! I zaista ovo govorim prijateljski, planuo si i poceo pisati svakakve ruzne stvari covjeku kojeg ne znas samo zato sto ti se nije svidio kontekst komentara doticnoga ! Cak i da si u pravu, shvati da se na ovom forumu malo tko moze verbalno braniti ! Mnogi nazalost nisu sposobni vrsiti ikakav vid konverzacije ! Nemoj da se takve stvari tebi, koji si manjina sposobna za normalno i uz temu vezano verbalno ophodjenje, desava da te iznervira "netko" !

cmox
Ma ok je...., ali mislim da sam upravu glede perketa, eno editovao sam post...mislim da nije imao ama bas nikakvog prava ismijati jeana, ali bas nikakvog...to je sve, morao sam reagirati u afektu manje vise....moras priznati da bi se i ti naljutio da je bot poput mene ismijavao davida i milija, a perke je u svakom slucaju bot za jeana....

Cao...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.