Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH - Španija

907 pregleda · 83 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 20:05

Ajmo prognoza, šta očekujete od lavova?
Kao što vidim neće igrat pola španjolaca, al nebitno jer je važno dignut rang na FIFA-inoj listi.
Moja prognoza je BiH-Spain 2:1
Može tema u zanimljive..
onako .. 0:1, Spanija je ipak Spanija...

Waahahahahah, xD salim se ba, ima da im roknemo 4 komada, onako iskreno!
1nas je napisao/la:
Svi smo mi previshe nafurani , Španci su za nas izmislili fudbala , pa makar oni igrali bez Ville, Torresa, Xavia itd itd , mi ne mozemo nista u Zenici, moja predpostavka , ako izvucemo 0-0 bice dobro, nema veze sto Španiji nema pola sastava, njihova 2 postava je od nase 1 jacca 5 puta :)

btw GL BiH ! 9-)
a ja ti optimizma brate moj..sto mrzim takve ljude...u zivotu je vazan samo optimizam ba...al eto svako ima svoje misljenje...
nasa ekipa moze igrati sa dosta jakih repk, i tako da me ne brine dosta ovaj mech;)
skichaa je napisao/la:
E'o sad cu ja upload sve sto imam pjesme, pa skini ako ti volja. ;)

Bit ce edit.

Edit: http://rapidshare.com/files/291694982/Navijacke_pjesme.rar.html
hwala :)
dobijamo aBd ..kolko tolko vazno da je pobjeda huha :D
Da Spanija igra sa svojim najboljim sastavom bilo bi jednu 2:0 Za BiH...a ovako 5 komada im negine :D:D
Puno trazimo 5 0..... ali Spanija je Spanija 9-) i ako ne igraju neki igraci , prejaki su 9-)
1nas je napisao/la:
Svi smo mi previshe nafurani , Španci su za nas izmislili fudbala , pa makar oni igrali bez Ville, Torresa, Xavia itd itd , mi ne mozemo nista u Zenici, moja predpostavka , ako izvucemo 0-0 bice dobro, nema veze sto Španiji nema pola sastava, njihova 2 postava je od nase 1 jacca 5 puta :)

btw GL BiH ! 9-)
Da je jaca ne bi svaku utakmicu igrali sa nama 1:0 u njihovu korist, ili 1:1...kad su oni nas utrali 5:0? ak je vec 5 puta jaca.
Takodje se mozete sjetiti produzetaka legendarni koliko ono bi 7 minuta hahah rofl. :|
h1v0ne je napisao/la:
Puno trazimo 5 0..... ali Spanija je Spanija 9-) i ako ne igraju neki igraci , prejaki su 9-)
Tesko ce biti ali nasi ce ici na pobjedu

4-1 za nas:)
Dosh'o je i taj trenutak da se i nas boje .
0-3 za BiH
Dzeko , Miske , Vedo :)
Vidimo se u Africi
<3 BiH
Jedna si jedina !
a shto je cannabis pomenuo hrvate , bilo je i ocekivano da ce ukrajinci pobjediti engleze , jer svi znamo shta je bilo prosle godine , pa ...
iXXXXXew je napisao/la:
Tesko ce biti ali nasi ce ici na pobjedu

4-1 za nas:)
4 1 vec moze ali 5 0 nemere da ga j... :D
Gubimo, Spanija je sila u fudbalu - al' ni mi nismo losi ..

Mislim da ce bit' 0:1 za njih (:
sta je ciro reko uoci prve utakmice sa estonijom:
Je**t cemo im majku, dat cemo im 5 golova, i ova dvojca sto su zabili 6 i 7 odgovarce vjerujte mi.

Tako ce sad biti protiv spanije:D:D:D:D
mislim da bi trebali da uzmemo Anadaluzane i da im se sada osvetimo za sve one gluposti sto smo imali s njima :p ... samo optimizam nadaM se da ce BHF da zapale sve ... samo optimizam ... GO GO GO <3
nobodyy je napisao/la:
Da je jaca ne bi svaku utakmicu igrali sa nama 1:0 u njihovu korist, ili 1:1...kad su oni nas utrali 5:0? ak je vec 5 puta jaca.
Takodje se mozete sjetiti produzetaka legendarni koliko ono bi 7 minuta hahah rofl. :|
Zivi bili pa vidjeli ! :D
Ne znam ko god da nam sad dodje mislim da bi ga pobijedili.
Repka je u velikoj formi i euforiji kao i cijela BIH. Tako da u utorak ocekujem pobijedu ili nerijeseno rezultat. Spanci dolaze osakaceni bez svih velikih imena, a nasi su nalozeni tako da ce biti zanimljiva utakmica. =Spektakl
Ljudi sjetite se samo kako se Spanija namucila protiv nas kod kuce i onda je***i sudija produzi 6 min ... Bosna uzima 1000 % bar 2 : 0 ... proradili Dzeko i Ibisevic :D ....
Sa onakom losom ekipom nemaju sta trazis u Zenici 2:0 ili 1:0 konstantni nas pritisak :D
Kakva Spanija repka BiH se preporodila nema vise niko ko ce da nas dobije moja prognoza 3-0 za nas naravno !!!

BOSNIA nO1

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.