Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH - Španija

907 pregleda · 83 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 20:05

Ajmo prognoza, šta očekujete od lavova?
Kao što vidim neće igrat pola španjolaca, al nebitno jer je važno dignut rang na FIFA-inoj listi.
Moja prognoza je BiH-Spain 2:1
Može tema u zanimljive..
Ima da poslije tekme napišem status :

Imam cheat, tresem se k'o mreža Španije AHAHAHAHAH

<3 archie

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Ma dobit cemo aBd :$ jaci smo od Sudbine :) Ja mislim da ce o5 navijaci navijati i za Bosnu i Za VEDRANA ! rip veca qme ... :)

Sretno nasima :D
xE0N je napisao/la:
Tekma , zdjela dvije meze , par piva lagano platno , poslje dushmanima ..... onda navijanja u centru grada xD

0:2 za BiH
jesi ti i upucen u PM ne igra bosna u spaniji

1:0 za BiH
Cuj kakva je prognoza ? Pa pobjednicka, cuj kakva

Ne igraju Villa, Guiza i vjerovatno Torres, a igraju Dzeko, Miske, Sejo, Ibisevic 'n' Pjanic i ti pitas kakva je prognoza ?

5:0

by d way. Moramo im se osvetiti za onaj gol 7 minuti kad je onaj gay produzio 6 :\

Dzeko <3
ma to su cirini lavovi,ice to i do 3:0...

ONE LIFE,ONE LOVE...BiH!
Bit će teško,pogotovo jer Španci imaju pored sebe sudije,ali i igrači koji izađu na teren će takođe imati podršku,ali ne od sudija,nego od navijača koji uvijek navijaju za 10.

Nadam se da ako Španija bude gubila(a tako će i biti )sudija opet ne produži 7-8 minuta.

Oni dolaze u Zenicu oslabljeni,tako da mislim da možemo do pobjede.

A što se tiče rezultata: 3-0 minimalno

Go go Bosnia
Ako nebude 5 : 0 za B i H

ONda ćemo je**t sve ŠPANJOLCIMA

[L] BOSNIAAAAAA

<33333 BOSNIAA [LLLLLLLLLLL]

Sto mrzim ovaj nas mentalitet...sve je to lijepo,navijamo za zemlju u kojoj zivimo i sve ok,ali covjece de gledaj realno,ispred nas su u svakom sportu pa i u bacanju pogleda u vis..dobijemo jednu tekmu,ostvarimo kakav - takav uspijeh i odmah bismo da pobjedjujemo Brazil,Spaniju,Francusku,Englesku...daj..

Sve u svemu bice gusto,poraz ili eventualno nerijesen ishod
bshz je napisao/la:
Sto mrzim ovaj nas mentalitet...sve je to lijepo,navijamo za zemlju u kojoj zivimo i sve ok,ali covjece de gledaj realno,ispred nas su u svakom sportu pa i u bacanju pogleda u vis..dobijemo jednu tekmu,ostvarimo kakav - takav uspijeh i odmah bismo da pobjedjujemo Brazil,Spaniju,Francusku,Englesku...daj..

Ne radi se tu samo o pobjedama citaj malo izjave velikih strucnjaka za nogomet. Procitaj sta je trener Francuske izjavio koga ne bi volio da vidi protiv sebe u barazu i bice ti jasno odakle tolika euforia pred utakmicu sa Spanijom.
Jedva cekam da ih isprasimo nece im doci pola sastava neigra daniel guiza,puyol, i jos neki vidjece oni mizimovic i ceko kako buse sto kaze komentator na DSF hehe
dinoxus je napisao/la:
Ima da poslije tekme napišem status :

Imam cheat, tresem se k'o mreža Španije AHAHAHAHAH

<3 archie
Ili možda:
Imam cheat,killam kao BiH Španiju
Svi se nadamo pobjedi BiH :$

- BiH 1 : 0 SPAIN , bice teska utakmica, obje ekipe su dobre, takodjer Spanija je prejaka, ima dobre napadace, dobrog golmana, takodjer i mi imamo tako da ce bit bash jaka utakmica

Ajmo Bosno <3
bshz je napisao/la:

beša, ne lupaj

2:1 za nas (Y) (:
bshz je napisao/la:

Francuska? Nema Zizoua, nema Francuske.

A špancima nije lahko igrat protiv nas, to su se sami uvjerili par puta. Još sad igramo na domacem terenu. Naši navijaci su tu. Bit će zanimljiva utakmica jer nema rezultatskog značaja. Dabogda im dali 7 šupačkih golova za onaj gol u 7 minuti sudijske.

1:0
Ma realno po mom nekom mišljenju će biti neriješeno !

~ Što ?

- Zato jer je Španija prva, to se zna jos od davnina , a naši hajduci su osigurali play off, tako da se neće igrati punom snagom

I zbog toga ću ja hladno odigrati X !
Dzeko 3 , Sejo 2 , Ibisevic 1 :)
Realno Španija je uvvijek imala problema sa nama i nadam se da ce tako biti i za 3 , 4 dana.

A ne igraju im jedni od kljucnih igraca , xavi , iniesta.

3 : 0 Idemo , Zmajevi.
BENiO je napisao/la:
- ma treba s full sastavom igrat...da se ne opustimo, a volio bih fkt da izvucemo Portugal...ocemo C. Ronalda da se Spahic poigra
hahaha
ocemo C.Ronalda da padne na nos kad Salihovica vidi!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.