Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kako smanjiti velicinu ikona na laptopu???

110 pregleda · 9 odgovora · otvorena 08.10.2009. u 19:08

zzz kao sto i sam naslov kaze zanima me kako da smanjim velicinu ikona na laptopu?????
odes properties, Appearence, Advanced ispod effect, i sad kad udjes u advanced izaberes icons i pise ti koju ces velicinu, nadam se da si me shvatio
nothing3 je napisao/la:
odes properties, Appearence, Advanced ispod effect, i sad kad udjes u advanced izaberes icons i pise ti koju ces velicinu, nadam se da si me shvatio
ja ti imam windovs 7-micu pa kada na radnoj povrsini pritisnem desnu tipku misa pokaze mi

View
Sort By
refresh
next desktop background
new
screen resolution
gadgets
personalize

i kada udjem u personalize udjem i pokaze mi tamo opciju za ikone ali nevidim nigdhe velicinu ikona.....

idi desni klik i idi properites i idi tamo vices u uglu setings i ima srceen resolucion i tamo podesis eto sva muka
delwa5 je napisao/la:
ja ti imam windovs 7-micu pa kada na radnoj povrsini pritisnem desnu tipku misa pokaze mi

View
Sort By
refresh
next desktop background
new
screen resolution
gadgets
personalize

i kada udjem u personalize udjem i pokaze mi tamo opciju za ikone ali nevidim nigdhe velicinu ikona.....

pa sto nekazes da je w7, ja mislim desni klik, pa onda ima view, ja mislim da pise small i na to klikni

Post dobio aplauz od Philosopher

delwa5 je napisao/la:

View
Sort By
refresh
next desktop background
new
screen resolution
gadgets
personalize

ma idi na screen resolucion tu nadji
Desni klik na desktop.
View - Small Icons

Toliko tesko?
Properties na desktop >>> View>>>>Small Icons.

Eto tako ce moci :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.