Sta se ovo desava ljudi moji u ovom gradu. Danas kad sam se vracao iz skole momak zboden u troli. Momak 1993 godiste, moze se reci dijete. Momak je prevezen na CUM i u teskom je stanju.
Ovo nije normalno jucer momak ubijen u Sirokom Brijegu, jos povrijedzenih...
Sta se to destava sta radi nase pravosudje? Sta radi nasa policija?
Jel treba da raspravljaju 'ocel dati policajcima vece ovlasti, nakon ovog svega sto se desava. Zasto nije bilo ovakvih incidenata za vrijeme Jugoslavije.
Zato jer je policija bila jaka. Jer policajca nisi smio ruzno pogledati a ne nesto mu reci.
A danas je se obrnuto. Jos jednom ponavljam "jel treba da se raspravlja da se policiji daju vece ovlasti nakon ovih desavaanja"!!!
Ovo nije normalno jucer momak ubijen u Sirokom Brijegu, jos povrijedzenih...
Sta se to destava sta radi nase pravosudje? Sta radi nasa policija?
Jel treba da raspravljaju 'ocel dati policajcima vece ovlasti, nakon ovog svega sto se desava. Zasto nije bilo ovakvih incidenata za vrijeme Jugoslavije.
Zato jer je policija bila jaka. Jer policajca nisi smio ruzno pogledati a ne nesto mu reci.
A danas je se obrnuto. Jos jednom ponavljam "jel treba da se raspravlja da se policiji daju vece ovlasti nakon ovih desavaanja"!!!
!

Uz duzno postovanje, sekunde se ne bih slozio sa tim . Lika znam, i nije bas "extra" , vjeruj mi ..