Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

:S DeBlJaNjE :S

1.040 pregleda · 83 odgovora · otvorena 29.09.2009. u 22:37

Pozz, ovako imam 12 godina, VII razred i iz Sarajeva..naime imam veliki problem, zbog kojeg cete misliti da sam glup jer otvaram ovakvu temu.....ali veoma mi je stalo do vooga...problem u mome zivotu je to sto sam jako mrsav..:( ali bas jako! jedem nrml-no kao i svako drugi moga uzrasta, znam da ovo nema nikakve veze s gamingom ali patim se takodjer sa jednom djevojkom evo vec 7 godina, ne mogu da je dobijem problem zbog kojeg me skoro svi zbv-aju doslo mi je do glave toga..necu vise da budem zadnji, i nidje veze u svemu...ocu da budem normalan kao i svaki drugi covjek, pa vas molim za neki savjet ili nesto..! molim vas...ponavljam opet znam da ovo nema veze sa gaminogm..ali vi sste mi najbolji prijatelj..! i ovdje nadjem rjesenje za svaki problem pa sma mislio da bih mogao i za najveci zivotni problem! HVALA..:) i MOLIM VAS BEZ ISMIJAVANJA..! Ovo je ozbiljno i tice se mog zivota! HVALA JOS EJDNOM..:)
Skaut1z je napisao/la:
Kakav bolan bodybuilding ludi ste...aj poslusaj me... ja sam imao isti problem :D dok sam trenirao :D u ljekari ne znam sad kako se zove uglavnom tableta..da ti 5 kilograma bez problema samo to moras pretvorit u misicnu masu ali radom :D raspitaj se malo kako se zove .. to svaki rukometas koristi ...
salo se ne moze pretvorit u misicnu masu:r
Anja1337 je napisao/la:
ok, meni nije jas no zasto zezate decka? obratio se s nekim problemom i jos vas je molio da ga ne ismijavate! pa sta ako je zaljubljen 7 godina? vecina vas je prosla tih 12 godina, a dok ste ih imali, jedva ste svi cekali da vam pocne brada rasti i da se mozete brijat, da izgledate stariji, da budete zgodniji, da pocnete izlazit vanka i to sve. mozda nema 895293 prijatelja, i opet, moram reci da nije jedini..... osvrnite se malo
Sve je to fino krasno, al', u pm, 7 godina zaljubljen ?

Kako je glup, nek' je pita da izadju vani - ako nece, ne zasluzuje ga ( ha ya ), nac'e sebi nekog , a ako izadju .... ^^
Skaut1z je napisao/la:
Kakav bolan bodybuilding ludi ste...aj poslusaj me... ja sam imao isti problem dok sam trenirao u ljekari ne znam sad kako se zove uglavnom tableta..da ti 5 kilograma bez problema samo to moras pretvorit u misicnu masu ali radom raspitaj se malo kako se zove .. to svaki rukometas koristi ...
Jesil' ti svjestan da se salo ne moze pretvoriti u misicnu masu. Tableta koja ti daje 5 kg ne postoji na svijetu, ti tacno znas koliko ce ti dati? Te tablete se zovu B Complex, ne debljaju te nego ti otvaraju aptetit, tako da imas potrebu da vise jedes.

@Talibani11: Ako si visok 177 tvoja ideanla tezina bi bila od 77-81 kg, ne 70 kg.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.