Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

:S DeBlJaNjE :S

1.040 pregleda · 83 odgovora · otvorena 29.09.2009. u 22:37

Pozz, ovako imam 12 godina, VII razred i iz Sarajeva..naime imam veliki problem, zbog kojeg cete misliti da sam glup jer otvaram ovakvu temu.....ali veoma mi je stalo do vooga...problem u mome zivotu je to sto sam jako mrsav..:( ali bas jako! jedem nrml-no kao i svako drugi moga uzrasta, znam da ovo nema nikakve veze s gamingom ali patim se takodjer sa jednom djevojkom evo vec 7 godina, ne mogu da je dobijem problem zbog kojeg me skoro svi zbv-aju doslo mi je do glave toga..necu vise da budem zadnji, i nidje veze u svemu...ocu da budem normalan kao i svaki drugi covjek, pa vas molim za neki savjet ili nesto..! molim vas...ponavljam opet znam da ovo nema veze sa gaminogm..ali vi sste mi najbolji prijatelj..! i ovdje nadjem rjesenje za svaki problem pa sma mislio da bih mogao i za najveci zivotni problem! HVALA..:) i MOLIM VAS BEZ ISMIJAVANJA..! Ovo je ozbiljno i tice se mog zivota! HVALA JOS EJDNOM..:)
Il previse pred PC-om provodis vremena pa djaba ti jesti ako ne radis sport etc =/

Btw cekajuci tih 7godina probaj neku drugu ;)
pajdo,pocni malo sa body buildingom kad napunis 13 god i uzmes sebi gainer neki jak da se udebljas,jer tebi je bitna bilo kakva masa a ne misici,jbg cekaj dok tijelo pocne proizvodit puno testosterona i onda rukaj i prva cetiri mjeseca ces se udebljat 10 kila,ali ne sve misici jer to je nemoguce
Pa brate odes fino kod doktora... imao sam isti problem ... Doktor say: imas sine nenormalno jaku kiselinu u sebi ... brzo varis sve ti pojede to ... i dao mi nake tablete neznam tacno za imunitet i sada hwala bogu debljam se :)
http://www.nutrabolics.com/products/anabolictrigger.html
tvoj najbolji jaran
ako hoces kupit pm me (A)
...
zajebancija na stranu ako si 7 razred kakvi crni suplementi unistit ces sebi zivot i kakav bodybuilding pojma nemate ...svi smo mi bilderi na mx510 i bog zna kakvim tastaturama
radi kardio trening
WOMANIZER je napisao/la:
www.google.ba > pravilna ishrana :$
de nemoras tako nego

1. daj sliku da te vidimo kolko si mrsav pa da ti kazem dozu

2. sjednes igras dnevno 7 sati nemoj radit previse aktivno nista samo jedi pored pca sto vise kalorija to bolje, cokolade kolace sve slatko vidjeces za 10 dana dobices vise od 5 kila =)
Znaci hrani se zdravom hranom kao prvo , a drugo neki prije porastu neki kasnije , ne moze to preko noci , i ostavi se compa druzi se , treniraj nesto

@ suCidaL

Teretana? HAHAHAHAHAHA , jesi ti normalan ?

12 g u teretanu , pa teza onda sipka od 13 kila od njeg , uhvati se fudbala , Taekwondo , karate i sl pa ces vidjet rezulate , vjeruj
Bavis li se nekim sportom?Ako ne ,po meni pod hitno.....samim tim ce ti organizam traziti vise hrane ....i nakon nekog perioda ces dobiti normalnu kilazu . Gl

BB neprocjenjivo ,poslije treninga pojedem po' frizidera al za tebe ne dolazi u opticaj .

Kardio,kardio,kardio....
Sto kazu ovi iznad, teretana i pravilna ishrana.Moras dobiti mase
nAN3 je napisao/la:
http://www.nutrabolics.com/products/anabolictrigger.html
tvoj najbolji jaran
ako hoces kupit pm me (A)
...
zajebancija na stranu ako si 7 razred kakvi crni suplementi unistit ces sebi zivot i kakav bodybuilding pojma nemate ...svi smo mi bilderi na mx510 i bog zna kakvim tastaturama
radi kardio trening
de gdje ces malcu od 12 godina odma anabolic triger,pa dovoljno mu da kupi sebi neki gainer standardni pa cak i od biotecha
covjek oce da se udeblja nece da nabije misice i kondicije, znaci treba mu sala a ne teretana i sport =)
- Ako smo ti mi best friends nemaš ti života , sinko ali ajd.

- Ako hoćeš da dobiješ masu(težinu) jedi punooo , i često , ali opet izbjegavaj puno masnu hranu jer ces onda bit debeo..

- Radi vjezbe , sklekove , tegove i to.

- Sa ovakvim programom za jedno 6mjeseci vidjet ce se promjene.. ;)
Svako jutro 2 heinekena i 1 cijeli hljeb.. samo to par dana i vidjet ces sala :D

Ako to ne pomogne kupi mega mase ... :)
Samo treba imati ogromnu zelju. Sve ostalo ce samo doci.
ocu da budem normalan kao i svaki drugi covjek

istetoviraj kontrast te recenice na ruku jer ce ti trebati kasnije u zivotu, belief meh
haah pa vidis da ima 12 godina haha

Pozz, ovako imam 12 godina, VII razred ja koliko se sjecam sa 12 godina sam bio V razred

Pozz, ovako imam 12 godina ali patim se takodjer sa jednom djevojkom evo vec 7 godina

ja ovo ne kontam nikako :s pojasni neko plz nan3 citat samo zbog toga sto mislim da je premlad da uzima bilo kakvu vrstu proteina isto to mislim i za komentar mersimthebody aka [brkboy] nick by ENTEL

ajd to nebitno posavjetuj se sa svojim doktorom na kosevu imas savjetovaliste obave oni sva mjerenja i daju ti knjizicu sa ishranom eto nadam se da sam pomogao

_Storm sta mislis kako bi bilo da se vise prestanes furat na Jason-a aka Enes-a kopiras ga previse Bgm moje misljenje
bez uvrede
mersimthebody je napisao/la:
de gdje ces malcu od 12 godina odma anabolic triger,pa dovoljno mu da kupi sebi neki gainer standardni pa cak i od biotecha
vidis da je zajebancija bolan kakva teretana sa 12 god kakvi suplementi sa 12god ?
kakve ti koristi da ti uzimas metan kad ti licno po onim slikama nemas 80kg ?
nemoj me citirat i ucit me o suplementima jer sam citav zivot na njima !
ma bjezi fakat si jos premlad,pa sta hoces gotovo svako djete od 12 godina je ko grancica:|
Kume nastavi kako si radio, sve ce doci s vremenom polahko jos si mlad Nista ne brini, niti nabijaj komplexe polahko ..
kakvi nutraboliksi ku**i palci? nane, 95. si godište. šuti, bolje ti je.

što više kvalitetnije hrane - pileća prsa, riža, pasta, zobene pahuljice, jaja etc. izbjegavaj junkfood i slatkiše. od suplemenata - whey. uzimaš ga poslije treninga sa glukozom ili dextrozom.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.