Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

:S DeBlJaNjE :S

1.040 pregleda · 83 odgovora · otvorena 29.09.2009. u 22:37

Pozz, ovako imam 12 godina, VII razred i iz Sarajeva..naime imam veliki problem, zbog kojeg cete misliti da sam glup jer otvaram ovakvu temu.....ali veoma mi je stalo do vooga...problem u mome zivotu je to sto sam jako mrsav..:( ali bas jako! jedem nrml-no kao i svako drugi moga uzrasta, znam da ovo nema nikakve veze s gamingom ali patim se takodjer sa jednom djevojkom evo vec 7 godina, ne mogu da je dobijem problem zbog kojeg me skoro svi zbv-aju doslo mi je do glave toga..necu vise da budem zadnji, i nidje veze u svemu...ocu da budem normalan kao i svaki drugi covjek, pa vas molim za neki savjet ili nesto..! molim vas...ponavljam opet znam da ovo nema veze sa gaminogm..ali vi sste mi najbolji prijatelj..! i ovdje nadjem rjesenje za svaki problem pa sma mislio da bih mogao i za najveci zivotni problem! HVALA..:) i MOLIM VAS BEZ ISMIJAVANJA..! Ovo je ozbiljno i tice se mog zivota! HVALA JOS EJDNOM..:)
Fajki je napisao/la:
de nemoras tako nego

1. daj sliku da te vidimo kolko si mrsav pa da ti kazem dozu

2. sjednes igras dnevno 7 sati nemoj radit previse aktivno nista samo jedi pored pca sto vise kalorija to bolje, cokolade kolace sve slatko vidjeces za 10 dana dobices vise od 5 kila =)
jarane ja to radim i jos vise igram pa sve mrsavij xD
ok, meni nije jas no zasto zezate decka? obratio se s nekim problemom i jos vas je molio da ga ne ismijavate! pa sta ako je zaljubljen 7 godina? vecina vas je prosla tih 12 godina, a dok ste ih imali, jedva ste svi cekali da vam pocne brada rasti i da se mozete brijat, da izgledate stariji, da budete zgodniji, da pocnete izlazit vanka i to sve. mozda nema 895293 prijatelja, i opet, moram reci da nije jedini..... osvrnite se malo
tek ti je 12 jaro ;) Polahko

sa 13 god kreni u teretanu i radi istezanja neka bezze sklekove cucnjeve trbusne razne itd itd.. minimalnu kilazu tek nako da dobijas nesto misicne mase, a uz to jedi 7 obroka, 3 puna 2 uzine 2 jabuke ( tj. vocke ) Dnevno. i jedi sto vise ugljikohidrata.
King_Of_Damage je napisao/la:
a nisu tanka! obicno svi imaju od 45-55 KG nrml. svi! a ja 32-35 zavisi na kako kojoj vagii..:SS
pa sta hoces moj amidzic isto tako 7 razred i tezak 35 KG,ma lik najveci je**c u osnovnoj,djete uvijek napolju,stalno fudbal igra a ne CSa,sasvim normalna kilaza kazem ti,SHVATI DA SE NEMOZES UDEBLJAT JOS,jednostavno nemozes,pa ja se tek poceo debljat u 2 razredu srednje skole a do tad imao 64 KG
Anja1337 je napisao/la:
ok, meni nije jas no zasto zezate decka? obratio se s nekim problemom i jos vas je molio da ga ne ismijavate! pa sta ako je zaljubljen 7 godina? vecina vas je prosla tih 12 godina, a dok ste ih imali, jedva ste svi cekali da vam pocne brada rasti i da se mozete brijat, da izgledate stariji, da budete zgodniji, da pocnete izlazit vanka i to sve. mozda nema 895293 prijatelja, i opet, moram reci da nije jedini..... osvrnite se malo
ahhh anja anja
pa sad skontaj da je on zaljubljen od svoje cetvrte godine
kaze da pati 7 godina lol stvarno kakve su to patnje

ehehe ostali dio komentara nice GG

ma zivot je pred njim ima vremena za sve
ja i dalje stojim iza svojih komentara

@ nemogu vise da citiram bgm
hahahhhhhhhhhh
Dodi kod mene ja ti prebacim 15 kila dabe :)
brate pusti se sto ovi pricaju suplemati i ostale stvari .. mlad si da se trujes tim....

nije samo pravilna ishrana bitna.... BITNO JE REDOVNA ISHRANA ... znaci zacrtaj sebi da imas 4 obroka dnevno ... i da fino najedes se za to vrijeme .. a ostalo sta hoces izmadnju i kako hoces ... isto tako potrudi se navece da jedes ... i dosta proteinske hrane .. bjelo meso i to :) Imam slican problem .. mislim premalo kila za svoju visinu i to .. ali napredujem dobro :)
Eo ti savjet od Armanya :

Idi u urban grill i poslije svakog jela ustani i probaj hodat, ako mognes hodat, jedi jos.

Topli pozdrav od Armanya
Anja1337 je napisao/la:
Ma imam prijatelja upravo toliko i vise! :D glavni sam u skoli svi se vrte oko mone ali neki malci i oni koji me ne znaju i koji me ne vole! ismijavaju zbv-aju diraju...i to..znate kako to vec ide..:)
WonderBoy je napisao/la:
ahhh anja anja
pa sad skontaj da je on zaljubljen od svoje cetvrte godine
kaze da pati 7 godina lol stvarno kakve su to patnje :)

ehehe ostali dio komentara nice GG

ma zivot je pred njim ima vremena za sve
ja i dalje stojim iza svojih komentara :)

@ nemogu vise da citiram bgm
hahahhhhhhhhhh
rekla sam mu ja da on jos nezna sta su problemi :)

pa sta ako se zaljubio sa 5 godina? ja sam 1. decka imala u vrticu kad sam imala jedno 4-5 god i to nikad necu zaboravit :D

svaka osoba ima drukcije srce, drukcije si uzima stvari k sebi, drukcije si te stvari protumacuje. zato mislim da nije ok kaj ga zezate :$
Son1K je napisao/la:
Imas uzet u apoteci tablete B-comples za debljanje,znaci njih pijes poslije svakog jela ;)
jel to 100% tacno da uzmem sutra? :) i btw: reci koliko kostaju ako znas..?
Jedi cevepe iz zmaja ...

eo ja dobio 5 kg od 2 porcije ,,, ozbiljno !
ma ok je anja..:D dok sam jos fin..mogu ja biti i veoma gadan! jbn..al' eto nema veze.!
King_Of_Damage je napisao/la:
Ma imam prijatelja upravo toliko i vise! :D glavni sam u skoli svi se vrte oko mone ali neki malci i oni koji me ne znaju i koji me ne vole! ismijavaju zbv-aju diraju...i to..znate kako to vec ide..:)
ah, to ti je tek osnovna. cekaj da dodjes u srednju gdje ima pregrst ljubomore ;)
5-6 obroka dnevno, ubacis jedan bogatiji ugljikohidratima jer hoces da se udebljas, stavis kuhane makarone ili tako nesto.

Pusti one gluposti jedi hamburgere, cipseve, cokolade, od tog ces samo obolit, nema koristi.

Mozes praviti sebi frape svaki dan 2 bjelanca, 250 ml mlijeka, 2 banane i 2 kasike meda stavis. Bogato proteinima sto ti i treba za normalan razvoj, a i kaloricno, deblja se dosta od njeg. Mozes ga ubaciti izmedju dorucka i rucka, sa nekom vockom.

Pocni polako raditi sklekove imas normalne, uske, siroke, sa podignutim nogama, sa spustenim nogama....

www.teretana.ba postavi tamo svoj problem, stavi par slika da ti mozemo poblize objasniti, fino napisi sta inace jedes i tako to.

Sta ovi govore gainer dijete od 12 godina da uzme Sacekaj u 15 mozes uzeti whey protein, a slijedece godine slobodno pocni lagano u teretanu, samo pazi koje ces vjezbe raditi jer ti je kicma jos relativno slaba. Neces prestati rasti od teretane, nece ti se cuna smanjiti. Al' eto imas jos godinu do tog, naucices sam neke stvari

edit: Ma boli me briga hoces ili neces, to je tvoj izbor
prEy_ je napisao/la:
5-6 obroka dnevno, ubacis jedan bogatiji ugljikohidratima jer hoces da se udebljas, stavis kuhane makarone ili tako nesto.

Pusti one gluposti jedi hamburgere, cipseve, cokolade, od tog ces samo obolit, nema koristi.

Mozes praviti sebi frape svaki dan 2 bjelanca, 250 ml mlijeka, 2 banane i 2 kasike meda stavis. Bogato proteinima sto ti i treba za normalan razvoj, a i kaloricno, deblja se dosta od njeg. Mozes ga ubaciti izmedju dorucka i rucka, sa nekom vockom.

Pocni polako raditi sklekove imas normalne, uske, siroke, sa podignutim nogama, sa spustenim nogama....

www.teretana.ba postavi tamo svoj problem, stavi par slika da ti mozemo poblize objasniti, fino napisi sta inace jedes i tako to.

Sta ovi govore gainer dijete od 12 godina da uzme :D Sacekaj u 15 mozes uzeti whey protein, a slijedece godine slobodno pocni lagano u teretanu, samo pazi koje ces vjezbe raditi jer ti je kicma jos relativno slaba. Neces prestati rasti od teretane, nece ti se cuna smanjiti. Al' eto imas jos godinu do tog, naucices sam neke stvari :)

edit: Ma boli me briga hoces ili neces, to je tvoj izbor :-*
ma jbt necu nigdje staviti svoje slike!
Fajki je napisao/la:
de nemoras tako nego

1. daj sliku da te vidimo kolko si mrsav pa da ti kazem dozu

2. sjednes igras dnevno 7 sati nemoj radit previse aktivno nista samo jedi pored pca sto vise kalorija to bolje, cokolade kolace sve slatko vidjeces za 10 dana dobices vise od 5 kila =)
mislim da nije do toga :D
Ocigledno si malo nezrelo dijete koje se skriva ispod mamine suknje, te voli da upucuje nezrela pitanja. Kako te nije stid da sa svojim zdravljem mijesas pitanje statusa u drustvu?

Ocigledno si pobrkao neke stvari. Nije bitan tvoj status u drustvu jer ga cini stoka. Vaznije je da se dovedes u red zbog zdravlja a ne kojekakvih ljudi. Da bi to postigao uzmi knjige, posavjetuj se sa roditeljima ili idi kod doktora. Ljudi na gamersu ne znaju odgovor na tvoje pitanje jer su na istom nivou kao i ti.

Nasmijah sam se na Anjin odgovor. Cuj ljubomora hahaahhahahaahhahahahahahah !!!!! Djevojko get a life, and leave your funny love advices, because you sux at it.
kralju samo trpaj u sebe...jedi sve punomasno...kad si za kompom jedi cokoladica kolaca sendvice...idi trci igraj lopte ... cuo sam da i od dr****a nabijas masu xD HAHAH...btw: nemoj nikakve teretane i tablete za pumpanje...prvo se udebljaj fino pa pumpaj...

PuSSSSssSSA!
molotov_ je napisao/la:
Ocigledno si malo nezrelo dijete koje se skriva ispod mamine suknje, te voli da upucuje nezrela pitanja. Kako te nije stid da sa svojim zdravljem mijesas pitanje statusa u drustvu?

Ocigledno si pobrkao neke stvari. Nije bitan tvoj status u drustvu jer ga cini stoka. Vaznije je da se dovedes u red zbog zdravlja a ne kojekakvih ljudi. Da bi to postigao uzmi knjige, posavjetuj se sa roditeljima ili idi kod doktora. Ljudi na gamersu ne znaju odgovor na tvoje pitanje jer su na istom nivou kao i ti.

Nasmijah sam se na Anjin odgovor. Cuj ljubomora hahaahhahahaahhahahahahahah !!!!! Djevojko get a life, and leave your funny love advices, because you sux at it.
hh, ako nisi cuo za ironiju, onda ok ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.