Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Smoki v3

519 pregleda · 29 odgovora · otvorena 24.09.2009. u 00:44

x Kratko - jasno, evo jedan moj novi wall, nisam nista napravio oko 2-3 mjeseca pa veceras imo slobodnog vremena. Eto kome se svidi nek si skine, kome se ne svida nek da komentar sta ne valja pa da se popravi sta......uglavnom enjoy!

x Ovo je ipak fa podforum, a ovih dana sve je manje tema ovog tipa =/

Evo i jedan sig, na ogame portalu koji koristim
Ovaj wallapaper je odlican, upravo ovakve radove volim koji dosta jednostavno izgledaju ali jako lijepo za oci i naravno za desktop. Savrsen bacground...boje mi se svidaju.
Jake slikice

Btw. mo's mi samo reci koje si sve brushove koristio za sig ako nije neki problem
Wall grmi to be honest, al sig nekako faila bar moje mišljenje
skala je napisao/la:
kakvi su to komentari? postcount? eh u FA podforumu to vam nece ici na ruku...
Postcount? - To ti ne znas da se prekratki postovi uopste ne ubrajaju? Radije ih brisi, nemoj samo samarat neprestano
sig je odlican dobro si napravio samo sljedi sta ti kaze torQ7u
i bices naj
Nisam strucnjak što se tiče ovakih radova , al et' da pokusam . Znači , pozadina slike mi se svidja , samo meni smeta ovaj covjek , da je barem nešto drugo , al et' svak ima svoj ukusu jel ?
Onda ovi efekti nisu loši , moglo je malo bolje , što se tiče njih . Ipak , nemoj zamjeriti , kao što sam rekao , nisam strucnjak .
Wallpaper fakat prejak,grmi.Samo mislim da si mjesto ove ljubicaste boje, trebao ubaciti neku drugu. Moje misljenje je da se ne uklapa ljubicasta.
Ja bih pokusao sa plavom,pa eto samo to.
~ A, ovaj sig mi znamo da mozes ti puno bolje, iskreno nije nesto, al opet nije ni za baciti. ^^

Evo okacio sam ga na desktop, fakat se fino uklapa [wallpaper]

cya
riddle je napisao/la:
Postcount? - To ti ne znas da se prekratki postovi uopste ne ubrajaju? Radije ih brisi, nemoj samo samarat neprestano
nerviraju me, radije samaram.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.