Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]by meee

430 pregleda · 26 odgovora · otvorena 09.10.2009. u 16:48

pozz...ev jedan pic nabrzaka da stavim,neki novi radovi...da pocnem
• 1.nba wallpaper(moj najdrazi igrac tMac)

• 2. jedan MYM wallpaper(1600x1200...nije los za deska )

• 3. jedan sig...messi,barca,ovo ono(molio bih v3tr0x-a pa sve ostale za poseban komentar na ovo,jer jos ucim o ovim sigovima )

• 4. i na kraju,jos jedan wall:

et...nakon gledanja,molim komentarisite

(c) eldin94.deviantart.com

1 rad = 8
2 rad = dr**š na MYM ?
3 rad = tu i tamo
4rad = najbolji od postavljenih
torQ7u je napisao/la:
1 rad = 8
2 rad = dr**š na MYM ?
3 rad = tu i tamo
4rad = najbolji od postavljenih
mogu ti reci da brzo editujes postove ...tnx i ne dr**m na MYM,samo sam jedan obicni fan

Post dobio aplauz od torQ7u_

elDin je napisao/la:
mogu ti reci da brzo editujes postove ...tnx i ne dr**m na MYM,samo sam jedan obicni fan
Ha kontaš kume, to ti je praxa editovanja postova

Jarane iskreno malo ohani sa ovim MYM-om probaj šta drugo ?

Post dobio aplauz od uNderGOD

Radovi su ti super

1. 9/10 Dobro si sve iskombinovao efekte, brusheve, stockove skoro perfektan rad.

2. 8/10 Rad kao i prvi nema se sta puno komentarisat solidan rad tipican wall mada je moglo i malo bolje.

3. 9/10 Sig mi se posebno svidja, mesija volim dobro si sve ukomponovao u jedno ektra je sig.

4. 10/10 Super wall, nema se puno koment, nice job dobro si ga odradio, svidjaju mi se boje posebno.
Nijedan wall , a pogotovo sig .. Ništa posebno, svako ovo može uradit' nakon što pogleda par radova i pročita par tutorijala... ha hu tamo vamo te linijce nak'e, pa c4d renderčić ... centrirate render , dodate par brusheva .. i to vam neki rad <_<

Da je nešto posebno , radio bi jedan rad sedmicama , a možda čak i mjesecima. Kao što i skoro svim memberima sa gamers.ba govorim , registrujte se na one strane forume gdje ima dobrih likova u gfx teamu , pogotovo uskoro će bit back najbolji coding / gfx / warez community ikad , to jest' Crazy-Coderz.net , tamo će ti likovi poput Messiah-a , i Tonk-a uvijek pomoći. Naravno ima još likova koji će ti pomoć samo niko nema sa C-Ca da posjeduje talenat koji oni imaju. :)

Ovo što si uradio nikad ne bi stavio na desktop iskreno.. Možda se svidi nekome ...

Post dobio aplauz od torQ7u_

Jason je napisao/la:
Nijedan wall , a pogotovo sig .. Ništa posebno, svako ovo može uradit' nakon što pogleda par radova i pročita par tutorijala... ha hu tamo vamo te linijce nak'e, pa c4d renderčić ... centrirate render , dodate par brusheva .. i to vam neki rad <_<

Da je nešto posebno , radio bi jedan rad sedmicama , a možda čak i mjesecima. Kao što i skoro svim memberima sa gamers.ba govorim , registrujte se na one strane forume gdje ima dobrih likova u gfx teamu , pogotovo uskoro će bit back najbolji coding / gfx / warez community ikad , to jest' Crazy-Coderz.net , tamo će ti likovi poput Messiah-a , i Tonk-a uvijek pomoći. Naravno ima još likova koji će ti pomoć samo niko nema sa C-Ca da posjeduje talenat koji oni imaju.

Ovo što si uradio nikad ne bi stavio na desktop iskreno.. Možda se svidi nekome ...
4 najbolja pa onda 1 ,2 i 3 ti kazes da je 2 dobra za wallpaper pa bolja je po meni 4 za wallpaper jer u sredini je slika a sa strana je crno bas cool za wallpaper...
ALI SVAKA CAST NA RADOVIMA ;)
nije lose 4 mi se svidja
predobro

jedan od rijetkih koji pravi slike da mi se svide

4 rad posebno mi se svidja

<3

de edo svega ti ako imas uploadaj mi ovaj psd od mym logoa ako je ikako moguce slike odlićne odo dr**t nanjihh
1. 7, ne svidja mi se, al' si dobro uradio (:
2. j**o te MYM vise, samo mym furas
3. 'nako
4. prejak (:
od svih radova bas mi je ono gotivan 4 rad ovi ostali moze to bolja samo vjezbati
Ova zadnja 2 rada prejaka Sviđaju mi se tvoji brushevi
Prejaki svi, al prvi t-mac najbolji

btw. Ohladi fkt malo sa MYM, svaka exponacija imas bar 1 od njih

gj
nemojte mi pls. govoriti...ohladi MYM,ovo ono,jednostavno ja sam jedan fan i nemogu ohladiti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.