Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Popravni Ispiti

1.143 pregleda · 85 odgovora · otvorena 19.08.2009. u 20:21

Evo sutra i prekosutra su nam popravni ispiti ( za one koji su pali ) i želio bih da poželim svima sreću ... i da prodjemo ovo aBd!! 

Sa srećom svima. 
Sa srećom svima i ubuduce pamet u glavu 
Ajde svi sa srecom koji imaju taj popravni , koliko znam ima i onaj pen!k , zelim i njemu svu srecu da prode !

gl ! 
reeq je napisao/la:
Sa srećom svima i ubuduce pamet u glavu 
Ma joj, kod mene je to postalo normalno , svake godine, evo ali nadam se samo da prodjem ovaj razred, 3 i 4 su smiješni 

Btw; Hvala puno :-*
E da vi poslije ovoga dodjete pameti to bi jos i bilo dobro.
Aj sretno sutra i prekosutra
Ne idem u školu uopšte. Al' et sretno vama školarcima koji su pali.

GL HF!
E kad vi padnete u srednjoj skoli sta cete onda dalje ocekivati od zivota....

Post dobio aplauz od GAZZEL

Ma ne bih ni ja išao, ali mora se, dođe mi jednog dana samo da se ispišem 
Izgubio sam pola života zbog nje 

@ dado
Jarane, nije svakom' IQ ko tebi :D, nažalost, matematiku nikada nisam znao, ali sa malo truda može se i sam sam se uvjerio 
Meni vec bili.
17.og pismeni iz matematike
18.og usmeni iz matematike
19.og hemija
prosho sve :D
rriad je napisao/la:
Ma ne bih ni ja išao, ali mora se, dođe mi jednog dana samo da se ispišem :)
Izgubio sam pola života zbog nje :D

@ dado
Jarane, nije svakom' IQ ko tebi :D:D, nažalost, matematiku nikada nisam znao, ali sa malo truda može se i sam sam se uvjerio :)
Vidi se da nisi dobar s mozgom i kad bude su 40 kopo kanale govorices sto je on bolji od mene peder glaj ga u odijelu
waeen je napisao/la:
Vidi se da nisi dobar s mozgom i kad bude su 40 kopo kanale govorices sto je on bolji od mene peder glaj ga u odijelu
I ti meni kažeš da nisam dobar, pogledaj ti gramatike, ne bih ti dao da dišeš. Nemoj da me citiraš više, i ko si ti uopće da mi govoriš !?

@ Jason
+1

Mada ne mogu da se prepirem s ograničenim ljudima, koji samo gledaju tuđa posla..
joj meni sutra matematika a nemam pojma :*
waeen je napisao/la:
joj mojNe tu sad glumit profesora svega ti. Misliš da sam ja glup jer me ne zanima ovo što se uči u školi?

Misliš da je gazzel glup jer pada na popravni?

Ma daj bre ... je***o vas više spamanje, ako neko neće da uči ne zanima ga škola ne znači da je glup.

kthxbai!
rriad je napisao/la:
Ma ne bih ni ja išao, ali mora se, dođe mi jednog dana samo da se ispišem 
Izgubio sam pola života zbog nje 

@ dado
Jarane, nije svakom' IQ ko tebi :D, nažalost, matematiku nikada nisam znao, ali sa malo truda može se i sam sam se uvjerio 
Ne moras imati ogroman IQ da bi prosao je***i razred u skoli vec se moras odreci debilnog WOW-a i debilnog CS-a. Nece te roditelji citav zivot idrzavati, tebi sada dobro, kontas stari da cenera dnevno odem na kafu, igram CS-a, zajebajem se i tebi dobro. Vidjet cemo kada ti bude 22+ godine, kada vidis kako je tesko zaraditi tih 10 KM i onda ces plakati sto nisi ucio u skoli i sto neces nastaviti da se skolujes jer, molim te, preci je WOW i CS nego sto meni glupi profesor prica o kvadratnim jednacinama i slicno....
cannabis4posho je napisao/la:
Ne moras imati ogroman IQ da bi prosao je***i razred u skoli vec se moras odreci debilnog WOW-a i debilnog CS-a. Nece te roditelji citav zivot idrzavati, tebi sada dobro, kontas stari da cenera dnevno odem na kafu, igram CS-a, zajebajem se i tebi dobro. Vidjet cemo kada ti bude 22+ godine, kada vidis kako je tesko zaraditi tih 10 KM i onda ces plakati sto nisi ucio u skoli i sto neces nastaviti da se skolujes jer, molim te, preci je WOW i CS nego sto meni glupi profesor prica o kvadratnim jednacinama i slicno....
I ti počeo Naažlost moram te citirat
Vjeruj mi nije do wow ili cs-a, njih sam prestao cs-a vrlo rijetko udjem, nego ja knjige nisam otvorio godinu, i sada kada dodje popravni uzmem da učim

Tako da.. do toga nije sigurno, vjeruj mi Ja kada hoću ja naučim i prodjem, ne mislim na popravni, nego za ocjenu tokom školske godine
eNta je napisao/la:
I ti počeo Naažlost moram te citirat
Vjeruj mi nije do wow ili cs-a, njih sam prestao cs-a vrlo rijetko udjem, nego ja knjige nisam otvorio godinu, i sada kada dodje popravni uzmem da učim

Tako da.. do toga nije sigurno, vjeruj mi Ja kada hoću ja naučim i prodjem, ne mislim na popravni, nego za ocjenu tokom školske godine
Ja sam ti pasa samo poceo govoriti da razmisljas racionalno i normalno. Bio sam ja isti u srednjoj skoli, samo se zajebavao, nisam otvarao knjige do 3-4 dana prije testa i sada me glava od toga drama boli, raja koja je ucila ne mora da se vraca na osnovne stvari a ja moram sve ispocetka. Ma skontaces nekad, nije se ni meni dalo dokazat dok nisam sam osjetio.
cannabis4posho je napisao/la:
Ja sam ti pasa samo poceo govoriti da razmisljas racionalno i normalno. Bio sam ja isti u srednjoj skoli, samo se zajebavao, nisam otvarao knjige do 3-4 dana prije testa i sada me glava od toga drama boli, raja koja je ucila ne mora da se vraca na osnovne stvari a ja moram sve ispocetka. Ma skontaces nekad, nije se ni meni dalo dokazat dok nisam sam osjetio.
Vjeruj mi znam kako je, i kako se sada osjećam napeto pred popravni, nije mi ni do čega vjeruj mi
Al sto se mora nije teško
eNta je napisao/la:
Vjeruj mi znam kako je, i kako se sada osjećam napeto pred popravni, nije mi ni do čega vjeruj mi
Al sto se mora nije teško
Normala, da je tebi tesko ne bi ovdje bio vec ucio matematiku ili sta vec imas za popravni. Pogledaj malo svijet oko sebe i kako se tesko zivi a ti imas sve uslove i opet se zajebajes u skoli.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.