Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Popravni Ispiti

1.143 pregleda · 85 odgovora · otvorena 19.08.2009. u 20:21

Evo sutra i prekosutra su nam popravni ispiti ( za one koji su pali ) i želio bih da poželim svima sreću ... i da prodjemo ovo aBd!! 

Sa srećom svima. 
nexus je napisao/la:
Vidi se da nisi dobar s mozgom i kad bude su 40 kopo kanale govorices sto je on bolji od mene peder glaj ga u odijelu
kakve to veze ima IQ sa popravnim imaju ljudi koji uce i koji nece da uce kao sto i ja nisam ja sam bio svijestan da cu se kajati ali sta sad kad bi svi strebali ucili ko bi nam zgrade gradio pravio puteve kopo kanale sve ima razlog ali mene ne zanimaju neke stvari u skoli kao nekakvi tamo padezi kvadrati i korijeni i pi**e materine jednostavno me neke stvari nisu zanimale kao i ostale pa su se nasli na popravnom. svak moze nauciti bar za 3-cu ali nema se volje isto ko i ja ja uzmem knjigu da ucim a na pameti mi jarani gdje su sta rade i tako bacim knjigu i nista od ucenja

lahko je biti odlican u skoli ali tesko je biti profesionalac u cs-u kao entel,sretno qme
Sretno svima .<3 Kosta javi ako prodjes/nedaj boze padnes.

Ja sam zavrsio srednju nisam volio ucenje jednostavno pc me privlacio ali znam 80% ljudi iz skole koji su zavrsili nemogu recenice sastaviti (izgovoriti)a kamoli napisati a da ne naprave gramaticku gresku . <3
Ja sam danas bio po 1. put u zivotu na popravnom i to iz programiranja. Sam sam' sebi kriv zbog toga,ja cijelu godinu govorim dobar profesor pustice me,jos igrali pokera zajedno na face-u i sve i covjek me hladno obori. I morao sam naucit i prodje danas hvala Bogu. Nije vrijedan jedan cs ili wow SKOLE ;)
Zelim svima sve najbolje. Pamet u glavu !
Ricky_ba je napisao/la:
Vidim da inace volis puno pametovat i pricat, pa eto kad sam vec tu da kazem i ja par rijeci. Zbog takvog razmisljanja kao sto je tvoje, drustvo nam je takvo kakvo jeste i tone sve dublje. Zasto mi ne bi konstatovali takvo nesto za ove koji su propali? Obaveza ja nasa da ih, ako nista, nasavjetujemo. Ako si imao (ili imas) imalo dodira sa sociologijom, onda znas da drustvo oblikuje pojedinca. I nema tu dileme, GLUP JE SVAKO KO SEBI DOPUSTI DA PROPADNE U SKOLI. Glup je jer ne zna rasporedit vrijeme, dovoljno je da barem bude na casovima i proci ce. Ali ne... ima precih stvari. E pa momci sad izvolite u augustu pokazite sta znate. Mada ce se i ovako svi profesori (ili barem vecina) sazalit na vas i pustit vas da prodjete.

Barem nemojte dozvoliti da se ovo ponovi sljedece skolske godine.
Nisam imao sociologiju, tek zavrsio osnovnu. =)

Ne "dizem" se ja nista, ako na to mislis, jednostavno govorim - svi smo mi Allahovi i Allahu se vracamo, a kako cemo kod njega proc' - to niko ne zna, do jednog trenutka.

Da l' se on drogira, pusi il' sta god, nije tvoje da ga odvracas od toga. Naravno, mozes mu objasniti i posavjetovat' ga, al' sad da nesto radis... ja ne bih.

Ako on sebe unistava, ne mora i tebe. Ne moras se ti pocet' drogirat' radi njega, zato sto on misli da je to "kul" i da to "svako radi". Ne. Nadji sebi drugo drustvo, drustvo koje ce sutat' loptu po cijeli dan, drustvo koje ce se igrat' "grupa grupu trazi", il' drustvo koje ce vozit' biciklo - a ne ono koje se drogira il' fixa.

Sto si rek'o da je glup, niko nije glup. On je samo nesposoban jer ne zna rasporediti svoje vrijeme, i ne zna svoje prioritete.

On da igra kantera, jer voli kanter i sentimentalno je vezan za njega, ili ipak igra ga profesionalno - shvatio bih, pa i nekako. Al' ne, on igra kantera jer je ovisan o njemu, jer ga sanja i zamislja, to je bolest. To je bolesnik.

Samo da napomenem mirofu i ostale, vas pola pise "ne" sa glagolom.
Sretno svima , nadam se da cete proc.
Ali ubuduce razmislite malo , jel bolje sjesti svaki dan po 2h nauciti ili strahovati citav raspust umjesto da si s' rajom na moru ili slicno.

~ Sretno.
Skoro nista učio , uvijek prolazio ...

A to su gluposti da trebate ucit po 1-2 sata svaki dan da bi prolazili ... Ako ista imas u glavi proci ces...

Al' ku**c cu sad na faxu tako , 8 predmeta , 2 tjedna ... xd

Baš da vidim jesam li Superman...
Kao sto rulF rece. Ja znam da trebam ucit, al mi se nesto neda!

Ja sam zavrsio 8. (odlicnim naravno, jedna cetvorka) i upisao sam Gradjevinu. Kako ce bit, vidit cemo. Nekako mi se cini da ozbiljnije shvatam, pripremam se za rad.

Sretno svima koji su pali.
adnan450 je napisao/la:
kakve to veze ima IQ sa popravnim imaju ljudi koji uce i koji nece da uce kao sto i ja nisam ja sam bio svijestan da cu se kajati ali sta sad kad bi svi strebali ucili ko bi nam zgrade gradio pravio puteve kopo kanale sve ima razlog ali mene ne zanimaju neke stvari u skoli kao nekakvi tamo padezi kvadrati i korijeni i pi**e materine jednostavno me neke stvari nisu zanimale kao i ostale pa su se nasli na popravnom. svak moze nauciti bar za 3-cu ali nema se volje isto ko i ja ja uzmem knjigu da ucim a na pameti mi jarani gdje su sta rade i tako bacim knjigu i nista od ucenja

lahko je biti odlican u skoli ali tesko je biti profesionalac u cs-u kao entel,sretno qme
Svaka čast jarane, posljednja rečenica tvog posta svijetli od gluposti. Jesi li svjestan šta si napisao? De mi samo reci šta on ima od toga što je profesionalac u CS-u? Hoće li moći živjeti od toga, hraniti porodicu? Ne bih rekao. Ljudi završavaju fakultete da bi imali pristojan život, a ne kurseve CS-a.
Meni jučer bio, proučio sam petnest bismila i prošao :]

Sretno svima sutra. :]
ljudi jbga sve se moze kad se hoce...al pitanje je samo koliko taj neko hoce...npr. ja, toliko sam lijen sto se skole tice..ono...samo tako...jer je jednostavno ne volim nesto pretjerano..koliko zbog nekih profesora toliko sto mi je u njoj..jel dosadno...al opet..svako kad malo promisli..shvatice da bez nje nema nista..sad su takva vremena dosla..da ti sa zavrsenom gimnazijom se mozes pusit..tj. bit obicni komunalac... et..dosta o meni pricajmo malo o temi XD(salim se malo)... SRETNO SVIMA!!!!!
r3L0aded je napisao/la:
Svaka čast jarane, posljednja rečenica tvog posta svijetli od gluposti. Jesi li svjestan šta si napisao? De mi samo reci šta on ima od toga što je profesionalac u CS-u? Hoće li moći živjeti od toga, hraniti porodicu? Ne bih rekao. Ljudi završavaju fakultete da bi imali pristojan život, a ne kurseve CS-a.
recimo da je glupost, ali ljudi danas zavrsavaju fakultete pa nemaju opet posla sve je danas u biti veza,ako imas vezu mozes biti ministar u vladi. Znam mnoge koji su zavrsili fakultete pa sjede opet kuci bez posla, ali opet je bolje uciti naravno al et nismo svi isti
adnan450 je napisao/la:

Ma ti si mi idol - zadnja rečenica.
Kad je toliko lahko biti odličan u školi, što to ne postigneš?
Prema meni CS je najlakša igra koja se može naučiti - ideš - pucaš - mijenjaš pušku. Zbog toga ga i ne volim.
Ali ako ti misliš da će ti CS hljeb zarađivati samo naprijed.
Uzmi knjigu, uči, zatrebati će ti jednom u životu.
I da ti postaneš nešto od CS-a (max. drugorazredni igrač), misliš da će te ljudi ozbiljno shvaćati kad im kažeš igram CS i zarađujem pare od njega. Misliće da si debil. Drugo je biti programer, a drugo gamer prosječne igre koja će ionako isfurati za 2 - 5 godina.

Post dobio aplauz od GAZZEL

adnan450 je napisao/la:
recimo da je glupost, ali ljudi danas zavrsavaju fakultete pa nemaju opet posla sve je danas u biti veza,ako imas vezu mozes biti ministar u vladi. Znam mnoge koji su zavrsili fakultete pa sjede opet kuci bez posla, ali opet je bolje uciti naravno al et nismo svi isti
Ipak je bolje završiti fakultet, jer nikad ne znaš gdje možeš upasti i kakvu štelu možeš naći. A ti pokušaj upasti u fnatic, ili nađi štelu za upadanje u taj tim, i onda si uspio u životu. Ipak, to je nemoguće za bilo koga iz ove države. Sad vidiš da je isplatnije fax završiti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.