Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Popravni Ispiti

1.143 pregleda · 85 odgovora · otvorena 19.08.2009. u 20:21

Evo sutra i prekosutra su nam popravni ispiti ( za one koji su pali ) i želio bih da poželim svima sreću ... i da prodjemo ovo aBd!! 

Sa srećom svima. 
Anim0s je napisao/la:
Joj tita mi sutra mi biologija, evo ucim, udjem na g.ba kad vidim ovu temu =)

Joj ako padnem pasce skola xD
hahahahaha oca m' lik pao iz biologije :S :$ :S :S :S :S :S
Realno da ti kazem ... Iz Biologije i tako tih predmeta.. istorija geografija .. je SRAMOTA DA SE PADNE ! ! ! TO JE CISTI NERAD ! ! ! Iz Matematike padnes i nije sramota .. ne znas ne znas .. .. ali biologija brateee ... pa to je samo nerad cisti .... i nemarnost ... nemoj se ljutiti ali to ti je tako ... pola sata na dan da uzmes da procitas ne bi pao ... ali ne .. tebi to nije bitno ... ccc ... zbog tih pola sata dnevno si se grizo cijeli raspust da li ces proci ili ne ... samo reci CCCCCCCC :$ (H) :$
riaad je napisao/la:
Ma joj, kod mene je to postalo normalno , svake godine, evo ali nadam se samo da prodjem ovaj razred, 3 i 4 su smiješni :)

Btw; Hvala puno :):-*
ako ne prodjes na popravnom mozes nositi u cetvrtu godinu jedan cini mi se predmet i prvih mjesec dana da ga rjesis. Ne mozes godinu ugl. izgubiti x)
gooody je napisao/la:
ako ne prodjes na popravnom mozes nositi u cetvrtu godinu jedan cini mi se predmet i prvih mjesec dana da ga rjesis. Ne mozes godinu ugl. izgubiti x)
Čuj to ... nikada nisam čuo za to, ali ako je tako auu kamen mi sa srca pada odma
N_L_o_Ym je napisao/la:
hahahahaha oca m' lik pao iz biologije :S :$ :S :S :S :S :S
Realno da ti kazem ... Iz Biologije i tako tih predmeta.. istorija geografija .. je SRAMOTA DA SE PADNE ! ! ! TO JE CISTI NERAD ! ! ! Iz Matematike padnes i nije sramota .. ne znas ne znas .. .. ali biologija brateee ... pa to je samo nerad cisti .... i nemarnost ... nemoj se ljutiti ali to ti je tako ... pola sata na dan da uzmes da procitas ne bi pao ... ali ne .. tebi to nije bitno ... ccc ... zbog tih pola sata dnevno si se grizo cijeli raspust da li ces proci ili ne ... samo reci CCCCCCCC :$ (H) :$
Ajd oct, idi uci i nemoj da me smaras

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.