Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[G.BA] ULTIMATE CONFIG - odluka

699 pregleda · 51 odgovor · otvorena 14.08.2009. u 17:47

Iako ste se inace napatili za nekakvu nagradu ili sta ja znam, fora je bila vidjeti na cemu nasi gameri zapravo "ownaju" . .
Ali eto, radi nekog elementa zabave, dacemo i nagrade . .

Ocekujte josh ovakvih stvari, sa vecim nagradama li i zahtjevnijim "uvijetima". . .

Heh, ovako, za najgori pc je izabran mirofin jado mali . .
Procesor : Celeron 1.7
Graficka : Nvidia 64mb mx/400/400
Rama 256 mb
HD :/C 10 gb :/D 47 gb

Trebace mi care tvoj msn da mi potvrdis da je pc stvarno tvoj i da radi . .

Nagrada = premium + bodovi + mozda nesto extra . .

Za najbolji pc je izabran:

~ silver's rig :

~ CPU INTEL CORE i7-920
~ MB GIGABYTE EX58-UD3R DDR3 2000+
~ DDR3 APACER 6GB Triple Kit
~ nVidia GF XFX GTX XXX 280 DDR3 1GB
~ HDD Western Digital 640 GB
~ Cooler Master 620W
~ COOLER Master CPU Cooler S1366
~ DVD+/RW NEC-SONY
~ Big Tower Thermaltake Armor +
~ Windows Vista Home Premium

Za njegovu nagradu cu vidjet sa njim, bice edit sto se toga tice . .

rulF je napisao/la:
Ulizice?
Ti svepametan?

Ti si debil dvolicni -.-

Ja sam pogrijesio bio, i pokusao ispraviti svoju pogresku, ali nemozes ti nista sa debilom . .

Druga prica je bila prije toga . .
Meni je i dalje krivo sto se to desilo, i rekao sam vec da nisam imao namjere tako nesto uraditi . .
I ostace mi krivo josh dugo vremena, al to sto si debil mi uvelike pomaze i skida tu krivnju . .

Idi postavljaj pitanja nekom koga briga sto ti sve znas i sto si tako pametan . .

Nisam se naucen rodio, sumnjam da si i ti . ., ja imam svoje zanimacije ti svoje . . fakoff
Ja dvolican ? Pa ti kada mi to kazes ja se zaista utjesim. Ja debil? Jesam debil sto je davao prijedloge Kemi da vam podjeli ono sto ste trazili i smarao ga po citav dan.
Ne znam sve ali znam sigurno vise od tebe i tebi slicnih.
Kada procitas ovaj post, citiraj me pa da znam kad da ti ban poklonim za ovo Debil.
cannabis4posho je napisao/la:
Ja dvolican ? Pa ti kada mi to kazes ja se zaista utjesim. Ja debil? Jesam debil sto je davao prijedloge Kemi da vam podjeli ono sto ste trazili i smarao ga po citav dan.
Ne znam sve ali znam sigurno vise od tebe i tebi slicnih.
Kada procitas ovaj post, citiraj me pa da znam kad da ti ban poklonim za ovo Debil.
Ma jok nisi dvolican . .
Banuj kad oces, tvoja stvar . .
Samo ne kontam kako si tako kratkovidan . .

Jesi kad cuo za oprost?
Zato sto te moje pametovanje moze nauciti cemu god hoces sto se tice HW-a, tvoja se glupost vidi u tvom pitanju koliko HDD ima RPM-a......
Ta tvoja titula moderatora zaista postaje upitna. Rece ti si sklapao conf silveru ? Smijesan si ako je to tvoje "nesto jako". Prvo me ne nazivaj glupanom a drugo o hardware-u mi ne drzi predavanja. O software-u takodjer ako si imao namjeru.
PinkyBa je napisao/la:
Ta tvoja titula moderatora zaista postaje upitna. Rece ti si sklapao conf silveru ? Smijesan si ako je to tvoje "nesto jako". Prvo me ne nazivaj glupanom a drugo o hardware-u mi ne drzi predavanja. O software-u takodjer ako si imao namjeru.
Dobro moja titula moderatora je kupljena.
Nemam ja nerve se raspravljati sa tobom i spustat se na tvoj nivo.
Dobro moja titula moderatora je kupljena.
Nemam ja nerve se raspravljati sa tobom i spustat se na tvoj nivo.
Posteno receno. Neka ostane na ovome. A to za nivo... hehehe, da, da...
PinkyBa je napisao/la:
Posteno receno. Neka ostane na ovome. A to za nivo... hehehe, da, da...
Moze i Level pitaj Fatala sto sam ja dobio g.moda i pitaj Silvera sto sam mu ja sastavljao komp i pitaj Silvera koliko ja respekta dobijem od ljudi u Didakti.....
Fkt nemam zivaca za ovo ovaj protal je otisao u pm.
Moze i Level pitaj Fatala sto sam ja dobio g.moda i pitaj Silvera sto sam mu ja sastavljao komp i pitaj Silvera koliko ja respekta dobijem od ljudi u Didakti.....
Fkt nemam zivaca za ovo ovaj protal je otisao u pm.
Prvo, ja tebi nisam rekao nesto tipa "glupost, idiotizam etc". Za posao ti takodjer nisam nista rekao. Ako bas mijesas posao, radim i ja kao serviser, mrezni konsultant i pomalo programmer. Buduci da smo vec dosta razjebali ovaj topic, neka se zavrsi ovdje.
Peace
PinkyBa je napisao/la:
Prvo, ja tebi nisam rekao nesto tipa "glupost, idiotizam etc". Za posao ti takodjer nisam nista rekao. Ako bas mijesas posao, radim i ja kao serviser, mrezni konsultant i pomalo programmer. Buduci da smo vec dosta razjebali ovaj topic, neka se zavrsi ovdje.
Peace
Svaki post koji sadrzi dobre argumente za finu raspravu nije sjebavanje topica.
Nema veze, nije ni bitno.
Svaki post koji sadrzi dobre argumente za finu raspravu nije sjebavanje topica.
Nema veze, nije ni bitno.
Ma nije fino gledati kad se neko raspravlja... pusti sad argumente. Sa strane veoma grdno izgleda, u tome je poenta.
Ode ovo u pm...
Peace
svaka cast silveru, ono prejak mu je comp i sve to.

ali mislim da je ovo takmicenje bezveze. Znaci ko ima najvise para - ko ima najbolji PC dobije pr0 status na gamersu ?
Jarane ovo isto kupovina bodova, kupis sebi dobar PC i gratis dobijes pr0 status na gamersu (500bodova).
Ovo je kao kupovina ovih statusa. Kudite neke sto kupuju admine i modove, a ovi otvoreno kupuju statuse ?
Mislim da nam ne trebaju vise ovakve n.igre. Ili da bude nagradna igra ali ne ovolika nagrada. Jer covjek odjednom moze postati pr0 zbog svog PCa ? Neka nagradica od 100boba bila bi adekvatna

Jos jednom, nemam nista protiv silvera - lik je super i ono svaka cast za PC, da me neko ne razumije pogresno.
Je li tebe neko nesto pitao ?
Ne pisi moj nick bespotrebno da ja ne bih napisao neke druge stvari....
Aj napisi molim te !

Ko si ti ?

To nekome kome mozes !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.