Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Avira ili !Avast

175 pregleda · 26 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 13:31

Vozdra.Imam aviru premium security suite inistaliran i nedavno sam skinuo avast 4.8 home i nezz da li da predjem na avast.Sta vi gamersi mislite koji je bolji?
PoZz :D
Nijedan. Cijenim to sto avast! ima preboot scan. Veoma dobra opcija. Negativna strana je sto, kad se i cak registrujes, na raspolaganju ti je 12 mjeseci. Nakon toga...
Sto bih ti ja preporucio, to je AVG. Opcije tipa Anti-Virus, Anti-Spyware, Resident Shield, E-mail scanner,... Besplatan !
Daily scan sebi namjesti u neka doba dana, izadji na kafu dok ti to scanira, vrati se, vidi ima li sta. GL
avira ti je iz mog iskustva bolji, j**o avast samo privlaci viruse :D
PinkyBa je napisao/la:
Nijedan. Cijenim to sto avast! ima preboot scan. Veoma dobra opcija. Negativna strana je sto, kad se i cak registrujes, na raspolaganju ti je 12 mjeseci. Nakon toga...
Sto bih ti ja preporucio, to je AVG. Opcije tipa Anti-Virus, Anti-Spyware, Resident Shield, E-mail scanner,... Besplatan !
Daily scan sebi namjesti u neka doba dana, izadji na kafu dok ti to scanira, vrati se, vidi ima li sta. GL
U potpunosti se slazem......jos ako ga spojis uz neki dobar firewall(u mene je Outpost)....gorii ! :D:D
japs je napisao/la:
U potpunosti se slazem......jos ako ga spojis uz neki dobar firewall(u mene je Outpost)....gorii !
Sta ce ti firewall ? Ima shield
Ali eto, ako ne vjerujes shieldu...
PinkyBa je napisao/la:
Sta ce ti firewall ? Ima shield :)
Ali eto, ako ne vjerujes shieldu...
ma za svaki slucaj...vidim da ga svi stavljaju :):)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.